Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dharma AgaTheia ledwo zajrzała na wątek i juz - "załatwiłam miejsce w klinice" !:loveu: a potem zaraz kamkam - zawioze ja do Lublina" :loveu:

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamkam pól godziny temu zabrała Belle :)

Pomoc własciwie nadeszła w osstatniej chwili bo "tymczas" zamknłą Belle na noc w komórce bo był pijany.

mam dośc tego miasta :(

Posted

" class="ipsImage" alt="">

Bella tuz przed drogą do Lublina. Dzisiejsza noc spędziła w komórce:placz: jest zupełnie zrezygnowana :shake:

Posted

kasiu Agai Thea powiedziała, że Bella ma ponad 40 st gorączki, nie ma z nia właściwie kontaktu. Prawdopodobnie babeszjoza. :( chyba zrobia jej eutanazję.:shake:

Posted

Widzę, że już wiadomo. Niestety lekarka powiedziała przy przyjmowaniu, że suńka żle wygląda. Mariee ma się dowiedzieć o wyniki i wtedy napisze więcej. Przykro mi. Suńka w drodze była bardzo grzeczna, cały czas przytulała się leżąc u mnie na kolanach.
Pięniądze 190 zł, które dałaś Iwona wpłaciłam w klinice na Bellę.

Posted

Belluniu trzymaj się...tyle ciotek Ci w tej chwili pomaga, tyle myśli o Tobie i trzyma kciuki że musi być dobrze!!!

Iwop po prostu słów brakuje na określenie tego, co dzieje w Waszym mieście...:shake:

Posted

Jednak babeszjoza i to juz jakis czas trwalo.Watraba i nerki juz zareagowaly, anemia itp. jak przy babeszjozie! Dostala juz leki, teraz czekamy na efekty.
Doktor dzisiaj wyjela suni kleszcza jak chciala zmiezyc temparature ( siedzial tuz przy samym odbice) Bella jakis czas temu zostala zarazona ,a teraz jeszcze jeden sie przyczepil ( nie wiadomo czy nie zakazony)?!
[SIZE="4"]Prosze Was zabezpieczajcie psy!rowniez te bezdomne, kleszcze sa wszedzie nie ma na co czekac!!!

Posted

mariee dziekuje za wiadomości. :-( Ale czy sa jakieś szanse? Bo jak dzwoniła Agai thea to mówiła, ze raczej nie ma i konieczna jest eutanazja...:placz:

Posted

Nikt z lekarzy tego nie powiedzial ( to ja rozmawialam z Aga , gdyby sie okazalo ze jest tak a nie inaczej, co wtedy ), jak dzwonila Aga to jeszcze nie bylo badan, wiec nie bylo tez pewnosci na 100% ze to babeszjoza, ale wszystko wskazywalo ze to babeszjoza. Jest silna anemia stad sunia taka blada. musmy poczekac ze 3 dni, zobaczymy jak dziala lek.

Posted

aganiok jakby nie aghatheia i kamkam to nic z tego by nie było. Rokowania sa powazne ale ma jakies szanse , w ostrowcu to kto wie czy do jutra by dozyła..:placz: To m"moja" pierwsza boksia i nie moge sobie dac rady a jak przypomne sobie te jej zdesperowane oczy to juz wogóle zyc mi się odechciewa:-(