Matusz Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='haker11']mteusz5, a nie msz jakiejś fotki dogue de bordeaux?;) nie... bo ja byłem tylko w sobotę... Quote
Agasia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='matusz5']a kto wygrał BIS wystawy w niedziele ?? 1.Shih tzu 2.Szkot 3.Wilczarz Fotki nie dalam rady zrobic, za duzo osob sie krecilo przy podium :) Quote
Matusz Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Agasia']1.Shih tzu 2.Szkot 3.Wilczarz Fotki nie dalam rady zrobic, za duzo osob sie krecilo przy podium :) dzięki ;) a ty byłaś w sobotę ze swoim anglikiem ?:loveu: Quote
zula Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 matusz5, masz może jeszcze jakieś fotki cocker spanieli?:razz: Quote
b.a.s.s Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 lira napisał(a):niestety nie mam zostały mi tylko zdjęcia bassetów ale tylko z jednej klasy pliss, bassety na moje pw, pliss Quote
Judit Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A ja czekam na zdjęcia gordonów i czekam i czekam.. :shake: może ktoś jednak zrobił pare fotek gordonków? Quote
Anisha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 matusz5, zrobiłeś fantastyczne zdjęcia i jest ich rewelacyjnie dużo :multi: - podziwiam szczerze zapał do focenia i wstawiania! :p A przy okazji - będziesz miał też coś z sobotniego BISa Juniorów? Moje zwierzę stanęło na pudle, a ja mam tylko jedną nędzną fotkę zrobioną z kąta ringu... :placz: :placz: Będę wdzięczna za każdą inną! Quote
Matusz Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anisha']matusz5, zrobiłeś fantastyczne zdjęcia i jest ich rewelacyjnie dużo :multi: - podziwiam szczerze zapał do focenia i wstawiania! :p A przy okazji - będziesz miał też coś z sobotniego BISa Juniorów? Moje zwierzę stanęło na pudle, a ja mam tylko jedną nędzną fotkę zrobioną z kąta ringu... :placz: :placz: Będę wdzięczna za każdą inną! bis juniorów?? a jakie tam psy były jeszcze ?? Quote
olaglowka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 \matusz5 masz jakies fotki pudli ?? a moze z wyboru IX Grupy ?? Pzdr Ola Quote
BBeta Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 lira napisał(a):jest to sunia z Francji : BIDOUILLE DE LA VALLEE VEROUILLER , biało- czekoladowa Biało-czekoladowego spaniela jeszcze na żywo nie widziałam, piękna jest :loveu: Quote
Viz Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja mam malamuty i ze 3 fotki bulków. I parę fotek z frisbee. Ogólnie to zapomniałam, że mam aparat... :shake: Quote
deptusie Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='matusz5'] bis juniorów?? a jakie tam psy były jeszcze ?? Poszukuję zdjęć z BIS Junior- Gr V-może w tak niesamowitej ilości zdjęc zapodział się gdzieś mój black/tan SZPIC MINIATUROWY-POMERANIAN a z BIS-a Junior Gr. V do ścisłego finału Pani Lisbeth wybrała przepieknego SAMOJEDKA naszej oddziałowej ROSSANY/piesek importowany z Węgier/. Zdjęcia przepiekne sa ukojeniem dla naszych oczu- zmęczonych tropikalnym upałem. Dziękujemy za piękne zdjęcia:crazyeye: Z utęsknieniem oczekujemy na dalszą partie zdjęć oraz DESZCZ:placz: Quote
Codik&Toffik Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A ja czekam na zdięcia moich Lhasaczków:loveu: i z BIS Junior IX FCI :lol: Quote
Matusz Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='olaglowka']\matusz5 masz jakies fotki pudli ?? a moze z wyboru IX Grupy ?? Pzdr Ola nie, bo ja byłem tylko w sobotę... bo nie mialem noclegu, dlatego.. [quote name='deptusie']Poszukuję zdjęć z BIS Junior- Gr V-może w tak niesamowitej ilości zdjęc zapodział się gdzieś mój black/tan SZPIC MINIATUROWY-POMERANIAN a z BIS-a Junior Gr. V do ścisłego finału Pani Lisbeth wybrała przepięknego SAMOJEDKA naszej oddziałowej ROSSANY/piesek importowany z Węgier/. Zdjęcia przepiekne sa ukojeniem dla naszych oczu- zmęczonych tropikalnym upałem. Dziękujemy za piękne zdjęcia:crazyeye: Z utęsknieniem oczekujemy na dalszą partie zdjęć oraz DESZCZ:placz: zaraz będą zdjęcia z Bis Junior, mam też z gr V deptusie, chyba z tego co kojarzę, to rozmawiałaś z moim tatą i kuzynem, oni podeszli tam do POMERANIANów, takich dwóch panów przy kości:evil_lol: Quote
Recommended Posts