*Monia* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Uwielbiam czarne psiska, ślicznota :loveu: Czyli jednak spora urosła, przerosła moją Hexolinę ;) Quote
Ty$ka Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Jesteście! :loveu: Rika mi się bardoz podoba, uwielbiam długołapne, wysokie, czarne psy :D :loveu: Quote
Nath Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Nie da się ukryć wyrosła porządnie. Ajj jakie komplementy zbiera, dziękujemy :oops: Tak jesteśmy, wróciłyśmy w końcu. Zresztą stęskniłyśmy się za naszymi psiapsiółami. Muszę wszystko nadrobić, a to nie takie proste. Monie już opanowałam, jej 6 łap oraz najśliczniejszego bobasa na świecie! :loveu: Quote
*Monia* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='Nath']Nie da się ukryć wyrosła porządnie. Ajj jakie komplementy zbiera, dziękujemy :oops: Tak jesteśmy, wróciłyśmy w końcu. Zresztą stęskniłyśmy się za naszymi psiapsiółami. Muszę wszystko nadrobić, a to nie takie proste. Monie już opanowałam, jej 6 łap oraz najśliczniejszego bobasa na świecie! :loveu: Czy Ty na pewno dobrze te łapy u moich kundlic liczyłaś? :evil_lol: Bobas aż się przez sen zarumienił i dziękuje za komplement :loveu: Mam nadzieję że na dłużej wróciłyście, bo z chęcią będę podglądała wyrośniętą czarną pannę :) Się rozpisałam ostatnio, aż to do mnie niepodobne że chodzę po galeriach i się udzielam bo zwykle tylko czytam i lecę dalej :p Quote
Nath Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 *Monia* napisał(a):Czy Ty na pewno dobrze te łapy u moich kundlic liczyłaś? :evil_lol: Ale wtopa! :shake: 8 łap! Planowałam powrót na dłużej, może codziennie pisać nie będę, ale zapewne nie będę robić przerw na skale roku :p Jutro poszukam jakiś ciekawych zdjęć. Na pewno trzeba przyznać spędzamy bardzo aktywnie czas w porównaniu, jak mieszkałyśmy w Katowicach. To nad rzekę się pójdzie, tu z chłopakiem swoim się Rika styknie, to na rolki, rower, do lasu... nie próżnujemy. Co nie znaczy, że nie trafi się nam jakiś dzień lenistwa. W każdym razie zdjęć mam i będę mieć pod dostatkiem zawsze, także bardzo mi będzie miło, jak pooglądasz tę wariatkę :) Quote
*Monia* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Problemy z liczeniem :evil_lol: Podglądać będę na pewno, a z pisaniem to pewnie do czasu aż mała nie stanie na 4 kończynki znajdzie się chwilka a później już będzie za dużo gimnastyki żeby jeszcze się wysilać i klikać na literki ;). W takim razie czekam na zdjęcia jutro. Jeszcze niedawno taki mały szczyl Rika była a teraz już kawał psa z niej :lol: Quote
Nath Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Dzisiaj zacznę od filmiku, jak Rika nieudolnie radzi sobie z zakopywaniem swojego patyka :) Działo się to ponad rok temu, ale teraz robiła by dokładnie to samo ;) [video=youtube_share;82BxBK9a8V4]http://youtu.be/82BxBK9a8V4[/video] Quote
Ty$ka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Mam nadzieję, że faktycznie zostaniesz. Jaki z niej świr :lol: Genialna jest! Quote
Leokadia Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Wróciliście i już znikacie? Pokaż no więcej zdjęć dziewczyny, daj oko nacieszyć;) Quote
Ana :) Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Wpadła tylko na chwilę, żeby rozbudzić naszą nadzieje na jakieś zdjęcia i się zmyła :D Quote
Recommended Posts