Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Kochani musicie być cierpliwi, każda decyzja będzie konsultowana.

jeśli wet mówi, że gdyby to był jego pies to pozwolił by odejść to może ma rację? szkoda suni, żal że nie znalazła domu na ostatnie chwile :( ale "tam" będzie jej lepiej :placz:

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze poczekajcie! nie pojade rano do pracy dopiero na 12;00 , beda jeszcze konsultacje , to trzeba madrze przemyslec...bo nie bedzie odwrotu. Dzisiaj mialam podana karte na zgode na zabieg, tz..ze jest ryzyko...ale nikt nie ma pewnosci co bedzie?!

Posted

ta decyzja jest bardzo mądra my jesteśmy laikami a lekarze jak ją otworzą to będą wiedzieli czy jest szansa czy Belunia nie będzie niepotrzebnie cierpieć jastem bardzo wdzięczna dziewczynkom naprzwde dzielne kobietki i mądre

Posted

Do rana nie daleko.
A jak weci określają ten guz? Jeśli jest na śledzionie to z tego co wyczytałam przy mojej Fidze, jest to guz wtórny, więc pierwotny jest umiejscowiony jeszcze gdzieś. Nie ma więc pewności, że usunięcie go cokolwiek zmieni, ale jeśli dają jakąś nadzieję to może warto spróbować?

Posted

Jeżeli ja miałabym decydować to byłabym za otwarciem suni zawsze wtedy ma się tą pewność że zrobiło się wszystko żeby ją ratować jeżeli jest choćby cień nadziei

Posted

Czekam i czytam,postanowiłam się odezwać.
Myślę, że jeżeli pies, kot, inne zwierzę, człowiek nie chce żyć,
to nie chce jeść i nie chce wszystkiego innego.
Moja poprzednia boksia mając zaawansowany nowotwór w pewnym
momencie nie chciałajuż ani jeść, ani spaceru, ani niczego.
Dopuki chce jeść, to chce żyć, to instynkt pierwotny- nie jesz-nie żyjesz.
Jeżeli mamy kasę, to próbujmy.

Posted

iwop napisał(a):
Jeeli to przerzut nowotworowy to operacja o ile może jej przedłuzyć zycie... i co dalej? Przeciez Bella nie ma nawet domu.

to, że nie ma domu nie znaczy, że nie może dostać szansy na życie :-(

aganiok napisał(a):
a może skonsultować jeszcze wyniki z dr Jagielskim w Warszawie???

prosiłam go o konsultację wyników Rockiego, najpierw nie mogłam wysłać e-maila bo skrzynka była zapchana a jak już się udało to do dziś nie dostałam odpowiedzi :-(