iwop Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 kasia mamy jeszcze problem z dobka - o mało co trafiłaby do pseudohodowcy :angryy: Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 dzisiaj Bella ma miec powtórzone badania krwi. Trzeba trzymac kciuki! Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 czekam z niepokojem na wyniki badań i jakies wiadomości:-( Quote
mariee Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bella miala wczoraj transfuzje , bardzo niski byl hematokryt, kurde jeszcze ten tasiemiec jej potrzebny do szczescia :angryy: Quote
mariee Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 nie miala dzisiaj badan wczoraj zrobili tylko hematokryt, bo byla nadal bardzo blada...i nie czekali.... zrobili transfuzje Musimy czekac! Jutro o 18 bede w klinice, Oskar bedzie mial RTG to znowu przekaze po powrocie nowe wiadomosci Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 mariee dziekuję za wiadomości. Odezwe sie jutro na gg jeżeli mozna... Quote
Majaa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bella trzymamy :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
mariee Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Z Bella nie jest dobrze, własnie wrocilam z kilniki , ma w tej chwili przetaczana krew po raz drugi. Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 mariee ale co powiedziano? nie ma żadnej poprawy?:shake: Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Jest niestety bardzo źle. Lekarstwa nie daja prawie żadnej poprawy. Ciagle pamiuetam oczy Belli - zdesperowane oczy pierwszego boksera, którego bliżej poznałam. Quote
mariee Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nie wiem co wam pisać??? wygląda to tak jakby po pierwszej transfuzji nie przyswajala krwi, hematokryt powinien być wyższy, zobaczy co będzie jutro po dzisiejszej transfuzji? Jutro lub po jutrze tez będzie biochemia? jak wrócę jutro z kliniki zaraz przekaże informacje, mam być kolo 20:00 w klinice. Quote
olenka_f Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Beluniu kochana zdrowiej pieseczku nam a znajdziemy ci domek, choćbym miała po nią na piechotę z Gdańska iść tylko niech będzie zdrowa:-( :-( Quote
mariee Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 za duzo tego sie złożyło! mam pytanie, czy jak była u weta, czy nie proponował odrobaczania? czy nie pytał czy zabezpieczyć od kleszczy? Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 mariee była u weta - dostwała antybiotyki bo miala poranione nogi przez hycla :placz: Usiłowałam ja złapac od kilku miesiecy ale ciagle zmieniała miejsca :shake: od momentu kiedy ja zabralismy z lecznicy gdzie chcieli ja uspic minęlo 7 dni Quote
Recommended Posts