Matusz Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Joanna G']Mateusz5 wielkie dzięki za super foteczki mojej Daisy (Itaka Rysi Wykrot) jeszcze nigdy nie miała takich fajowych foteczek i w takiej ilości :cool3: :multi: :) :) :) :) :) :).Polecam się na przyszłość :razz: proszę bardzo :) Daisy jest śliczną sunią :loveu: ja także polecam się na przyszłość:razz::razz: Quote
samojed Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 deptusie napisał(a):Poszukuję zdjęć z BIS Junior- Gr V-może w tak niesamowitej ilości zdjęc zapodział się gdzieś mój black/tan SZPIC MINIATUROWY-POMERANIAN a z BIS-a Junior Gr. V do ścisłego finału Pani Lisbeth wybrała przepieknego SAMOJEDKA naszej oddziałowej ROSSANY/piesek importowany z Węgier/. Zdjęcia przepiekne sa ukojeniem dla naszych oczu- zmęczonych tropikalnym upałem. Dziękujemy za piękne zdjęcia:crazyeye: Z utęsknieniem oczekujemy na dalszą partie zdjęć oraz DESZCZ:placz: Ale w jakim towarzystwie my na tej grupie biegaliśmy :cool3: :mdrmed: Szkoda tylko, że sama nie moglam zdjęć robić :placz: Serdeczne pozdrowienia dla Deptusiów od bialych futrzaków :) Quote
lira Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 tu są różne zdjęcia z wystawy również z finałów soboty http://www.posejdon.net.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=159 Quote
fidekangela Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Mateusz, to jest jakaś dyskryminacja.!1 i 2 miejsce na BIS PUPPY obfociłeś..ale nas już nie. No wiesz co...:PP:( Quote
Matusz Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='fidekangela']Mateusz, to jest jakaś dyskryminacja.!1 i 2 miejsce na BIS PUPPY obfociłeś..ale nas już nie. No wiesz co...:PP:( tak akurat wyszło, ale na jednym trochę widać, ale za to w biegu jest dużo :) i w prezentacji sorki:eviltong: Quote
Anisha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='lira']tu są różne zdjęcia z wystawy również z finałów soboty http://www.posejdon.net.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=159 lira, dzięki! :kiss_2: Mam już - dzięki Tobie - DWA zdjęcia mojego psa z finałów, zamiast jednego :razz: . Może jeszcze ktoś ma jakiegoś linka do zdjęć z konkurencji finałowych w Sopocie? matusz5, wybaczam Ci te naleśniki w czasie BISa Juniorów, ale z niemałym trudem... :mad: ;) Quote
Guciek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 http://matusz5.kgb.pl/bisj/6.jpg a nie załapała Ci się osóbka ale z psem, ta co jest po prawo? :cool3: Quote
Matusz Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anisha']lira, dzięki! :kiss_2: Mam już - dzięki Tobie - DWA zdjęcia mojego psa z finałów, zamiast jednego :razz: . Może jeszcze ktoś ma jakiegoś linka do zdjęć z konkurencji finałowych w Sopocie? matusz5, wybaczam Ci te naleśniki w czasie BISa Juniorów, ale z niemałym trudem... :mad: ;) za rok się poprawię:eviltong::eviltong: Quote
Anisha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='matusz5']za rok się poprawię:eviltong::eviltong: Za rok nas na BISie Juniorów już na 100% nie będzie - pies będzie za stary. :eviltong::eviltong: Proszę być przy finałach III grupy, jeśli już. :razz: :p Quote
Dog Handler Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No prosze , Anisha , jescze raz grtuluję Shaggy'emu :) Nie pamietam czy dałam mu w nagrodę buziaczka..... :) Powiem że stojac przy pudle usłyszałam pare pozytywnych wypowiedzi od sędziny :) Quote
Anisha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dog Handler napisał(a):No prosze , Anisha , jescze raz grtuluję Shaggy'emu :) Nie pamietam czy dałam mu w nagrodę buziaczka..... :) Powiem że stojac przy pudle usłyszałam pare pozytywnych wypowiedzi od sędziny :) Ja też nic nie wiem o buziaczkach - nie opowiadał mi... ;) Pozytywne wypowiedzi, jeśli dotyczyły mojego psa - bardzo proszę na priva, lub nawet na forum, jeśli chcesz. Uwieeelbiam pozytywne wypowiedzi na temat Szaglutka. :p A jeśli były na Twój temat - też dawaj tutaj! Masz prawo się pochwalić, prawda? :lol: Quote
Dog Handler Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jeśli chodzi o Szaglutka coż mniejwiecej była to wypowiedź gdzie sedzinie chodziło o cudowny ruch..... , no poprostu była zachwycona nim-zjawisko ] . Jeśli chodzi o mnie- ja zrobiłam to co do mnie należało to moje życie , a najwiękrza radośc to zadowolenie właściciela psa z jego osiągnięć , ale coż wystawiłam psa znając go zaledwie 2 h :) Jeśli nic nie wspominał a całusku-moze zapomniałam to ucałowac "gwiazde " odemnie :) Quote
Anisha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dog Handler napisał(a):Jeśli chodzi o Szaglutka coż mniejwiecej była to wypowiedź gdzie śedzinie chodziło o cudowny ruch , no poprostu była zachwycona -zjawisko. Rany, muszę ubezpieczyć mu łapy i stawy na jakąś astronomiczną kwotę, skoro jest taki zjawiskowy :razz: . A ja, durna baba, pozwalam mu świrować za piłką bez opamiętania... :mad: ;) Od jutra koniec- chodzimy tylko na smyczy. :evil_lol: Buziak przekazany. :loveu: Quote
Dog Handler Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Moze własnie to jest zasługa jago ruchu , coż dobrze rozwiinety pies spędzający aktywnie czas napewno ma wydajniejszy ruch od psa który prowadzi zycie non toper na smyczy :) Quote
ralph Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 a to na$za $lodka $a$iadka z o$iedla ze $woim prze$ympatycznym panciem :) Shot with E-500 at 2007-08-16 Quote
deptusie Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 samojed napisał(a):Ale w jakim towarzystwie my na tej grupie biegaliśmy :cool3: :mdrmed: Szkoda tylko, że sama nie moglam zdjęć robić :placz: Serdeczne pozdrowienia dla Deptusiów od bialych futrzaków :)ROSSANKO -witamy i seredecznie gratulujemy!!! Nam równie miło było startować:painting: w tak wyrównanej stawce Gr V.:klacz: Pozdrawiamy- Deptusie:bye: Quote
meta Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Valentino Favonius- moj gowniarz drugi raz w mlodziezy i drugie ZwMl Quote
meta Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 favoniusowe rodzenstwo czyli Vinek i Vivka (Viva Espana Favonius) a to co nasze psy mysla o calych naszych staraniach zeby je ladnie ustawic Quote
Ania W Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Czy ktoś zna wyniki ogarów...Albo jakieś foteczki... BĘDĘ BAAARDZO WDZIĘCZNA!!! :-) Quote
AnnaM Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 meta (Matylda : )... przecudne te grzywki :loveu: Quote
Basik Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ma ktoś może fotki labków? Może ktoś uchwycił doga argentyńskiego? Quote
Recommended Posts