Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ptysiak']http://imageshack.us/photo/my-images/145/aotoo.jpg/ o jaka urocza parka :loveu:

Heh, no baaardzo :evil_lol: Dziękujemy.

[quote name='::FiGa::']U nas wprost przeciwnie - ludzie powylazili i laza nam polesie, grzyby zbieraja :diabloti:

Tutaj na szczęście nie, właściwie spotkaliśmy jeszcze jednego wariata, który sobie biegał :D A tak to świeciło pustkami.

Postaram się dzisiaj zrobić jakieś fotencje, ale zobaczymy co dzień przyniesie. W sumie cały dzień będę sama siedzieć to szybko się zacznę nudzić i może przyjdzie do mnie jakaś kosmiczna wena :D

Posted

Byłyśmy na długim spacerku, ale zdjęcia wrzucę z mieszkania... Znalazła sobie nowe miejsce, bo zapewne stare jej się już znudziły, a ona musi kombinować.

Posted

Dzisiaj udało nam się wyjść na długi spacer wraz z Lolą. Riki w końcu miała do czynienia z kobietką, która się z nią wybawiła, wybiegała i od czas do czasu nakrzyczała :D

Oto kilka zdjęć z dzisiejszego biegania:

Tutaj Riki zaczepia kwiatka (bo jak by inaczej)

Nieogarnięte uszy :loveu:

Niuchamy.

Posted

[quote name='Bjuta']Ile tu osób z Katowic! :)
Riki jest słodka, ale niesamowicie zaimponował mi Dino, że mu się chciało niańczyć szczeniaka![/QUOTE]

Miał cierpliwość, ledwo stał na nogach i chodził, a i tak mu nie przeszkadzało to że ona po nim skacze, szarpie go, podgryza... Przykładnym dziadkiem był :)
Osób z Katowic dużo, a i tak tylko z Lolą wychodzimy na spacery.

[quote name='Ptysiak'] Miłej niedzieli :smile: [/quote]

Dziekujemy nawzajem :multi:

Dzisiaj zaliczyłyśmy z Riką kolejny spacer wraz z Lolą. Poszłyśmy innymi ścieżkami i moja nawet nie marudziła, że ona nie chce itp. Dobrze jej robią te spacery, bo poznaje nowe tereny, a i po, w mieszkaniu pada i przez chwile jest spokój :D