Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałabym kilka pytań co do Belli, oczywiście jeśli wiesz Iwona. Czy suńka dogada się z dziećmi?- chcieliśmy jechać rodzinnie, oczywiscie to ja siedziałabym z suńką, ewentualnie może uda się wziąźć combi i ulokować suńkę całkiem z tyłu. Czy może wiadomo jak znosi jazdę autem?
Jeśli to odpowiada to chcielibyśmy wyjechać tak koło 10-11.

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka ja tez jestem w pracy :lol: więc tez mam spoźnione reakcje.

jak znosi jazdę samochodem tego nie wiem. Z dziećmi nie miała kontaktu ale ona jest taka zrezygnowana, ze jej chyba obojetne.:shake: agnieszka zadzwonie do ciebie wieczorem Ok? Oczywiście, że godzina mi odpowiada :)

Posted

boksie w niedoli często zamykają się, są kompletnie zobojętniałe i strasznie smutne
wierzę, że i ta malutka znajdzie kochającego człowieka, który spowoduje, że wróci jej chęć do życia

Posted

aganiok nawet nie wiesz jak mi się płakac chciało jak głaskałam ja po mordce a ona patrzyła na mnie tak smutno i obojetnie jakby chciała powiedziec - a robcie co chcecie... ja juz na nic nie licze...:placz:

Posted

Ja bym miała jeszcze prośbę, proszę o jakiś kontakt do osoby która pomoże w Lublinie, może być na pw-ale to najpóźniej jutro w godzinach dopołudniowych lub na tel.