Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5, to co podpisałeś BIS Junior jest BISem Puppy :razz: . Juniory były sędziowane przez panią Lisbeth Mach ze Szwajcarii - taką starszą już, szczupłą kobietę, natomiast sędzia Mirosław Redlicki, którego masz na zdjęciach był przy wyborze Best Puppy. :lol:

Na BISie Juniorów najpierw było sędziowanie w grupach, a na sam finał weszli tylko przedstawiciele grup - po jednym psie. Nie wiem jakie inne były, bo handlerka wystawiająca mojego psa poprosiła, żebym się schowała, żeby pies mnie nie widział - no i wyszło, że vice cersa też nie :evil_lol: . Dlatego nie mam zdjęć. Ale w tej konkurencji finałowej, o której mówię na zdjęciu na pudle z numerem 1 musiałbyś mieć erdela. :p

Posted

[quote name='Anisha']matusz5, to co podpisałeś BIS Junior jest BISem Puppy :razz: . Juniory były sędziowane przez panią Lisbeth Mach ze Szwajcarii - taką starszą już, szczupłą kobietę, natomiast sędzia Mirosław Redlicki, którego masz na zdjęciach był przy wyborze Best Puppy. :lol:

Na BISie Juniorów najpierw było sędziowanie w grupach, a na sam finał weszli tylko przedstawiciele grup - po jednym psie. Nie wiem jakie inne były, bo handlerka wystawiająca mojego psa poprosiła, żebym się schowała, żeby pies mnie nie widział - no i wyszło, że vice cersa też nie :evil_lol: . Dlatego nie mam zdjęć. Ale w tej konkurencji finałowej, o której mówię na zdjęciu na pudle z numerem 1 musiałbyś mieć erdela. :p

no to nie mam bis juniorów, musiałem w tym czasie iść na naleśniki z czekoladą:p

Posted

Mateusz5 wielkie dzięki za super foteczki mojej Daisy (Itaka Rysi Wykrot) jeszcze nigdy nie miała takich fajowych foteczek i w takiej ilości :cool3: :multi: :) :) :) :) :) :).Polecam się na przyszłość :razz: