Elitesse Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 loo moje sredniaki wychodza na ring po 13.... czyli moge sie wyspac a nie jechac w srodku nocy :multi: :multi: Quote
LUBA Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 witam szukam transportu na wystawę w Sopocie Jestem z Tychów woj. śląskie i będę jechała z suczką Jack Russell Za pomoc z góry DZIĘKUJĘ :) Quote
Talagia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 LUBA napisał(a):witam szukam transportu na wystawę w Sopocie Jestem z Tychów woj. śląskie i będę jechała z suczką Jack Russell Za pomoc z góry DZIĘKUJĘ :) My jedziemy pociagiem z Katowic :diabloti: Quote
Cavisia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Na stronie oddziału jest już wykaz zgłoszonych psów oraz plan sędziowania. Quote
skubi Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Cavisia, na poprzedniej stronie pisałam to samo ;) Quote
pingwinek=] Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 czy ktos wie czy mozliwa jest zmiana klasy? Quote
Elitesse Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 'pingwinek= napisał(a):;6469013']czy ktos wie czy mozliwa jest zmiana klasy? tylko do momentu zakonczenia przyjmowania zgloszen, chyba ze niewlasciwa klasa wynikla z bledu organizatora Quote
Viz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Dogomaniacy! Mam do Was pilną prośbę! Koło 10.55 na ringu jamników długowłosych będzie wystawiany mój psiak. Ja nie będę mogła podejść, dlatego BŁAGAM o choć jedną jego fotkę! :-( Quote
Matusz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='Viz']Dogomaniacy! Mam do Was pilną prośbę! Koło 10.55 na ringu jamników długowłosych będzie wystawiany mój psiak. Ja nie będę mogła podejść, dlatego BŁAGAM o choć jedną jego fotkę! :-( mam nadzieję, że uda mi się twojego jamniora uchwycić a czemu ty go nie wystawiasz? i nie będziesz mogła podejść?:eviltong: Quote
Sonika Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Viz, na pewno zrobię Lupowi fotki, jak dotrę tam na tą godzinę. Mam nadzieję, ze poznam go i znajdę ring. :P Quote
Viz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Sonika, będę mega wdzięczna! :D Przed wystawą się przypomnę... :lol: Matusz, nie wystawiam, bo ze mną młody chodzi za wesoło; merda ogonem, rzuca głową i w ogóle. A jak idzie z obcym to chodzi tak jak powinine, ustawia się od razu lepiej ;) Dlatego dla jego dobra trzeba zastosować takie metody. Quote
Rinuś Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 kurczę tyle Was tam jedzie a i tak pewnie nikogo nie spotkam :( Quote
haker11 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 A czy ktoś dostał już potwierdzenie przyjęcia psa? Quote
Guciek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Prawdopodobnie i ja będę, zależnie od noclegów :lol: Quote
Matusz Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Rinuś']kurczę tyle Was tam jedzie a i tak pewnie nikogo nie spotkam :( ja będę przy jamnikach, seterach, i na MP :) wiec zapraszam ;) wysoki jestem, wiec mnie będzie widać:eviltong::eviltong: Quote
Viz Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Rinuś, wpadaj na jamniki to na pewno się poznamy! :D Ja jestem ślepa i ciężko poznająca, ale wstawię tu swoją fotkę, to myślę, że mnie rozpoznacie. ;) Quote
setka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 haker11 napisał(a):A czy ktoś dostał już potwierdzenie przyjęcia psa? Niestety, jeszcze czekamy. Quote
martyna. Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie na ring i na MP :) Wszystko napisane,łącznie z godziną o ktorej moj pies wchodzi na ring i eliminacji MP,takze jestem zadowolona:) Pozdrawiam Quote
Ajrisz Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 My tez bedziemy, i dla zainteresowanych mamy jedno miejsce w samochodzie dla kogos sympatycznego z psem ;-) Jakby co to walic na priv. Aha, jedziemy z Lodzi w sobote, wracamy w niedziele. Quote
lonka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Czy bedzie ktos z Opola w Sopocie w sobote?Bardzo prosze o odpowiedz na priva.Pilna sprawa.Pliz. Quote
flashka-g Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,4370320.html?nltxx=1077743&nltdt=2007-08-07-02-06 nie chce siac paniki ale warto przeczytac i zachowac zdrowy umysl i środki ostrożnosci jakby ktos byl w tych rejonach szczegolnie podczas wystawy. Quote
BooBC Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A ja chyba zacznę kolekcjonować zgłoszenia na wystawę i numerki ... których nigdy nie użyję :placz: :-( :placz: życzę sukcesów :) Quote
Recommended Posts