miska29 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 (edited) od wtorku do następnej niedzieli , sunia w typie yorka... Dziewczyna z forum Figa przyjedzie po psiaka z Niemiec w następną niedzielę, ja mogę mu zorganizowac transport do Katowic poniewaz moj maz jedzie tamtędy w poniedzialek w nocy lub we wtorek rano, potrzebuję jakies dobre serducho które zgodzi się pzretrzymac u siebie tą bidę... " class="ipsImage" alt=""> Edited September 17, 2012 by miska29 Quote
Poker Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 A może nie tylko w okolicach Katowic tylko również na trasie do Katowic? Quote
miska29 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 a mógłbys nam pomóc? napisz gdzie mieszkasz :) Quote
Poker Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Niestety nie mogę pomóc , bo mam zajęte DT. a mieszkam we Wrocławiu. Napisz na wątku Katowickim, bo na dolnośląski dziewczyny z Katowic pewnie rzadko zaglądają. A gdzie pies jest teraz? Quote
miska29 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Napisałam na wątku katowickim ... ale zero odzewu, chodzi tylko o kilka dni, bo moj maz moglby psiaka podrzucic do Katowic w poniedzialek lub wtorek, bo bedzie przejazdem, a piesek jest nadal bezdomny, nie wiem co mam robic, mam zwiazane rece, moglabym go przetrzymac tylko kilka dni bo sama mam dwa psy w tym sukę która nie toleruje innych suk. Quote
miska29 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 psiak jest w woj swietokrzyskim , błąka się na stacji paliw małej miejscowosci na pograniczu woj swietokrzyskiego i mazowieckiego. Quote
Poker Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 To załóż wątek psu na mazowieckim z alarmem w tytule,że zginie pod kołami samochodu.Czy odbiór psa potem jest pewny? Quote
miska29 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 [quote name='Poker']To załóż wątek psu na mazowieckim z alarmem w tytule,że zginie pod kołami samochodu.Czy odbiór psa potem jest pewny?[/QUOT malymi kroczkami dazymy do celu, tak figa odbierze psiaka na pewno , jest to osoba z tego forum i szukala psiaka dla cioci :) Quote
Recommended Posts