Elitesse Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 batiskaj napisał(a):Przepraszam byłam w pracy, ale wszystkim bardzo dziekuję za zaangażowanie, Sorelek znalazł się, wprawdzie był jeszcze w wielkim szoku, ale zagoniony na podwórko bez wyjscia- musiał dac się złapać. Jest brudny, wymeczony, zarzepiony, ale sczęsliwy ze jest w swoim ukochanym domku, teraz mam nadzieję dohjdzie powolutku do siebie......... dziekuję!!!!!!!!!!! uffff super !!! :multi: :multi: :multi: Quote
ChowChow Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A chowków więcej nikt nie ufocił :cool3:? Mateusz, coś czuję, że Ty na pewno masz :cool3: ;) Quote
Talagia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 matusz5- Ile fotek Ravenka!!! Dziękuje ślicznie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
MagicJohnson Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 matusz5, sliczne zdjecia :loveu: a moge prosic o model fotoaparatu z jakim byly robione zdjecia?:p Quote
Codik&Toffik Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 matusz5- a czy nie wpadły Ci gdzieś w obiegtyw Lhasaczki (Lhasa Apso) ? :lol: Quote
Jackson Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Matusz5 Nie wpadły ci w oko jakieś BOS'y? Quote
Gaga Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 piękne zdjęcia.. mama pytaniem, czy pokazanie laba na kolcach i jamników (!!!) miało na celu zawstydzenie właścieili? :cool3: Sorry za OT ale mnie rzuca jaki widzę coś takiego.. i to na wystawie :angryy: Quote
skubi Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nam w Sopocie poszło bardzo dobrze: Vega - Dosk.1, CWC, resCACIB, Blues - WO.1, Best Puppy :multi: A teraz kilka moich nie-beardedzich fotek: Quote
Agappe Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='matusz5'] http://matusz5.kgb.pl/wys/195.jpg haha jakie śmieszne umaszczenie :)) Quote
Ania-shira Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 mateusz5 masz fantastyczne fotki bardzo mi się podobają. Normalnie musisz mieć super sprzęt że takie śliczne fotki psiaków wychodzą :multi: Czekamy na więcej foteczek Quote
dog_master Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='MagicJohnson']matusz5, sliczne zdjecia :loveu: a moge prosic o model fotoaparatu z jakim byly robione zdjecia?:p Ja nie Matusz5, ale zajrzalam do EXIFa [prawym na zdjecie - wlasciwosci] i powiem, ze to Olympus E500 z 40-150 :loveu: [mam E330 double zoom i double stalka :P i zapraszam na forum Klubu Olka ;) forum.olympusclub.pl] [SIZE=2]Super zdjecia! A nie bylo nikogo w sobote przy ringu obi? Szukam swojego czarnego mini pudelka ;) Nie napatoczyl sie nikomu? ;) Kilka osob robilo mu zdjecia, ale widac, ze nie sa z Dogo :( I cierpliwie czekam na BISy ;) Quote
Recommended Posts