Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lekarz prowadząca na pewno widziała wyniki, ale ja nie mogłam się dodzwonić do południa. Jutro będę próbować, chyba że Maria się dodzwoniła. Jak nie to pewnie zajedzie po pracy, także nic nie wiemy, trzeba czekać. Jutro o 9 mam już umówioną rozmowę z Panią doktor więc na pewno będzie cosik wiadomo!

Posted

iwop napisał(a):
Jest mi bardzo cięzko :( ten niski hematokryt byl zatem spowodowany nowotworem sledziony odpowiedzialnej właśnie m.in za to...

Myślę że chyba nie nowotworem śledziony pierwotnym. W śledzionie raczej zmiany są wtórne do innego procesu w brzuchu. Ale fakt taki hematokryt swiadczy o fatalnym zaawansowaniu prcesu.Dlatego bardzo czekam na wieści

Posted

hmmm, jestem po rozmowie z Marią a ona z lekarzem.

W takim stanie Bella nie ma szans, albo trzeba ją operować dzisiaj albo dać jej odejść. Lekarz mówiła, że gdyby to był jej pies to pozwoliłaby jej odejść. Ledwo to piszę......

Nie chce by Maria musiała podjąć taką decyzję, podpisała ona zgodę na zabieg, ale lekarze czekają do 23 na decyzję. Mamy zadzwonić na recepcję.

Kto ma jakie zdanie, powiedzcie co robić? Operacja? Czy ma szanse?

Hemokryt dzisiaj spadł....

Posted

Ona nie powinna dłużej juz cierpiec. nie znosłabym tej mysli. Nigdy nie wiadomo czy nie ma przerzutow. to tylko przedłuzanie jej cierpienia. PROSZĘ. niech ona juz odpocznie.

Posted

człowiek kiedy umiera na raka bardzo cierpi, moja teściowa krzyczała żebyśmy ją dobili bo już tego bólu nie mogła biedna znieść, pies nie krzyczy ale jeśli Belunia ma tak cierpieć to lepiej żeby poszła tam gdzie nic nie boli

Posted

Dzwoniłam, do 22 lekarze mają zebranie, Pani z recepcji nie chciała pośredniczyć w przekazaniu tej decyzji :-( . Trzeba będzie dzwonić później.
Ten telefon kosztował mnie wiele, a czeka mnie jeszcze jeden :placz:

Maria zaraz będzie, jest jeszcze w klinice.

Posted

mam nadzije, że nikogo nie uraze tym porównaniem... psy sa troche jak dzieci... one też cierpia w milczeniu. Ale do końca zycia nie zapominasz ich błagalnego spojrzenia...