Reno2001 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ależ ona piękna :p. Po mojej Dotty to najładniejszy psiak na dogo -oczywiście to takie moje subiektywne zdanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. No, ale ja przecież jestem pod nieustannym urokiem Indis. Od pierwszego momentu, kiedy ją zobaczyłam :loveu:. Quote
bellatriks Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Suuuper! Indis jest taka śliczna! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bonsai Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Czyżby pokasowało mi posty? :roll: To nic, może jak wstawię więcej zdjęć, to post nie zostanie połknięty. :evil_lol: Z "braciszkiem" , czyli z moim Pieguskiem. Ani mój psiak, ani Indis, NIGDY nie chcieli się bawić piłkami. Nagle jak siebie zobaczyli to zaczęli się gonić z tą piłeczką i cudnie bawić. Niesamowite! :loveu: "Hej, wołałaś mnie?" Pogoń za pudliczką (Indis, jak twierdzi jej Pani, jest niezabawowa - nie mogłamw to uwierzyć, bo pięknie ganiała z moim Piegiem. Pani poprosiła, żeby częściej się spotykać, bo mój psiak rozkręca jej psicę. Tak więc będziecie mieli częsciej foty Indis). ;) Indis z boku Zmęczona zabawą I z piłeczką! :) Sunia sie zmieniła, już nie ciągnie tak na smyczy i ogólnie jest grzeczna. Bardzo ładnie wraca na zawołanie, nie rzuca się na psy jak kiedyś. To chodzące złotko. :loveu: A jaką cudną ma sierść! Quote
JIM Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Sliczna sunka :) A pamietam jak szukala domu... widac, ze jest szczesliwa :loveu: Quote
Reno2001 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Olu, ona wyglada wspaniale :loveu:. Powiedz jej nowej opiekunce, ze w Łodzi mieszka taka jedna ciotka co to jej Indis po prostu zazdrości :oops:. I faktycznie na zdjęciach widac, że ona jest mniejsza od twojego ślicznego Piegusa :crazyeye: :cool3:. Quote
Bonsai Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Reno2001'] I faktycznie na zdjęciach widac, że ona jest mniejsza od twojego ślicznego Piegusa :crazyeye: :cool3:. A Piegus przecież też malutki. ;) Jej nowa Pani wie o fance Indis z Łodzi. Musisz koniecznie odwiedzić Indis, poznać ją na żywo... ;) Quote
Reno2001 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Oj bardzo bym chciała. Kiedys na pewno uda się spotkac :cool3:. Quote
bellatriks Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Reno2001 napisał(a):Oj bardzo bym chciała. Kiedys na pewno uda się spotkac :cool3:. O, ja też bym chętnie wpadła na takie spotkanie :cool3: Indis jest przepiękna! A miny robi niesamowite (patrz: zdjęcie z piłeczką):loveu: Wyczochraj ją ode mnie przy najbliższej okazji:multi: No dobra, Pieguska też możesz ode mnie ukochać, bo fajny indiskowy "braciszek" z niego :loveu: Quote
Bonsai Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Sunię wyczorcham w czwartek. ;) Znów jesteśmy umówione na spacerek. :cool3: Quote
Dusza Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Indis piękna jaka szczęsliwa..... mieszka w Kaliszu? jak z chodzeniem na smyczy lepiej już? Quote
Bonsai Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Tak, mieszka ostatecznie w Kaliszu. :) Z chodzeniem na smyczy duuuużo lepiej - aż mi dziś było wstyd za mojego Pieguska. :P Quote
betty_labrador Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 wow, pieknosciowa jest normalnie :loveu: taka kochana :) Quote
bellatriks Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Bonsai: nikt nie pytał, bo wszyscy cierpliwie czekali na fotki:evil_lol: No i nareszcie cierpliwość została nagrodzona:multi::multi: Śliczna Indis:loveu: Ucałować ją proszę ode mnie przy najbliższej okazji (ewentualnie wymiziać lub pobawić się trochę:cool3:) Quote
Bonsai Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 bellatriks napisał(a): Śliczna Indis:loveu: Ucałować ją proszę ode mnie przy najbliższej okazji (ewentualnie wymiziać lub pobawić się trochę:cool3:) To trudne zadanie, bo Indis zazwyczaj pochłonięta jest zabawą z moim Pieguskiem lub wspólnymi polowaniami na wiewórki. ;) Quote
asiamm Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ja nigdy nie zrozumiem czemu tak piękna istotka :loveu: tyle czasu czekała na dom w schronisku :shake: Quote
bellatriks Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Bonsai napisał(a):To trudne zadanie, bo Indis zazwyczaj pochłonięta jest zabawą z moim Pieguskiem lub wspólnymi polowaniami na wiewórki. ;) Opcjonalnie możesz więc postarać się jej zapewnić dodatkowe 5 minut zabawy z Pieguskiem:loveu::razz: I pozdrów serdecznie właścicieli! ;) Ojej, ale mam wymagania:eviltong: Quote
Bonsai Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Mała ma się bardzo dobrze, już nie ciągnie na smyczy i jest cudowna. :loveu: Jako, że zimą trochę przytyła, teraz ma dużo więcej spacerków i już odzyskuje formę. :) Może wkrótce jakoś zgadam się z jej panią na spacer. Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 pieknosci!!!!!!! ona podobnego wzrostu co Piegusek :loveu: myslalam ze nizsza od niego! Quote
Recommended Posts