Guest wolfheart Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 hej,jak się czuje Bestyjka kochana? Quote
betty_labrador Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 śniegu pewnie przywiało nam z rosji :D slyszałyście o tych -50 w Rosji- i to blisko Polski :D nieźle :P Quote
Besti Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Wybaczcie mi brak odewiedzin na dogomani ale nie martwić się- o odwyku nie ma mowy:cool3: Po prostu w pracy szał przedświateczny, ludzie oszaleli:roll: [quote name='omry']No raczej nie masz wyjścia, musisz się przemęczyć. Z tego, co piszesz, to już załapała, jak dostać to, czego chce. Psy bardzo szybko łapią złe nawyki. Żeby później swoje błędy odkręcać, potrzeba dużo więcej czasu i cierpliwości :)[/QUOTE] Już jej przeszło na szczęście;) Ale to nie było nic groźnego, bo ma stanowczą pańcię;) [quote name='szalej']może jakieś fotki nowe? :D[/QUOTE] Jej chciałabym ale nie mam czasu:placz: [quote name='Juska27']ja również przyłączam się do prośby o fotki :) Czekam i zapraszam do galerii Łatki :P[/QUOTE] Zaraz poodwiedzam galerie. [quote name='Sonka95']Witamy się :loveu: Ja mojej też czasem nie potrafię odmówić ;)[/QUOTE] To wiesz o czym mówię:lol: [quote name='marta.k9080']hej,jak się czuje Bestyjka kochana?[/QUOTE] Hej, Bestyja kochana super, byłyśmy u weta dzisiaj (znowuuuu:roll:), obędzie się bez operacji ale ciiii nie zapeszać, mamy tabletki na kolejne 2tygodnie w zmiejszonej dawce tak asekuracyjnie, ale jest od poniedziałku o niebo lepiej:multi: [quote name='Sonka95']U was też jest śnieżek ? :loveu:[/QUOTE] Nie, mróz puścił i tak teraz mglisty, a u Was śnieg napadał? [quote name='betty_labrador']śniegu pewnie przywiało nam z rosji :D slyszałyście o tych -50 w Rosji- i to blisko Polski :D nieźle :P[/QUOTE] Koniec świata idzie:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Trzymam dalej kciuki ba zdrówko Bestyjki :thumbs: U nas teraz jak na złość piękny śnieg leży :placz:. Może jeszcze później będzie bo by jakieś fotki się przydały ;) Quote
Sonka95 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Besti'] Koniec świata idzie:evil_lol:[/QUOTE] Pozostał nam jeden dzień :evil_lol: U nas teraz słonko , ale mrozik nadal trzyma ... ;) Quote
betty_labrador Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Besti'] Koniec świata idzie:evil_lol:[/QUOTE] NO ba i to wielkimi krokami! juz jutro ten wielki dzień :lol: Quote
Besti Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Po dzisiejszym dniu stwierdzam że ten koniec świata to jednak prawda:placz: O której godzinie TEN koniec ma być? Quote
Kaaasia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Żaden koniec świata :mad:, ja chce doczekać się szczeniora :eviltong: Quote
Besti Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='leónowa']Co się stało Bestyjki?[/QUOTE] Aj nie pytaj, wszyscy jacyś dziwni i wnerwieni dzisiaj... Ja poryczałam się w pracy przez pewną klientkę która potraktowała mnie odgórnie z zemstą na za swoje niepowodzenia, a później stwierdziła że musi mnie przeprosić bo przegięła (powiedziała tak szefowej). Nie chce przeprosin bo co powiedziała to powiedziała:angryy: [quote name='Kaaasia']Żaden koniec świata :mad:, ja chce doczekać się szczeniora :eviltong:[/QUOTE] Że Oli ma spłodzić syna? Już za późno, mogliście myśleć kilka dni wstecz:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Besti'] Że Oli ma spłodzić syna? Już za późno, mogliście myśleć kilka dni wstecz:evil_lol:[/QUOTE] Tak, ze swoją ukochaną. Pomiot szatana to delikatne określenie tego co by z nich wyszło :diabloti: A głupimi ludźmi się nie przejmuj :smile: Quote
Sonka95 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Nie przejmuj się ... Nie warto tracić nerwów dla takich ludzi ... Podobno o 10 , ale są różne wersje ... Ja już wyczytałam w necie kolejny , który przypada na 2036 rok :/ Quote
Victoria Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Sonka95']Nie przejmuj się ... Nie warto tracić nerwów dla takich ludzi ... Podobno o 10 , ale są różne wersje ... Ja już wyczytałam w necie kolejny , który przypada na 2036 rok :/[/QUOTE] aa taaa te wybuchy na słońcu :lol: Bestyjki nie przejmujcie się idiotami ;) nie są warci myślenia o nich ;) Quote
Bobryna Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Trzeba być twardym, nie miętkim! ;) Głowa do góry :) Quote
Sonka95 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Wesołych Świąt i dużo prezentów pod choinką wam życzymy :loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT] [FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT] [FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT] [FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT] [FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT] [FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT] [FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT] [FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo. Oscar z Agą[/FONT] Quote
Besti Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Kaaasia']Tak, ze swoją ukochaną. Pomiot szatana to delikatne określenie tego co by z nich wyszło :diabloti: A głupimi ludźmi się nie przejmuj :smile: Ciekawa mieszanka by była ale Oli może sobie pomarzyć teraz:D [quote name='Sonka95']Nie przejmuj się ... Nie warto tracić nerwów dla takich ludzi ... Podobno o 10 , ale są różne wersje ... Ja już wyczytałam w necie kolejny , który przypada na 2036 rok :/ Już mi z tą babą przeszło. To już mamy się przygotowywać na 2016? :D [quote name='Victoria']aa taaa te wybuchy na słońcu :lol: Bestyjki nie przejmujcie się idiotami ;) nie są warci myślenia o nich ;) Wiem że nie warci ale wkurzyć potrafią. Jakie wybuchy???? Ojojoj [quote name='Bobryna']Trzeba być twardym, nie miętkim! ;) Głowa do góry :) Co racja to racja [quote name='Angi']cześć, wpadłam z odwiedzinami :) Hej Angi po raz pierwszy :D [quote name='Sonka95']Wesołych Świąt i dużo prezentów pod choinką wam życzymy :loveu: Oooo życzenia! Dziękuję Kochana! Prezenty:loveu: ja dziecinnieje chyba [quote name='unikatowydiament'][FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT] [FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT] [FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT] [FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT] [FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT] [FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT] [FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT] [FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo. Oscar z Agą[/FONT] Aguś dziekuję za ładny wierszyk Tobie i Oskarkowi:loveu: Quote
Kaaasia Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Besti']Ciekawa mieszanka by była ale Oli może sobie pomarzyć teraz:D [/QUOTE] Właśnie teraz może się zabawić bez późniejszych konsekwencji :cool3: Quote
betty_labrador Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 łee żyjemy :D czy to sen?:razz: Quote
Sonka95 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 A masz już prezencik dla Bestii ? :loveu: Quote
YxNinaxY Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 I ja też przyszłam życzyć Wesołych Świąt :) Quote
Recommended Posts