daga10011 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Bafii']Proszę :) ,jeśli macie wstawcie zdjęcia molosków :loveu: :Ca De Bou, Dogo Canario, Cane Corso, Mastino Napoletano, Mastif Angielski, Leonberger, Dog Niemiecki, bo tak malutko ich tutaj. leonbergery prawie wszystkie obfocilam wiec prosze bardzo;) Abigail Ginger Heaven (moja "wnusia") w klasie szczeniat lokI.W.O Oliwia Ligocka Wataha ,klasa otwarta ,lok I Wena Wesola od Warsa i Sawy -klasa otwarta lok.II suczki klasa otwarta Quote
daga10011 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Pluto Woscany -kl.mlodziezy.ocena bdb Kassandra Oaza wschodu,klasa otwarta bez lokaty Fiona Assa Ricany,Arima Herbu Lwia Lapa i Oliwia Ligocka Wataha na porownaniu Bruno Semeramida -psy klasa otwarta ,lok I,bdb Ataro skarb warmii-pies klasa otwarta ,lok II Alma z Lekarzowki ,suki klasa otwarta lok.III Quote
cenzo Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Judit napisał(a):A ja czekam na zdjęcia gordonów i czekam i czekam.. :shake: może ktoś jednak zrobił pare fotek gordonków? sa na gordon.gda.pl Quote
agatamrd Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ewelinabuck napisał(a):http://images28.fotosik.pl/62/7a7487bda0940aa5.jpg ooooo moj Yasiutek :multi::multi::multi: Quote
Judit Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 cenzo napisał(a):sa na gordon.gda.pl wielkie dzięki :p Quote
Viris Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Kilka fotek z Sopotu. Wpadłam oglądać tylko buldożki, więc niestety fotek innych psiaków jest niewiele. Quote
Matusz Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Viris dziki ;) Fajnie było sobie przypomnieć wystawę troszkę ;) Quote
Matusz Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='ola_leon']a może ktoś ma zdjęcia goldasków..? ja wstawiałem i pamiętam, że parę zdjęć było goldenów, więc musisz poszukać trochę stron wcześniej ;) Quote
Recommended Posts