lupe Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Fidelek, trzeba PW do Kingi. Ona zdecyduje. Quote
kinga Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 nie, nie, ściągamy go z allegro - za które nawet nie podziękowałam :oops: Puszek wczoraj spędził u weta chyba dwie godz. albo więcej na doprowadzaniu do stanu żyjacego :cool3: pogryziony był koszmarnie, cały tył, łapy, ogon jak strzęp - oprócz tego oględziny wykazały, ze cały właściwie jest w starszych lub nowszych ranach to chyba był ostatni moment, zeby go zabrać, bo jak mi wczoraj wieczorem dziewczyny opowiadały, wiele nie trzeba było, aby poszło zakażenie - otwarte duże rany plus oblepienie wszystkim, co możliwe :-( Puszek nie będzie szukał docelowego domu w Polsce - dlatego jego temat na PwP można uznać za zamknięty a ja w miarę dopływu informacji - będę solennie pisała ;) Quote
kinga Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 fidelek2 napisał(a):a co z tym jego ogłoszeniem na allegro? Zostawić? fidelek, bo ja właśnie przeczytałam moją poprzednią wypowiedź i zauważyłam, ze chyba niekoniecznie jasno się wyraziłam :oops: :oops: :oops: z allegro ściągamy, oczywiście ;) - za niejasności przepraszam Quote
Recommended Posts