Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
Ja też juz wrocilam, bez wiekszych sukcesow... Ale zadowolona z wystawy ;)

Mam kilka zdjec z BOG w niedziele, jesli ktos jest zainteresowany - wstawię

Agasia masz może ufoconego jakiegoś pudla?

Ania.

Posted

gosiaczek&mobil napisał(a):
Napisał batiskaj
JA PRZEPRASZAM ZE Z INNENJ BECZKI, ALE NIE WIEM JUŻ GDZIE MAM DAĆ OGŁOSZENIE

Witam Wszystkich I Błagam O Pomoc W Odnalezieniu Naszego Psa Coton De Tulear, Który Zaginął Wczoraj Podczas Sopockiej Wystawy, Piesek Jest Bardzo Płochliwy I Nieśmiały , Boi Sie Ludzi, Jest Zmarzniety I W Wielkim Szoku, Najprawdopodobniej Błaka Sie W Okolicach Wyścigów Konnych W Sopocie.

Bardzo Prosze Jesli Ktoś Wiedziałby Cos O Jego Losie O Telefon

batiskaj! Ja dzisiaj wracałam pociągiem z Sopotu i dwaj panowie opowiadali, że widzieli psa na Dworcu Głównym, który bał się ludzi i bardzo ich obszczekiwał! Nie wiem dokładnie jak wyglądał ani czy był mały czy duży, nie wnikałam w to. Ktoś zadzwonił po policję, a ta jak przyjechała jeszcze gdzieś, bo bali się do niego podejść. Przypuszczam, że mógł trafić do pobliskiego schroniska. Sprawdź!
Trzymam kciuki za znalezienie psa!:sadCyber:

Posted

Lulla Luck napisał(a):
batiskaj! Ja dzisiaj wracałam pociągiem z Sopotu i dwaj panowie opowiadali, że widzieli psa na Dworcu Głównym, który bał się ludzi i bardzo ich obszczekiwał! Nie wiem dokładnie jak wyglądał ani czy był mały czy duży, nie wnikałam w to. Ktoś zadzwonił po policję, a ta jak przyjechała jeszcze gdzieś, bo bali się do niego podejść. Przypuszczam, że mógł trafić do pobliskiego schroniska. Sprawdź!
Trzymam kciuki za znalezienie psa!:sadCyber:

Lulla, pies zostal odnaleziony...wystarczy przeczytac strone wczesniej badz pare postow wczesniej ;)

pozdr.

Posted

Przepraszam byłam w pracy, ale wszystkim bardzo dziekuję za zaangażowanie, Sorelek znalazł się, wprawdzie był jeszcze w wielkim szoku, ale zagoniony na podwórko bez wyjscia- musiał dac się złapać. Jest brudny, wymeczony, zarzepiony, ale sczęsliwy ze jest w swoim ukochanym domku, teraz mam nadzieję dohjdzie powolutku do siebie.........

dziekuję!!!!!!!!!!!