zosinieckiejdoliny Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Witam jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem Mioritica zapraszam na stronę mojego kolegi dostępne są jeszcze 1 suczka i 6 chłopców (z tego co wiem na daną chwilę) strona www.mioritic.pl Pozdrawiam wszystkich miłośników psów. P.s. jedna suczka jest już moja. Quote
mkurleto Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Mioritiki z Trzcianki podobają mi się i czasem zaglądam na str. hodowli ich właścicieli. Ale to nie powód aby robić darmową reklamę sprzedaży szczeniąt bez mojej zgody na moim wątku. Quote
mkurleto Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Wystawą kielecką zakończyliśmy tegoroczny sezon wystawowy. Do Kielc lubimy jeżdzić chociażby ze względu na komfort związany z przestrzenią i dość dobrą organizacją. Roma zdobyła kolejne CWC i BOB. Poznaliśmy również sympatyczną i bardzo grzeczną sunię LARĘ de Runc/ostatnia fotka/ i jej równie sympatycznych właścicieli których pozdrawiamy. Quote
mkurleto Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Rozpoczynając tegoroczny sezon wystawowy mieliśmy nadzieję na ukończenie CH.PL i udało się to w Katowicach. Roma bardzo ładnie zaprezentowała się w kl. otwartej. Uzyskała wszystkie tytuły w swojej rasie i odebraliśmy również nagrodę "Gwarek Śląski" Quote
elaja Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Gratulacje :multi: Ślicznie się dziewczyna reprezentowała , jak zwykle zresztą :loveu: Quote
Zabka10 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Lara i my również gratulujemy i pozdrawiamy :lol: Quote
mkurleto Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Dziękujemy za gratki i pozdrawiamy. Czekamy na fotki Lary na jej wątku. Quote
mkurleto Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 [attachment=14771:Zdjęcie0001.jpg]REGINA ROMANIEI Carskie Sioło czyli Roma przygotowana do krakowskiej wystawy CACIB 2015 Quote
Recommended Posts