ewick Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Nie trać nadziei, na pewno znajdzie dom, Shift, kolejny piesek z mojego podpisu trafił do domku... Indis też się poszczęści, pewnie trzeba poczekać na ten jeden jedyny domek, a póki co jest u was w schronisku bezpieczna i dobrze traktowana, na spacerki chodzi, nie wszędzie psiaki mają taki luksus niestety... Quote
ewick Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tak mi wstyd :oops: Zawsze ogłaszałam pieski jeszcze na alegratka a o Indis zapomniałam, ale już sie poprawiłam: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/586902_indis_przyjazna_nakrapiana_3_letnia.html Quote
Bonsai Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Dziękujemy ewick. :) Może ktoś się odezwie.. Quote
ewick Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 jakiś totalny zastój panuje u "moich" piesków, nikt nie obserwuje ani maili nie pisze :( Quote
Reno2001 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To chyba juz powiew wakacji :angryy: . Indis na górę . Mimo wszystko szukamy domku dalej!! Quote
Reno2001 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Indis na pierwszą. Nic sie u ciebie nie dzieje...:placz: :placz: :placz: . Quote
Reno2001 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Indis bez domku, czeka nadal w schronisku :-( . Quote
kofee Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Tak pięknie wygląda na łące. Ma siedzieć za kratami? Te łapki są stworzone do biegania... Quote
Bonsai Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Te łapki są stworzone do biegania... ...a serce do kochania... Quote
Bonsai Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Szukałam ostatnio Indis na Allegro i chyba jej nie ma...? Quote
Reno2001 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Allegro było i to nawet z wyróżnieniem, ale chyba kilka dni temu się skończyło. Niestety nie wiemkto ją wystawiał :shake: . Quote
ewick Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hej, ja ją wystawiałam, ale jest jeden problem... czekam od dziewczyn z bazarku na kasę - z miau i tu z dogo, to co dostanę będzie na opłacenie do końca allegro za maj, właśnie ok 77 zł mam dostać za te aukcje, ale niestety czekam, a konto póki co mam zablokowane i nie mogę na razie wystawiać żadnej aukcji na allegro :( Wystawiałam kilka psów na wyróżnionych aukcjach po kilka razy no i się uzbierało opłat :( szczegółowe wyliczenia są jakby co na moim wątku o kolczykach na bazarku Jeśli ktoś ma taką możliwość przejąć allegro Indis, wystawić ze swojego konta kolejne aukcje, byłoby super, bo ja nie wiem kiedy będę mogła zacząć wystawiać aukcje na allegro (pewnie w przyszłym tygodniu, ale dokładnie to nie wiem) :oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Bonsai Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Kurczę, ja też już jestem za ten miesiąc spłukana. :shake: Więc też nie mam możliwości jak pomóc. :shake: Orientujecie się kto jeszcze z Dogo wystawia pieski? Nie musi być z wyróżnieniem. Quote
Bonsai Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Dziękuję ślicznie. :loveu: Jak tylko będę miała trochę pieniążków, oddam. :) Quote
Recommended Posts