Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ ona piękna :p. Po mojej Dotty to najładniejszy psiak na dogo -oczywiście to takie moje subiektywne zdanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. No, ale ja przecież jestem pod nieustannym urokiem Indis. Od pierwszego momentu, kiedy ją zobaczyłam :loveu:.

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyżby pokasowało mi posty? :roll: To nic, może jak wstawię więcej zdjęć, to post nie zostanie połknięty. :evil_lol:

Z "braciszkiem" , czyli z moim Pieguskiem. Ani mój psiak, ani Indis, NIGDY nie chcieli się bawić piłkami. Nagle jak siebie zobaczyli to zaczęli się gonić z tą piłeczką i cudnie bawić. Niesamowite! :loveu:

"Hej, wołałaś mnie?"

Pogoń za pudliczką (Indis, jak twierdzi jej Pani, jest niezabawowa - nie mogłamw to uwierzyć, bo pięknie ganiała z moim Piegiem. Pani poprosiła, żeby częściej się spotykać, bo mój psiak rozkręca jej psicę. Tak więc będziecie mieli częsciej foty Indis). ;)

Indis z boku

Zmęczona zabawą

I z piłeczką! :)

Sunia sie zmieniła, już nie ciągnie tak na smyczy i ogólnie jest grzeczna. Bardzo ładnie wraca na zawołanie, nie rzuca się na psy jak kiedyś. To chodzące złotko. :loveu: A jaką cudną ma sierść!

Posted

Olu, ona wyglada wspaniale :loveu:.
Powiedz jej nowej opiekunce, ze w Łodzi mieszka taka jedna ciotka co to jej Indis po prostu zazdrości :oops:.

I faktycznie na zdjęciach widac, że ona jest mniejsza od twojego ślicznego Piegusa :crazyeye: :cool3:.

Posted

[quote name='Reno2001']
I faktycznie na zdjęciach widac, że ona jest mniejsza od twojego ślicznego Piegusa :crazyeye: :cool3:.
A Piegus przecież też malutki. ;)

Jej nowa Pani wie o fance Indis z Łodzi. Musisz koniecznie odwiedzić Indis, poznać ją na żywo... ;)

Posted

Reno2001 napisał(a):
Oj bardzo bym chciała. Kiedys na pewno uda się spotkac :cool3:.

O, ja też bym chętnie wpadła na takie spotkanie :cool3:

Indis jest przepiękna! A miny robi niesamowite (patrz: zdjęcie z piłeczką):loveu:

Wyczochraj ją ode mnie przy najbliższej okazji:multi:
No dobra, Pieguska też możesz ode mnie ukochać, bo fajny indiskowy "braciszek" z niego :loveu:

• 2 months later...
Posted

Bonsai: nikt nie pytał, bo wszyscy cierpliwie czekali na fotki:evil_lol:
No i nareszcie cierpliwość została nagrodzona:multi::multi:

Śliczna Indis:loveu:
Ucałować ją proszę ode mnie przy najbliższej okazji (ewentualnie wymiziać lub pobawić się trochę:cool3:)

Posted

bellatriks napisał(a):

Śliczna Indis:loveu:
Ucałować ją proszę ode mnie przy najbliższej okazji (ewentualnie wymiziać lub pobawić się trochę:cool3:)

To trudne zadanie, bo Indis zazwyczaj pochłonięta jest zabawą z moim Pieguskiem lub wspólnymi polowaniami na wiewórki. ;)

Posted

Bonsai napisał(a):
To trudne zadanie, bo Indis zazwyczaj pochłonięta jest zabawą z moim Pieguskiem lub wspólnymi polowaniami na wiewórki. ;)

Opcjonalnie możesz więc postarać się jej zapewnić dodatkowe 5 minut zabawy z Pieguskiem:loveu::razz:
I pozdrów serdecznie właścicieli! ;)

Ojej, ale mam wymagania:eviltong:

• 4 weeks later...
Posted

Mała ma się bardzo dobrze, już nie ciągnie na smyczy i jest cudowna. :loveu: Jako, że zimą trochę przytyła, teraz ma dużo więcej spacerków i już odzyskuje formę. :)
Może wkrótce jakoś zgadam się z jej panią na spacer.

• 1 month later...