Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ana :)']No proszę jak ładnie sobie śpią :D toż to aniołki :evil_lol:

To prawda- jak śpią to istne anioły:loveu:

[quote name='unikatowydiament']a o ciotce to zapomnieli,niedobrasy:evil_lol:

:evil_lol:

[quote name='Sonka95']Ale mają fajne legowisko :D http://img838.imageshack.us/img838/7384/dsc09199kopia.jpg

To różowe to Besti, Luc śpi w klatce ale czasami też położy się na różu, może on metroseksualny jest jak jajca stracił?:razz:

[quote name='Bobryna']http://img838.imageshack.us/img838/7384/dsc09199kopia.jpg jak słodko sobie śpią, grzeczne pieseczki :loveu::lol:
Widzę, że Bestia ma nowe leże ;) gdzie kupiłaś?

Czasami im się uda spać "naraz" bo zazwyczaj jedno śpi- drugie mu dokucza i już dwa nie śpią:evil_lol:
A legowisko kupiłam zwykłe nomalnie i nieduże bo stwierdziłam że jak kupię jakieś wymyślne to je zje szybciej... Na allegro, nawet jedno z tańszych, ale psy je lubią http://allegro.pl/legowisko-ponton-psa-100x70-hit-rozne-rozmiary-i2913021060.html

[quote name='asiak_kasia']Jak tam sobie Lucek radzi? Opanował się trochę? ;)

Chodzi teraz w halterze na spacerach- jest lepiej bo nie urywa mi rąk.
Ostatnio poszliśmy "na psy" wieczorem na domki jednorodzinne, tylko jednego spotkaliśmy za płotem, przywiatli się ładnie po czym Lucek zaczął drzeć jape na tamtego:roll: To go zabrałam za karę, później się cofneliśmy do niego, znów się witali ale już bez spięć. Do innych na smyczach z właścicielami znów się wyrywał. I koło zamknięte... Mam przez niego wilkiego fioletowego siniaka na nodze, zaplątał się mi w kółko i przejechał łańcuszkiem, myślałam że mi porwał całe spodnie...:roll:

Posted

szalej napisał(a):
:OOOOOO co przegapiłam przez ten czas co mnie nie było? :OOO więcej się was zrobiło :D co to za cudo? wasze? :loveu:

Hahaha Tak, rozmnożyliśmy się:evil_lol: Tymczas Lucjano. W niedzielę mamy wizytę przedadopcyjną:cool3:

Posted

Angi napisał(a):
ale on przecież miał z wami zostać. :mad: :evil_lol:

Ana :) napisał(a):
niech zostanie z Wami ! :evil_lol: pasuje Wam taka dwójka :D

Niestety... Jak za kilka lat będę mieszkała w domu z ogródkiem to jak najbardziej, w bloku się troszkę "męczymy". Trzeba wychodzić podwójnie na spacer, Lucek nie jest wymagający, wystarczą mu krótkie i jest wieeelce zmęczony ale mimo wszystko. Psu potrzeba poświęcać wiele czasu, to obowiązek. Ciężko będzie się z nim rozstać, będzie mi brakować jego zachowań, Bestia jest zupełnie inna. Kocham je obydwa;)

Posted

ale Bestyjka to chyba bardziej przytulaśna od Lucka, na każdym zdjęciu się do niego tuli a on.. a on to toleruje ;D czy to tylko tak na zdjęciach? Trzymam kciuki za domek ;)

Posted

Naprawdę super razem wyglądają :D
Mamy nadzieję, że domek będzie spełniał wymagania i Lucek dobrze się tam odnajdzie ;) A gdzie będzie mieszkał, w Szczecinie czy gdzieś dalej pojedzie?

Posted

Ale DS nie jest jeszcze pewny na 100%:eviltong: Na razie zobaczymy czy zaakceptują się z suczką rezydentką więc głównie to zależy od tego Dziada:eviltong:

[quote name='YxNinaxY']ale Bestyjka to chyba bardziej przytulaśna od Lucka, na każdym zdjęciu się do niego tuli a on.. a on to toleruje ;D czy to tylko tak na zdjęciach? Trzymam kciuki za domek ;)

Hahaha to prawda- on cierpliwie toleruje:D
On jest przytulaśny do człowieka a ona z kolei woli jego, smera go, liże soczyście, podgryza, iska więc biedak chodzi wiecznie z mokrą szyją i uszami :D

[quote name='rashelek']Naprawdę super razem wyglądają :D
Mamy nadzieję, że domek będzie spełniał wymagania i Lucek dobrze się tam odnajdzie ;) A gdzie będzie mieszkał, w Szczecinie czy gdzieś dalej pojedzie?

Domek z ogródkiem pod Szczeciniem. Żeby on tylko zachowywał się "po ludzku" :roll:

[quote name='darunia-puma']no to trzymam kciuki za Lucjoano i za domek mam nadzieję że będzie najlepszy pod słońcem

Pan wydaje się być wporządku, dziękujemy za kciuki :)

[quote name='zaba14']Trzymam mocno kciuki za Lucjana :)

Dzięki :)

[quote name='darunia-puma']acha a kiedy będzie wiadomo co z domkiem ?

W niedzielę się widzimy we 4:razz:

[quote name='Sonka95']Szybko znalazł sie domek dla Lucka ... ;) Bestia będzie tęskniła za nim

Spokojnie, nie możemy się też napalać, jakby był jedynym pieskiem to jak najbardziej a tu jeśli jest inny pies i KOT :razz: to zobaczymy co z tego będzie

No nic- będę zdawałą relacje :)

Posted

miejmy nadzieje że będzie dobrze najważniejsze jest dobro Lucjano wszyscy wiemy że młody ma charakterek i to on rozdaje karty ale jeśli szepniesz mu na uszko że ma być grzeczny i nikogo nie wziąć na pierwszy posiłek ani na deser ( czytaj kota) to jako że jest mądry da sobie radę i tyle
mój ast na początku grał idiotę i kochał wszystko i wszystkich a jak się stał już pewny siebie stwierdził że on rządzi i dał popis....
gotując coś w kuchni strasznie mi przeszkadzał więc poprosiłam żeby przyniósł mi swojego przyjaciela ( czytaj maskotkę) przyniósł kota za kark ( nic mu się nie stało darł się a potem dał mu po gębie) ale widok ..... BEZCENNY!!! ;-)

Posted

darunia-puma napisał(a):
miejmy nadzieje że będzie dobrze najważniejsze jest dobro Lucjano wszyscy wiemy że młody ma charakterek i to on rozdaje karty ale jeśli szepniesz mu na uszko że ma być grzeczny i nikogo nie wziąć na pierwszy posiłek ani na deser ( czytaj kota) to jako że jest mądry da sobie radę i tyle
mój ast na początku grał idiotę i kochał wszystko i wszystkich a jak się stał już pewny siebie stwierdził że on rządzi i dał popis....
gotując coś w kuchni strasznie mi przeszkadzał więc poprosiłam żeby przyniósł mi swojego przyjaciela ( czytaj maskotkę) przyniósł kota za kark ( nic mu się nie stało darł się a potem dał mu po gębie) ale widok ..... BEZCENNY!!! ;-)

o mateńko.. ale on tak ze złością czy tak po ojcowsku go "przyniósł"??

Posted

on mu nigdy krzywdy takowej nie zrobił ... Misha ( kot ) oburzył się strasznie i fukał ale co do Shiro ( ast ) na pewno nie było to ojcowskie bardziej braterskie ;-) a jak wiadomo bracia jak się kochają to się leją ;-)