Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, jestem tu od niedawna i bardzo spodobał mi się pomysł z zakładaniem galerii swoim czworonożnym pociechom. Postanowiłam również założyć taką galerię mojej suni, którą mam od ponad miesiąca.

Jest bardzo inteligentna, już pierwszego dnia zaczęła reagować na swoje imię, a w pierwszym tygodniu nauczyła się siadać i dawać łapę. Nie boję się jej również spuszczać ze smyczy, przychodzi na zawołanie i nie oddala się prawie w ogóle. Bardzo lubi się bawić z innymi psami choć na początku obdarza ich jakąś skromna nieufnością - kuli się, skręca łebek i jedynie podnosi jedna łape i lekko stara się trącnąć w pyszczek swojego nowego kolegi. A już po chwili szczeka, skacze na wszystkie strony i zabawa trwa na całego.

Sprzątanie przy niej jest nieco uciążliwe. Miotły nie lubi i warczy oraz podgryza ją. A do mopa ma większy respekt wiec tylko skacze i kręci się koło niego ze straszliwie głośnym szczekaniem.

W każdym razie jest prze słodka i zabawna :loveu:

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Pierwszego dnia:

Już trochę później:

Za jakość przepraszam, ale robione telefonem. Następnym razem dodam robione aparatem.

Edited by Nath
Posted

leónowa napisał(a):
Pomyślałam tak patrząc na pierwsze zdjęcie, ale przecież nie musi był rasowa, chodzi o to że może być w typie labka;)

miałam na myśli ze do 'w typie' nie podobna;] bo rasowa i tak nie jest.
ale i tak pięknotka

Posted

Jak ją brałam ze schroniska to tak myślałam, że może jedno z rodziców było labkiem, ale im staje się większa tym to podobieństwo zanika.
Sunia ma 4 piękne białe włoski na torsie, i brzeg łapki biały :)

A tu kolejne zdjęcia:
Zabawa z mandarynką

Posted

Świetna jest :loveu:. I spory psiak z niej wyrośnie, ciekawa jestem jak się będzie z wiekiem zmieniała więc będę tu stałym gościem ;). Rzeczywiście bardzo podobna do mojej Hexy, nawet jako maleństwa były podobne :lol:

Zredukuj ilość fot w postach - max 5 może być

Posted

Dziękuję. Jak zobaczyłam pyszczek Twojej to aż pomyślałam ze to sobowtór! :) Na pewno różnią się ogonami :p
Mam nadzieje że będzie spora, dopinguje jej w tym.

Posted

W ogóle zaczęłam się zastanawiać kiedy wypadną jej pierwsze ząbki. Z tego co wiem to jakoś 3-4 miesiąc wypadają kły?

Nasz dzisiejszy poranek:

Posted

Przedstawiam śp. Dina.
Dino był przekochanym kundelkiem. Dożył prawie 18 lat i przez chwile był najwspanialszym dziadziem Riki :)

A tutaj dwa skarby razem: