Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Was serdecznie,
Przetransportuję zwierzątka po bardzo niskich cenach. Latam po świecie bardzo dużo i udało mi się zdobyć bardzo dużo punktów w programie lojalnościowym Lufhtansy = bardzo niskie ceny lotów po całym świecie. Stąd też pomyślałem że mogę zamiast je stracić mogę je wykorzystać w szczytnych celach. Jeśli macie zapytania służę pomocą :)

Posted

faja napisał(a):
Witam Was serdecznie,
Przetransportuję zwierzątka po bardzo niskich cenach. Latam po świecie bardzo dużo i udało mi się zdobyć bardzo dużo punktów w programie lojalnościowym Lufhtansy = bardzo niskie ceny lotów po całym świecie. Stąd też pomyślałem że mogę zamiast je stracić mogę je wykorzystać w szczytnych celach. Jeśli macie zapytania służę pomocą :)

Jak to rozumiec?Bo mozna ta twoja propozycje roznie ineterpretowc.
Np.ja jezdzac na wakacje zagranice ,zawsze kontaktowalam sie z org.prozwierzeca ,czy by mogla przejac pieska w potrzebie z kraju do ktorego sie udaje.Na miejscu otrzymywalam pieska przygotowanego w dniu odlotu( w danym kraju)zglaszalam na lotnisko ,ze bede przewozila psa albo kota ,moja rola byla otrzymalam psa z org.danego kraju na lotnisku w dniu odlotu, uczestniczyc na lotnisku podczas kontroli dokumentow ,zaladunek psa pod poklad,na lotnisku na miejscu podczas kontroli celnikow i przekazanie psa org.prozwierzecej.

Posted

xxxx52 napisał(a):
Jak to rozumiec?Bo mozna ta twoja propozycje roznie ineterpretowc.
Np.ja jezdzac na wakacje zagranice ,zawsze kontaktowalam sie z org.prozwierzeca ,czy by mogla przejac pieska w potrzebie z kraju do ktorego sie udaje.Na miejscu otrzymywalam pieska przygotowanego w dniu odlotu( w danym kraju)zglaszalam na lotnisko ,ze bede przewozila psa albo kota ,moja rola byla otrzymalam psa z org.danego kraju na lotnisku w dniu odlotu, uczestniczyc na lotnisku podczas kontroli dokumentow ,zaladunek psa pod poklad,na lotnisku na miejscu podczas kontroli celnikow i przekazanie psa org.prozwierzecej.

Nie :) Jestem w stanie wykorzystać punkty na bilety więc oferuję tylko przewóz zwierzątek z polski w inne destynacje na świecie :-) Czyli potrzebna jest osoba która przywiezie pieska na lotnisko w miejscu wylotowym i odbierze w miejscu przylotu.

Posted

To super,ale nie wiedzialam ,ze sa ulgi.Na jakich liniach masz ulgi i za co ?
Bo sie placi za zwierzatko np.za klatke,albo moze byc oplata za kg.zwierzecia,za klatke z kotem tez inna ,za psa w torbie ja nie placilam za psa do 5kg. na kolanach ,ale w kazdym kraju sa inne taryfy
Wszystko zalezy od przedstawicieli lini lotniczych.
Czy Ty osobiscie chcesz pomoc przewiesc?Czy te punkty(ulgi) moze inna osoba otrzymac.Kazdy kraj ma inne przepisy.Slyszalam ,ze sa linie/linia w Polsce ,ktora zabrania przewozic zwierzeta.

Posted

Są linie lotnicze które w ogóle nie przyjmują zwierzątek na pokład samolotów (np. wizzair, ryanair i inne linia low-costowe, także samoloty charterowe).

Oczywiście płaci się za klatkę i za sam przewóz zwierzaczka, ale podejrzewam że i ta taniej jest niż np. przewóz Cargo :) Piesek do 8 kg może podróżować w kabinie pasażerskiej, wszystkie cięższe w luku bagażowym. Raczej każdy kraj ma inne przepisy wwozu zwierząt aniżeli przepisy samego 'przewozu' Przepisy przeowzu okresla sam przewoznik.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

wy piszecie o przewozie pojedynczych zwierzaków,prawda?
a są firmy zajmujące się przewozem w komfortowych warunkach większej ilości zwierząt[domowych,nie koni,bydła itp.]?
komfortowo czyli-małe,klimatyzowane auto,sprawdzanie czy zwierzak ma wygodnie,sprzątanie jeśli nabrudzi itp.

• 3 months later...
Posted

Witam
Bardzo pilnie potrzebuję informacji o firmie, która do poniedziałku przewiezie mi psa do UK.
Proszę to niesamowicie pilne !!!
Z góry dziękuję
a i jeszcze jedno jestem z Warszawy

• 1 year later...
Posted

Czy moglbys przewiezc mojego kotka najlepiej poczatek czerwca z Gdanska do Manchester badz innego lotniska w north west.

faja napisał(a):
Witam Was serdecznie,