Kejciu Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 paula82 napisał(a):Kejciu, ale ta osoba oferuje DT dla małej niekłopotliwej suczki, a Luśka już DT ma u mnie. Szukamy dla małej DS ;) Wczoraj byli państwo którzy sie interesuja malutką, ale jeszcze maja podjechac do Znajdek. Paula to chyba do Igam miało być?:) ja dopiero wróciłam i nie zaglądałam od wczoraj na wątek więc dopiero czytam Quote
paula82 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) [quote name='kejciu']Paula to chyba do Igam miało być?:) ja dopiero wróciłam i nie zaglądałam od wczoraj na wątek więc dopiero czytam upss no tak :oops: pomyłeczka. Przepraszam. Luśka dzisiaj była u weta, ściągneliśmy szew po sterylce (mimo, że rozpuszczalne były :roll: ) troch sie wrósł i zaczeło sie czerwone robic. suczedłko nasze zostało też drugi raz zaszczepione na wirusówki. MaLusia ma komplet szczepień na ten rok, jest po sterylizacji, grzecznie sama w domu zostaje, ładnie chodzi na smyczy, jeździ komunikacją miejską (już nie wymiotuje :cool3: ) świetnie sie dogaduje z psami, sukami, dużymi i małymi, z kotami i innymi zwierzakami, lubi dzieci. Same plusy posiadania takiego psa. Kto chce? Edited October 8, 2012 by paula82 Quote
Kejciu Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Sliczności :) w pakiecie z kotem! :)2 w 1 :D Quote
paros Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Śliczna para :loveu: czyżby Lusia z Filonem? Quote
Figolandia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Pomyłki się zdarzają, grunt, żeby mała znalazła domek :) Quote
Igam Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Przepraszam, niedoczytałam. Tak mało mam teraz czasu na Dogo, że czytam "po łebkach" ;) Trzymam kciuki za Lusinkę :) Quote
paula82 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 nikt do Lusi nie zagląda, a Luśka do domu pojechała :multi: mieszka w bloku w Starej Miłosnej. Quote
Kejciu Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 o proszę!!!a kiedy pojechala?:) nic nie wiedziałam :) Quote
Awit Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 To super, że ma dom. A czemu wcześniej wróciła z adopcji, jaki był powód? Quote
paula82 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 z nieudanej adopcji wróciła, ponieważ ludzie stwierdzili, że teraz to nie jest dobry pomysł na drugiego psa. Lusia z rezydentem lubiła sie bawic i nakrcali sie do szczekania. Male dziecko w domu, przeprowadzka, sprzedaż mieszkania. Stwierdzili, że w tej chwili ta decyzja ich przerosła. Szkoda tylko, że nie przemyśleli tego wcześniej. :mad: Zafundowali Lusi tylko niepotrzebny stres. Mam nadzieje, że nowa rodzina zaakceptuje lekkie wycofanie Lusi, a Lusia szybko do nich sie przekona, oraz że to już TEN dom Lusi jest przeznaczony. Kejciu na wątku przytuliskowym było "gadane" :P [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173686-Przytulisko-p-Joli-czyli-jest-taki-ma%C5%82y-domek-wype%C5%82niony-mi%C5%82o%C5%9Bci%C4%85-po-dach/page286"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173686-Przytulisko-p-Joli-czyli-jest-taki-ma%C5%82y-domek-wype%C5%82niony-mi%C5%82o%C5%9Bci%C4%85-po-dach/page286[/URL] Quote
Kejciu Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Rzeczywiście - szkoda że na Lusiowym wątku nikt nie napisał :) 3 mam kciuki żeby się powiodło :) Quote
UlaFeta Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='kejciu']Rzeczywiście - szkoda że na Lusiowym wątku nikt nie napisał :) 3 mam kciuki żeby się powiodło :)[/QUOTE] jak bys dokladnie czytala,:mad:to bys wiedziala:diabloti:,ja napisalam:multi: Quote
Kejciu Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='UlaFeta']jak bys dokladnie czytala,:mad:to bys wiedziala:diabloti:,ja napisalam:multi:[/QUOTE] Napewno - ale w natłoku znajdkowych spraw nie doczytałam. ps. ale po coś zakladamy te wątki każdemu psiakowi hehe :) więc info też by się przydało uaktualniać :D Quote
UlaFeta Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='kejciu']Napewno - ale w natłoku znajdkowych spraw nie doczytałam. ps. ale po coś zakladamy te wątki każdemu psiakowi hehe :) więc info też by się przydało uaktualniać :D[/QUOTE] Bardzo przepraszam:oops:,juz bede pisala co wiem na kazdym psim watku:evil_lol: Moze tak byc:razz: Quote
Kejciu Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='UlaFeta']Bardzo przepraszam:oops:,juz bede pisala co wiem na kazdym psim watku:evil_lol: Moze tak byc:razz:[/QUOTE] Ula Musi Musi!!! :) oby więcej takich dobrych wiadomości :) Quote
Kejciu Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Zmieniłam tytuł wątku - Paula czy jest jakaś szansa na dostanie zdjęć Lusieńki z nowego domku?:) kurde dopiero teraz zobaczyłam że to przecież ja zakładałam wątek :D mam nadzieję że minimalnie przyniosłam Luśce szczęście :) hehe :) Quote
Kejciu Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Są może jakieś wieści od Lusinki?:) Quote
Kejciu Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Kamila Proc']i co slychac? wszystko dobrze?[/QUOTE] niestety nie mam żadnych wieści :( nie miałam żadnego kontaktu z domkiem jaki Lusię adoptował - może paula82 coś wie? Quote
BORYSboxer Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Tyle czasu minęło od adopcji, ze warto by bylo sprawdzic czy wszystko w porzadku... Quote
Kamila Proc Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 miejmy nadzieje, ze tak, w innym przypadku pewnie by bylo glosno Quote
Kejciu Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 Watek załozyłam na prośbę paula82 - ale suni na oczy nigdy nie widziałam - napiszę do Pauli zapytanie czy cokolwiek o niej wie. Może była jakaś wizyta POA - spróbuję się dowiedzieć Quote
Recommended Posts