Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawiałam przed chwila z mariee. Bella jest tam gdzie Oskar i tonga. ma doskonałą opiekę. jest teraz na ojomie ale ma szanse wyjśc z tego. cos więcej bedzie wiadomo za trzy dni jak bedzie mozna powtórzyc analizy i zobaczyc jak dzialaja leki.

Wszystkim dziewczynom zaangażowanym w ratowanie Belli DZIĘKUJĘ :loveu:

Posted

Wyyyyyyyyyyyyyyć mi się chce !!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Po prostu wyć!!!!!!!!!!!!!!!
Czemu tak jest ?:-( Kiedy psiak dostaje najlepszą z najlepszych szans, kiedy znajdują się w końcu ludzie, którzy chcą mu pomóć, to również się tak często okazuje, że ciężko jest mu pomóc, bo .... inni ludzie(?) są po prostu durniami? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Bella!!! Trzymam kciuki!!!!!
Kamkam Aga i Thea Super szybka reakcja :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki Wam wielkie!

Sorry za off'a, ale wiem, że są tu wielbiciele boksiów powiadomieni już prawdopodobnie przez Kamkam o młodym boksiu, który potrzebuje pomocy u nas w Starachowicach (sprawa jest załatwiana poza publicznymi wątkami) - wczoraj pies o mały włos nie spłonął Dzisiaj znowu podpalono łaki w jego pobliżu :(

Posted

Boże Belluniu trzymam za Ciebie kciuki fafelku kochany!!!!

Iwonk trzymaj się , Dzięki Tobie można jej pomóc bo Ty ją znalazłaś!!!!!!!!!!!!Jestem z Tobą!!!

Posted

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
Ul. Jagiełły 5 m 19
14-100 Ostróda
Nr konta: 78213000042001038801430001
Tytuł wpłaty: na boksery - Bella
Kazda pomoc przyda sie sunieczce bo to jedna z tych psin ktore nie maja czasu czekac :( oby poczula ze o nia dbamy i odzyskala chec do zycia :(

Posted

[quote name='mariee']Bella nie goraczkuje juz. We wtorek powtorzenie badan na hematokryt, watrabe i mocznik. Natomiast ma robale i tasiemca.
Bidulka Ale ważne, że już nie goroączkuje
Ale ten tasiemiec to jest jej jeszcze do tego wszystkiego potrzebny jak zeszłoroczny śnieg :angryy:

Bella Kciuki trzymamy!