kolejna kobietka Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 ze tez tak szybko sie ciemno robi :sad: Quote
Lucyja Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Zaglądam na wątek Dexterka z nadzieja na dobre wiadomości. Quote
kkasiiiar Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Dzwonili do mnie z SM ze widzieli Dextera na monitoringu łazi w tej samej okolicy , zaraz biore psy i lece tam , strażnicy jechali na jakas interwencje po niej maja mi pomoc , moze sie uda!! Quote
Lucyja Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Kasiu, trzymam kciuki !!! Gdybym była bliżej to bym razem z Toba szukała uciekiniera. Quote
kkasiiiar Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Dexter złapany !! Bardzo dziękuje Straży Miejskiej za pomoc! Szczegóły napisze jak wroce bo zaraz lece do Punktu bo dwa psiaki jada do domu :) Quote
kolejna kobietka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 hurrrrrrrrra!!! same wspaniale wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
kolejna kobietka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) Miska chociaz umiescilam na tablica.pl: http://tablica.pl/oferta/misiek-fantastyczny-psiak-do-adopcji-ID1IptW.html#719df57a;r:15;s: Kasiu, a czy ty umieszczasz dokladne miejsce pobytu psa, czy tez tylko tak mniej wiecej, zeby nikt bez twojej wiedzy go nie wyadoptowal? bo na fb podalam i teraz nie wiem :roll: Edited October 23, 2012 by kolejna kobietka Quote
kkasiiiar Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='kolejna kobietka']Miska chociaz umiescilam na tablica.pl: http://tablica.pl/oferta/misiek-fantastyczny-psiak-do-adopcji-ID1IptW.html#719df57a;r:15;s: Kasiu, a czy ty umieszczasz dokladne miejsce pobytu psa, czy tez tylko tak mniej wiecej, zeby nikt bez twojej wiedzy go nie wyadoptowal? bo na fb podalam i teraz nie wiem :roll: Mozesz podawać Straż Miejska moze tylko wydawać psy do adopcji wiec ja i tak wiem jeśli ktoś chce jakiegoś psiaka wziąść mam kontakt z SM cały czas telefoniczny. Dziś zaszczepiliśmy Misa miałam mu zrobić zdjecia ale normalne dziś cyrki było ,musieliśmy strzelac do psa z pistoletu usypiajacego , bo inaczej nie dał sie złapać pies szedł prosto pod tira ja juz oczy zamknełam nie wiem jakim szcześciem udało mu sie przyjsc ale zyje poszedł dalej ze strzykwaka wbita w kark .. ponad 3 godziny i nadal nie udało sie go złapać , chłopacy z SM cały czas próbuje, do Luny tez musieliśmy strzelic bo inaczej by z kojca nie dało sie jej wyciagnać , rozwaliła sobie pysk tak sie szarpała i gryzła chwytak , Pati chyba nigdy nie zapomni Świecia ;) :D Misiu grzeczny jak zawsze , moja wetka oceniła go na około 8-9 lat , wiec chyba właściciel mowił prawde. Toyota wez jeszcze kogoś ze soba w sobote jak masz kogo , bo mamy nowego 8 miesiecznego małego chłopaka i tez by moze sie domek znalazł dla niego na tej zbiórce. Dexter cały czas spi w budzie , chyba odsypia ;) Weczorem jak dostałam cynk ze widzieli go na monitorinku poleciałam w to miejsce ale go nie bylo juz , pozniej widziałam nagraniei to był on szedł za babka pozniej stanoł i sie rozgadał widac bylo ze jest zdezorietowany , chodziłam z Mocca około 2 godzin w okolicy i nic , dostałam esemesa w nocy koło 2 ze złapali go chłopacy z SM , rano o 7 juz bo niego byłam . Dostał jedzenie i poszedł spac. Quote
kolejna kobietka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 w jakich godzinach trzeba by bylo byc na tym festynie? Quote
kkasiiiar Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 kolejna kobietka napisał(a):w jakich godzinach trzeba by bylo byc na tym festynie? od 11 do 12 beda psy do adopcji tylko godzine :) Quote
kolejna kobietka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 to jak toyota bedzie chciala to moze mnie zabrac ze soba :) Quote
kkasiiiar Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 kolejna kobietka napisał(a):to jak toyota bedzie chciala to moze mnie zabrac ze soba :) O super DZIĘKI !! :loveu: Quote
Lucyja Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Kasiu masz wyjątkowo przyjazną Straż Miejską ! Podziekowania dla nich !! Quote
kkasiiiar Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Lucyja napisał(a):Kasiu masz wyjątkowo przyjazną Straż Miejską ! Podziekowania dla nich !! A tak bardzo ! Ja juz podziekowania wydrukowałam i wisza u Komendanta w gabinecie :) Sa bardzo pomocni :) Teraz zamowili klatke - łapke wiec juz sie zarzekłam ze musza kiedyś pozyczyć jak bede potrzebować;) Atmosfera jest bardzo przyjazna :) Quote
toyota Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 kolejna kobietka napisał(a):to jak toyota bedzie chciala to moze mnie zabrac ze soba :) No pewnie, że chcę :). Quote
kkasiiiar Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 To super gwarantuje dobra zabawę ;):) Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 no to trzymam za slowo! :eviltong: Quote
kolejna kobietka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Kasiu jakich fantow potrzebujesz do bazarkow? bo ja mam kilka ciuszkow... ps. dla siebie tez juz troche zostawilam, moze w koncu za jakis czas zrobie swoj pierwszy bazar :) Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 kolejna kobietka napisał(a):Kasiu jakich fantow potrzebujesz do bazarkow? bo ja mam kilka ciuszkow... ps. dla siebie tez juz troche zostawilam, moze w koncu za jakis czas zrobie swoj pierwszy bazar :) Zostaw sobie fanty :) Ale dziekuje za checi ! :):) Ja dziś jadę do Bydgoszczy to odbiorę tam fanty dla siebie od dwóch osób podobno sa 2 duze torby wiec narazie mam zaplecze ;) Quote
kolejna kobietka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ok, no to robotke faktycznie bedziesz miala ;) Quote
Recommended Posts