Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']a kto wygrał BIS wystawy w niedziele ??
1.Shih tzu
2.Szkot
3.Wilczarz

Fotki nie dalam rady zrobic, za duzo osob sie krecilo przy podium :)

Posted

[quote name='Agasia']1.Shih tzu
2.Szkot
3.Wilczarz

Fotki nie dalam rady zrobic, za duzo osob sie krecilo przy podium :)

dzięki ;)

a ty byłaś w sobotę ze swoim anglikiem ?:loveu:

Posted

matusz5, zrobiłeś fantastyczne zdjęcia i jest ich rewelacyjnie dużo :multi: - podziwiam szczerze zapał do focenia i wstawiania! :p

A przy okazji - będziesz miał też coś z sobotniego BISa Juniorów? Moje zwierzę stanęło na pudle, a ja mam tylko jedną nędzną fotkę zrobioną z kąta ringu... :placz: :placz: Będę wdzięczna za każdą inną!

Posted

[quote name='Anisha']matusz5, zrobiłeś fantastyczne zdjęcia i jest ich rewelacyjnie dużo :multi: - podziwiam szczerze zapał do focenia i wstawiania! :p

A przy okazji - będziesz miał też coś z sobotniego BISa Juniorów? Moje zwierzę stanęło na pudle, a ja mam tylko jedną nędzną fotkę zrobioną z kąta ringu... :placz: :placz: Będę wdzięczna za każdą inną!

bis juniorów?? a jakie tam psy były jeszcze ??

Posted

lira napisał(a):
jest to sunia z Francji : BIDOUILLE DE LA VALLEE VEROUILLER , biało- czekoladowa

Biało-czekoladowego spaniela jeszcze na żywo nie widziałam, piękna jest :loveu:

Posted

[quote name='matusz5']
bis juniorów?? a jakie tam psy były jeszcze ??
Poszukuję zdjęć z BIS Junior- Gr V-może w tak niesamowitej ilości zdjęc zapodział się gdzieś mój black/tan SZPIC MINIATUROWY-POMERANIAN a z BIS-a Junior Gr. V do ścisłego finału Pani Lisbeth wybrała przepieknego SAMOJEDKA naszej oddziałowej ROSSANY/piesek importowany z Węgier/. Zdjęcia przepiekne sa ukojeniem dla naszych oczu- zmęczonych tropikalnym upałem. Dziękujemy za piękne zdjęcia:crazyeye: Z utęsknieniem oczekujemy na dalszą partie zdjęć oraz DESZCZ:placz:

Posted

[quote name='olaglowka']\matusz5 masz jakies fotki pudli ?? a moze z wyboru IX Grupy ?? Pzdr Ola

nie, bo ja byłem tylko w sobotę... bo nie mialem noclegu, dlatego..

[quote name='deptusie']Poszukuję zdjęć z BIS Junior- Gr V-może w tak niesamowitej ilości zdjęc zapodział się gdzieś mój black/tan SZPIC MINIATUROWY-POMERANIAN a z BIS-a Junior Gr. V do ścisłego finału Pani Lisbeth wybrała przepięknego SAMOJEDKA naszej oddziałowej ROSSANY/piesek importowany z Węgier/. Zdjęcia przepiekne sa ukojeniem dla naszych oczu- zmęczonych tropikalnym upałem. Dziękujemy za piękne zdjęcia:crazyeye: Z utęsknieniem oczekujemy na dalszą partie zdjęć oraz DESZCZ:placz:

zaraz będą zdjęcia z Bis Junior, mam też z gr V

deptusie, chyba z tego co kojarzę, to rozmawiałaś z moim tatą i kuzynem, oni podeszli tam do POMERANIANów, takich dwóch panów przy kości:evil_lol: