bety Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Chorzów 15.IX.2012 (CWC) Sędzia: Iwona Patkowska PSY Klasa szczeniąt: HAIKO Arlekinowe Imperium Klasa młodzieży: Molnarvolgyi MEMORIAL DAY Klasa otwarta: PREZES Amakita Klasa championów: Finigan ATI-KOD CYNAMO LORIEN Buntaro SUKI Klasa szczeniąt: HEAVENLY Arlekinowe Imperium Klasa młodzieźy: DESIRE Volturnus Klasa pośrednia: BUCKSHOT EFRIMA Dan Ozzy Klasa championów: Finigan ATI-KOD KANGITOKA Pzdr Quote
Volturnus Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 DESIRE Volturnus V1, Zwycięzca Młodzieży Molnarvolgyi MEMORIAL DAY V1, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior niestety tylko tyle wiem :comp26::comp26::comp26: pozdrawiam Quote
bety Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 (edited) Chorzów 15.IX.2012 (CWC) Sędzia: Iwona Patkowska PSY Klasa szczeniąt: HAIKO Arlekinowe Imperium - wo Klasa młodzieży: Molnarvolgyi MEMORIAL DAY - V1, Zw.Mł., NJwR Klasa otwarta: PREZES Amakita - V1, CWC, Zwyc. Klasa championów: Finigan ATI-KOD CYNAMO - V1, CWC LORIEN Buntaro - V2 SUKI Klasa szczeniąt: HEAVENLY Arlekinowe Imperium - wo Klasa młodzieźy: DESIRE Volturnus - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: BUCKSHOT EFRIMA Dan Ozzy - V1, CWC Klasa championów: Finigan ATI-KOD KANGITOKA - V1, CWC, Zwyc., BOB, BOG 4 Tyle ja wiem. Pzdr Edited September 20, 2012 by bety Quote
Agnieszka85 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Klasa pośrednia: BUCKSHOT EFRIMA Dan Ozzy - V1 Dosk. CWC Quote
Recommended Posts