Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonili do mnie z SM ze widzieli Dextera na monitoringu łazi w tej samej okolicy , zaraz biore psy i lece tam , strażnicy jechali na jakas interwencje po niej maja mi pomoc , moze sie uda!!

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Miska chociaz umiescilam na tablica.pl:
http://tablica.pl/oferta/misiek-fantastyczny-psiak-do-adopcji-ID1IptW.html#719df57a;r:15;s:

Kasiu, a czy ty umieszczasz dokladne miejsce pobytu psa, czy tez tylko tak mniej wiecej, zeby nikt bez twojej wiedzy go nie wyadoptowal? bo na fb podalam i teraz nie wiem :roll:

Mozesz podawać Straż Miejska moze tylko wydawać psy do adopcji wiec ja i tak wiem jeśli ktoś chce jakiegoś psiaka wziąść mam kontakt z SM cały czas telefoniczny.

Dziś zaszczepiliśmy Misa miałam mu zrobić zdjecia ale normalne dziś cyrki było ,musieliśmy strzelac do psa z pistoletu usypiajacego , bo inaczej nie dał sie złapać pies szedł prosto pod tira ja juz oczy zamknełam nie wiem jakim szcześciem udało mu sie przyjsc ale zyje poszedł dalej ze strzykwaka wbita w kark .. ponad 3 godziny i nadal nie udało sie go złapać , chłopacy z SM cały czas próbuje, do Luny tez musieliśmy strzelic bo inaczej by z kojca nie dało sie jej wyciagnać , rozwaliła sobie pysk tak sie szarpała i gryzła chwytak , Pati chyba nigdy nie zapomni Świecia ;) :D
Misiu grzeczny jak zawsze , moja wetka oceniła go na około 8-9 lat , wiec chyba właściciel mowił prawde.

Toyota wez jeszcze kogoś ze soba w sobote jak masz kogo , bo mamy nowego 8 miesiecznego małego chłopaka i tez by moze sie domek znalazł dla niego na tej zbiórce.

Dexter cały czas spi w budzie , chyba odsypia ;) Weczorem jak dostałam cynk ze widzieli go na monitorinku poleciałam w to miejsce ale go nie bylo juz , pozniej widziałam nagraniei to był on szedł za babka pozniej stanoł i sie rozgadał widac bylo ze jest zdezorietowany , chodziłam z Mocca około 2 godzin w okolicy i nic , dostałam esemesa w nocy koło 2 ze złapali go chłopacy z SM , rano o 7 juz bo niego byłam . Dostał jedzenie i poszedł spac.

Posted

Lucyja napisał(a):
Kasiu masz wyjątkowo przyjazną Straż Miejską ! Podziekowania dla nich !!

A tak bardzo ! Ja juz podziekowania wydrukowałam i wisza u Komendanta w gabinecie :) Sa bardzo pomocni :) Teraz zamowili klatke - łapke wiec juz sie zarzekłam ze musza kiedyś pozyczyć jak bede potrzebować;) Atmosfera jest bardzo przyjazna :)

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
Kasiu jakich fantow potrzebujesz do bazarkow? bo ja mam kilka ciuszkow... ps. dla siebie tez juz troche zostawilam, moze w koncu za jakis czas zrobie swoj pierwszy bazar :)

Zostaw sobie fanty :) Ale dziekuje za checi ! :):) Ja dziś jadę do Bydgoszczy to odbiorę tam fanty dla siebie od dwóch osób podobno sa 2 duze torby wiec narazie mam zaplecze ;)