Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja martwię się o Marię, wszystko ma na głowie bidulka, każdego psa w klinice przeżywa, ma teraz trzy. Wychodzi od nich po 22 ze łzami w oczach, bo musi je zostawić. Musimy znaleźć jej pomoc w Lublinie, jakiegoś boksiarza.

ech życie łatwe nie jest :-(

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadal jeszcze nic nie wiem, czy zabieg sie dzisiaj odbedzie? dzwonilam po 8:00 nie bylo jeszcze dr.prowadzacej. Jestem caly czas na forum, bede informowac jak tylko bede cos wiedziala. Czekamy spokojnie!

Posted

Zajeta byla tylko sledziona( bardzo brzydka) ktora usnieto, trzustka , watroba jest ok. przy watrobie nie bylo krwiaka, zbieral sie tylko plyn. Zabieg zniosla dobrze. Teraz sie bedzie wybudzac. Teraz tak: jezeli stan Belli bedzie sie poprawial to bedzie dobrze, jezeli nie? to zostanie poddana eutanazji. Wieczorem mam sie dowiedziec jak czuje sie sunia.

Posted

mariee napisał(a):
Bella sie wybudzila , stan jest stabilny...blada tylko bardzo. Jutro rano beda badac hamatokryt....bedzie wiecej informacji.

To już coś .... Ja po wczorajszej rozmowie z Jolą z Ostrowca (nieobecna na dogo) ciągle myślę co z Bellą
Dobrze już coś wiadomo ! Belluniu Trzymamy kciuki!