Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Joanna G']Mateusz5 wielkie dzięki za super foteczki mojej Daisy (Itaka Rysi Wykrot) jeszcze nigdy nie miała takich fajowych foteczek i w takiej ilości :cool3: :multi: :) :) :) :) :) :).Polecam się na przyszłość :razz:

proszę bardzo :) Daisy jest śliczną sunią :loveu:
ja także polecam się na przyszłość:razz::razz:

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deptusie napisał(a):
Poszukuję zdjęć z BIS Junior- Gr V-może w tak niesamowitej ilości zdjęc zapodział się gdzieś mój black/tan SZPIC MINIATUROWY-POMERANIAN a z BIS-a Junior Gr. V do ścisłego finału Pani Lisbeth wybrała przepieknego SAMOJEDKA naszej oddziałowej ROSSANY/piesek importowany z Węgier/. Zdjęcia przepiekne sa ukojeniem dla naszych oczu- zmęczonych tropikalnym upałem. Dziękujemy za piękne zdjęcia:crazyeye: Z utęsknieniem oczekujemy na dalszą partie zdjęć oraz DESZCZ:placz:

Ale w jakim towarzystwie my na tej grupie biegaliśmy :cool3: :mdrmed: Szkoda tylko, że sama nie moglam zdjęć robić :placz:

Serdeczne pozdrowienia dla Deptusiów od bialych futrzaków :)

Posted

[quote name='fidekangela']Mateusz, to jest jakaś dyskryminacja.!1 i 2 miejsce na BIS PUPPY obfociłeś..ale nas już nie. No wiesz co...:PP:(

tak akurat wyszło, ale na jednym trochę widać,
ale za to w biegu jest dużo :) i w prezentacji
sorki:eviltong:

Posted

[quote name='lira']tu są różne zdjęcia z wystawy również z finałów soboty http://www.posejdon.net.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=159

lira, dzięki! :kiss_2: Mam już - dzięki Tobie - DWA zdjęcia mojego psa z finałów, zamiast jednego :razz: .
Może jeszcze ktoś ma jakiegoś linka do zdjęć z konkurencji finałowych w Sopocie?

matusz5, wybaczam Ci te naleśniki w czasie BISa Juniorów, ale z niemałym trudem... :mad: ;)

Posted

[quote name='Anisha']lira, dzięki! :kiss_2: Mam już - dzięki Tobie - DWA zdjęcia mojego psa z finałów, zamiast jednego :razz: .
Może jeszcze ktoś ma jakiegoś linka do zdjęć z konkurencji finałowych w Sopocie?

matusz5, wybaczam Ci te naleśniki w czasie BISa Juniorów, ale z niemałym trudem... :mad: ;)

za rok się poprawię:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='matusz5']za rok się poprawię:eviltong::eviltong:
Za rok nas na BISie Juniorów już na 100% nie będzie - pies będzie za stary. :eviltong::eviltong: Proszę być przy finałach III grupy, jeśli już. :razz: :p

Posted

No prosze , Anisha , jescze raz grtuluję Shaggy'emu :) Nie pamietam czy dałam mu w nagrodę buziaczka..... :) Powiem że stojac przy pudle usłyszałam pare pozytywnych wypowiedzi od sędziny :)

Posted

Dog Handler napisał(a):
No prosze , Anisha , jescze raz grtuluję Shaggy'emu :) Nie pamietam czy dałam mu w nagrodę buziaczka..... :) Powiem że stojac przy pudle usłyszałam pare pozytywnych wypowiedzi od sędziny :)

Ja też nic nie wiem o buziaczkach - nie opowiadał mi... ;)
Pozytywne wypowiedzi, jeśli dotyczyły mojego psa - bardzo proszę na priva, lub nawet na forum, jeśli chcesz. Uwieeelbiam pozytywne wypowiedzi na temat Szaglutka. :p A jeśli były na Twój temat - też dawaj tutaj! Masz prawo się pochwalić, prawda? :lol:

Posted

Jeśli chodzi o Szaglutka coż mniejwiecej była to wypowiedź gdzie sedzinie chodziło o cudowny ruch..... , no poprostu była zachwycona nim-zjawisko ] .
Jeśli chodzi o mnie- ja zrobiłam to co do mnie należało to moje życie , a najwiękrza radośc to zadowolenie właściciela psa z jego osiągnięć , ale coż wystawiłam psa znając go zaledwie 2 h :)

Jeśli nic nie wspominał a całusku-moze zapomniałam to ucałowac "gwiazde " odemnie :)

Posted

Dog Handler napisał(a):
Jeśli chodzi o Szaglutka coż mniejwiecej była to wypowiedź gdzie śedzinie chodziło o cudowny ruch , no poprostu była zachwycona -zjawisko.

Rany, muszę ubezpieczyć mu łapy i stawy na jakąś astronomiczną kwotę, skoro jest taki zjawiskowy :razz: . A ja, durna baba, pozwalam mu świrować za piłką bez opamiętania... :mad: ;) Od jutra koniec- chodzimy tylko na smyczy. :evil_lol:
Buziak przekazany. :loveu:

Posted

Moze własnie to jest zasługa jago ruchu , coż dobrze rozwiinety pies spędzający aktywnie czas napewno ma wydajniejszy ruch od psa który prowadzi zycie non toper na smyczy :)

Posted

samojed napisał(a):
Ale w jakim towarzystwie my na tej grupie biegaliśmy :cool3: :mdrmed: Szkoda tylko, że sama nie moglam zdjęć robić :placz:

Serdeczne pozdrowienia dla Deptusiów od bialych futrzaków :)
ROSSANKO -witamy i seredecznie gratulujemy!!! Nam równie miło było startować:painting: w tak wyrównanej stawce Gr V.:klacz: Pozdrawiamy- Deptusie:bye:

Posted

favoniusowe rodzenstwo czyli Vinek i Vivka (Viva Espana Favonius)

a to co nasze psy mysla o calych naszych staraniach zeby je ladnie ustawic