Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mariee napisała, że stan Belli jest stabilny. To duzo ale prosze - trzymajcie kciuki za boksię.

Jola, o której pisze maja to wolontariuszka z Ostrowca, która daje najwięcej kasy na ostrowiecki psy, dzieki jej działaniu zwolniono hycla sadystę. Wkrótce we dwie plus policjant lub straz miejska mamy chodzic na interwencje

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jak do tej pory idzie nieźle.Jeśli nie będzie spadała morfologia i znormalizuje się skład krwi to znaczy że to ta śledziona niszczyła krwinki. Trzymamy kciuki za dzisiejsze wyniki.!

Posted

Wieczorem może będzie więcej informacji. Maria zostawiła w klinicę prośbę o więcej danych od leczącej P. Dr. A teraz "łajzuje" na działce. Oby nabrała sił na kolejny tydzień! Musimy do późnego wieczora uzbroić się w cierpliwość.

Posted

Maria leniu****e na działce ale !!
Dodzwoniła się do pani Dr prowadzącej Bellę.
Jest mile zaskoczona. Sunia zaróżowiła się. Mrfologi chyba nie robli. Wstaje i apetyt ma jak wilk. Oby tak dalej.
Po spacerku z Oskarem i Tongą wieczorem Maria podeśle aktualne info.!

Posted

Donvitow a ja chciałam Tobie podziękować oooooogromnie, bo z "pewnego źródła" wiem ile dla Belli zrobiłeś i jak bardzo pomogłeś Mariee! DZIĘKUJĘ!

A Ty Bellunia zaskocz wszystkich i pokaż jaka dzielna boksia z Ciebie!

Posted

iwop napisał(a):
agatheia, mariee, Donvitov - DZIEKUJĘ :loveu:

Gdyby nie wy Belli by juz nie było

Dzięki wielkie Wam Wszystkim i Tobie Iwop przede wszystkim, gdyby nie Ty, Bella nie przeżyłaby na ulicy:loveu: . Bellunia dużo zdrówka teraz i sił!