Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Założyciele Fundacji Lepszy Czas z przykrością informują o natychmiastowym wstrzymaniu prac nad powołaniem Fundacji z uwagi na skandaliczne zachowanie oraz bezprawne pomówienia za strony osoby, która miała być odpowiedzialna za kwestie zwierząt i być bezpośrednim beneficjentem Fundacji.
Jednocześnie informujemy, że żadne wartości/własności intelektualne/a nie zostały i nie będą wykorzystane bez wiedzy i zgody właściciela.

Fundatorzy ani Fundacja nie prowadzili ani nie prowadzą żadnych zbiórek pieniędzy lub działań w imieniu lub na rzecz Pani Iwony Gabor Kantorowicz.

Posted

mron napisał(a):
Założyciele Fundacji Lepszy Czas z przykrością informują o natychmiastowym wstrzymaniu prac nad powołaniem Fundacji z uwagi na skandaliczne zachowanie oraz bezprawne pomówienia za strony osoby, która miała być odpowiedzialna za kwestie zwierząt i być bezpośrednim beneficjentem Fundacji.
Jednocześnie informujemy, że żadne wartości/własności intelektualne/a nie zostały i nie będą wykorzystane bez wiedzy i zgody właściciela.

Fundatorzy ani Fundacja nie prowadzili ani nie prowadzą żadnych zbiórek pieniędzy lub działań w imieniu lub na rzecz Pani Iwony Gabor Kantorowicz.

Czy z tego oświadczenia ma wynikać, dla nas, czytających, że p. Iwona Gabor Kantorowicz to ta sama osoba, której zachowanie zostało określone mianem skandalicznego? Czy to Ona dopuściła się pomówień pod Państwa adresem? Jeśli się powiedziało A należałoby powiedzieć i B, czyli wyjaśnić, jakich pomówień się dopuściła? Czy to Ona również miała być bezpośrednim beneficjentem Fundacji?

A jeżeli jest inaczej niż sądzę, a o co dopytywałam powyżej.
Jaki związek z tym, o co pytam ma osoba p. Iwony Gabor Kantorowicz, związek na tyle istotny, by ni z gruszki ni z pietruszki wstawiać na forum dogomanii powyższe oświadczenie? Ba... Czy macie Państwo świadomość, że upubliczniacie czyjeś dane, nazywacie osobę z imienia i nazwiska, treścią oświadczenia zasiewając ziarno niepokoju w odniesieniu do wspomnianej?

Ponadto...
Znów dopytam. Jesteście Państwo Fundacją Lepszy Czas czy też nie jesteście?
O tym, że jesteście stanowi poniekąd tytuł wątku.
O tym, że nie jesteście treść oświadczenia, która głosi, że wstrzymujecie prace nad powołaniem Fundacji.
Istnieje więc ona czy też istnieje tylko w planach?

I jeszcze jedno...
Takie oświadczenie, o treści, która siłą rzeczy ma wzbudzić spekulacje/ domysły, opierując cudzym nazwiskiem, winno być podpisane imieniem i nazwiskiem osoby, która reprezentuje fundację, a jeśli ta de facto jeszcze nie istnieje imieniem i nazwiskiem osoby, która stoi za oświadczeniem, względnie osoby która je wstawia. Czy taki jest mus wynikający z regulaminu forum niech rozstrzygnie moderator.
Niemniej...po prostu, po ludzku, by wypadało.

Posted

dziwne to oswiadczenie. chyba oskarzona powinna miec szansé obrony i odniesc sié do tego wpisu. mniemam ze zostala o tym poinformowana?

no i co to miala byc za fundacja, ze jedna osoba i konflikt natychmist wstrzymujá prace nad jej powstaniem :OOO

Posted

Na stronie niedoszłej Fundacji jest jeszcze takie zdanie:
[h=3]Jednocześnie informujemy, że zarówno nazwa Fundacji jak i jej status złożony do sądu nie jest w żadnej mierze pomysłem lub dziełem Pani Iwony Gabor Kantorowicz.[/h]
Co do nazwy nie wiem, ale pamiętam jak rozmawiałam z Iwoną o tym ze pisze statut. Widziałam list w którym jest informacja, o opóźnieniach w rejestracji fundacji bo Iwona za opóźniła się ze statusem.

W ogóle nie rozumiem po co to oświadczenie.
Nazwa fundacji nigdzie nie funkcjonowała, fundacja nie jest zarejestrowana i żadne zbiórki na taką fundację nie były robione.

Fundacja w umyśle Iwony funkcjonowała już bardzo długo, może bez nazwy, ale jej kształt i sposób działania były już od dawna ustalone.

Posted

Powyższy wątek i oświadczenie powstał tylko z powodu bezpodstawnego pomawiania nas przez Panią Iwonę Gabor Kantorowicz na swoim profilu na facebooku i zablokowaniu możliwości dodania z naszej strony komentarza.

Posted

beka napisał(a):
Na stronie niedoszłej Fundacji jest jeszcze takie zdanie:
Jednocześnie informujemy, że zarówno nazwa Fundacji jak i jej status złożony do sądu nie jest w żadnej mierze pomysłem lub dziełem Pani Iwony Gabor Kantorowicz.

Co do nazwy nie wiem, ale pamiętam jak rozmawiałam z Iwoną o tym ze pisze statut. Widziałam list w którym jest informacja, o opóźnieniach w rejestracji fundacji bo Iwona za opóźniła się ze statusem.

W ogóle nie rozumiem po co to oświadczenie.
Nazwa fundacji nigdzie nie funkcjonowała, fundacja nie jest zarejestrowana i żadne zbiórki na taką fundację nie były robione.

Fundacja w umyśle Iwony funkcjonowała już bardzo długo, może bez nazwy, ale jej kształt i sposób działania były już od dawna ustalone.

Czyli jednak pani iwona "coś" robiła? Bo na tamtym watku panstwo napisali, ze nie robiła nic oprócz zajmowania się zwierzętami? Tu czytam, ze pisala statut. Coś chyba jest nie halo z tymi panstwo wyjasnieniami. Miec tyle zwierząt wymagających stałej opieki i pisac statut, trzeba chyba byc robotem i jak widać, pani Iwona chyba jest. Wstyd i zenada, niestety. Tu raczej państwo poparcia nie znajdą, wszak to "nic nierobienie" pani Iwony , jest na dogomanii ogólnie znane i podziwiane od "wiek wieków". I tak jak pisano tu, Fundacja przez duże F pani iwony działała od dawna, ale w jej sercu i umyśle oraz w działaniu. Z prostej przyczyny. Na formalnosci zwyczajnie doba jest za krótka.

Posted

euphoria210 napisał(a):
Czyli jednak pani iwona "coś" robiła? Bo na tamtym watku panstwo napisali, ze nie robiła nic oprócz zajmowania się zwierzętami? Tu czytam, ze pisala statut. Coś chyba jest nie halo z tymi panstwo wyjasnieniami. Miec tyle zwierząt wymagających stałej opieki i pisac statut, trzeba chyba byc robotem i jak widać, pani Iwona chyba jest. Wstyd i zenada, niestety. Tu raczej państwo poparcia nie znajdą, wszak to "nic nierobienie" pani Iwony , jest na dogomanii ogólnie znane i podziwiane od "wiek wieków". I tak jak pisano tu, Fundacja przez duże F pani iwony działała od dawna, ale w jej sercu i umyśle oraz w działaniu. Z prostej przyczyny. Na formalnosci zwyczajnie doba jest za krótka.

:cool2::cool2::cool2: