BooBC Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Weźcie dowody wpłaty ;) Powinno być ok ... :) Quote
Aisa_ Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Haha, mam identyczną sytuację :lol: I to niby nie jest problem - przynieść potwierdzenie wpłaty. Ale co jeśli takich osób jak my jest znaaaacznie więcej? :cool3: Quote
AnnaM Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ja wogóle nie dostałam potwierdzenia,.... oczywiscie zapłaciłam w terminie... hmm... no najwyzej pierwszy raz bede jechała bez ;) Quote
UlciaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 my tez dostalismy potwierdzenie z inf ze nie oplacilismy wystawy :( w naszym przypadku wystawe oplacilismy w oddziale i pewnie nie przekazali tej informacji do firmy ktora zajmuje sie wysylka potwierdzen wiec mam nadzieje ze bedzie ok ZYCZE POWODZENIA I MILEJ ZABAWY Quote
Nugatowa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 WIELKA PROŚBA :modla: Czy dobra duszyczka z Krakowa, mogłaby odebrać mała przesyłke dla mnie od mojej koleżanki, która będzie w Sopocie :modla: Bardzo proszę Quote
Gazuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Aisa_ napisał(a):Haha, mam identyczną sytuację :lol: I to niby nie jest problem - przynieść potwierdzenie wpłaty. Ale co jeśli takich osób jak my jest znaaaacznie więcej? :cool3: Radze być duuuużo wcześniej, bo tych osób będzie napewno dużo więcej. W tamtym roku były straszne kolejki. Quote
Aisa_ Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Gazuś napisał(a):Radze być duuuużo wcześniej, bo tych osób będzie napewno dużo więcej. W tamtym roku były straszne kolejki. My na całe szczęście jesteśmy w niedzielę, więc w sobotę koło 11 na spokojnie sobie podejdziemy ;) Quote
Matusz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 a my dostaliśmy potwierdzenie na MP :) z Daisy twoja Asia :loveu: Quote
Joanna G Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='matusz5']a my dostaliśmy potwierdzenie na MP :) z Daisy twoja Asia :loveu: OOOOOOOOOOOOO super ,poćwiczysz z nia sobie trochę wcześniej myślę. Quote
Matusz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Joanna G']OOOOOOOOOOOOO super ,poćwiczysz z nia sobie trochę wcześniej myślę. tak ;) z Ostródy wyjeżdżam o 4, będę o 8 lub trochę po ;) Quote
Joanna G Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='matusz5']tak ;) z Ostródy wyjeżdżam o 4, będę o 8 lub trochę po ;) Ja myślę byc na wystawie 10-10.30 więc będziesz miał sporo czasu. Setery wchodza na ring o 13 . A o której jest MP?? Quote
Matusz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Joanna G']Ja myślę byc na wystawie 10-10.30 więc będziesz miał sporo czasu. Setery wchodza na ring o 13 . A o której jest MP?? eliminacje są 10.30-12.30 ;) Ale już się ugadaliśmy na gg wiec spoko ;) Quote
Guciek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ja zaraz wyjeżdżam do znajomych, skad razem w nocy wyruszamy w drogę ;) także żegnam się! :) Quote
haker11 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 WIecie czego się najbrdziej obwiam? Że będzie cały czas lało podczas wystwy i wtedy nie pojdę!:-( Quote
Viz Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A mi nie wyjdą zdjęcia moim wypierdkiem, jak będzie brzydka pogoda. :angryy: Quote
Czarne Gwiazdy Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Viz napisał(a):A mi nie wyjdą zdjęcia moim wypierdkiem, jak będzie brzydka pogoda. :angryy: Hehe, właściciele sznauceró, yorków, lhasa apso, afganów i innych tego typu to chyba nawet o zdjęciach nie myślą :evil_lol: Quote
Elitesse Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 nienajlepiej pogoda sie zapowiada :shake: Quote
haker11 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Elitesse napisał(a):nienajlepiej pogoda sie zapowiada :shake: No właśnie w pogodzie na sobote i niedzielę w Sopocie zapowiadaj burze!:shake: Ja wystawiam mojego w niedziele więc może prognoza się zmieni! Co do zdjęć to też prawda!:shake: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Wiem, że to dziwne, że tak późno, ale mam awaryjną sytuację. Ma ktoś miejsce w samochodzie dla 2 osób bez psów z Warszawy? Quote
Sonika Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Prognozy mają to do tego, ze się w większosci nie sprawdzają. :eviltong: Dzisiaj tez mało padać, a nie było ani kropli deszczu. :) Więc bądźmy dobrej mysli. Juz bylam raz na wystawie w Sopocie calkowitej ulewie i podziękuje za to. :roll: Quote
Talagia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A ja psa 2 h mylam i suszylam =0 Oby nie poszło na marne :/ Quote
Viz Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Mój Lupo już u handlerki jest i zostaje z nią na noc. :) Ehh ta pogoda... :( Quote
Aisa_ Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Talagia napisał(a):A ja psa 2 h mylam i suszylam =0 Oby nie poszło na marne :/ Hihi, ciekawe co ja mam powiedzieć :evil_lol: Mam zamiar wymyć mojego psa jutro wieczorem, ale jak ja pójdę z nim na siku w niedzielę rano?! :lol: Powiem tylko tyle, że dzisiaj też miało padać, a przechodziły tylko brzydkie chmurki. Było duszno i parno, ale nie padało. Chociaż sama nie wiem co gorsze - duszno w słońcu, czy żeśko w deszczu :shake: Quote
Recommended Posts