Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula82 napisał(a):
Kejciu, ale ta osoba oferuje DT dla małej niekłopotliwej suczki, a Luśka już DT ma u mnie. Szukamy dla małej DS ;)
Wczoraj byli państwo którzy sie interesuja malutką, ale jeszcze maja podjechac do Znajdek.

Paula to chyba do Igam miało być?:)
ja dopiero wróciłam i nie zaglądałam od wczoraj na wątek więc dopiero czytam

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='kejciu']Paula to chyba do Igam miało być?:)
ja dopiero wróciłam i nie zaglądałam od wczoraj na wątek więc dopiero czytam

upss no tak :oops: pomyłeczka. Przepraszam.

Luśka dzisiaj była u weta, ściągneliśmy szew po sterylce (mimo, że rozpuszczalne były :roll: ) troch sie wrósł i zaczeło sie czerwone robic. suczedłko nasze zostało też drugi raz zaszczepione na wirusówki.
MaLusia ma komplet szczepień na ten rok, jest po sterylizacji, grzecznie sama w domu zostaje, ładnie chodzi na smyczy, jeździ komunikacją miejską (już nie wymiotuje :cool3: ) świetnie sie dogaduje z psami, sukami, dużymi i małymi, z kotami i innymi zwierzakami, lubi dzieci.
Same plusy posiadania takiego psa. Kto chce?

Edited by paula82
  • 4 weeks later...
Posted

z nieudanej adopcji wróciła, ponieważ ludzie stwierdzili, że teraz to nie jest dobry pomysł na drugiego psa. Lusia z rezydentem lubiła sie bawic i nakrcali sie do szczekania. Male dziecko w domu, przeprowadzka, sprzedaż mieszkania. Stwierdzili, że w tej chwili ta decyzja ich przerosła. Szkoda tylko, że nie przemyśleli tego wcześniej. :mad: Zafundowali Lusi tylko niepotrzebny stres. Mam nadzieje, że nowa rodzina zaakceptuje lekkie wycofanie Lusi, a Lusia szybko do nich sie przekona, oraz że to już TEN dom Lusi jest przeznaczony.
Kejciu na wątku przytuliskowym było "gadane" :P
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173686-Przytulisko-p-Joli-czyli-jest-taki-ma%C5%82y-domek-wype%C5%82niony-mi%C5%82o%C5%9Bci%C4%85-po-dach/page286"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173686-Przytulisko-p-Joli-czyli-jest-taki-ma%C5%82y-domek-wype%C5%82niony-mi%C5%82o%C5%9Bci%C4%85-po-dach/page286[/URL]

Posted

[quote name='kejciu']Rzeczywiście - szkoda że na Lusiowym wątku nikt nie napisał :)
3 mam kciuki żeby się powiodło :)[/QUOTE]

jak bys dokladnie czytala,:mad:to bys wiedziala:diabloti:,ja napisalam:multi:

Posted

[quote name='UlaFeta']jak bys dokladnie czytala,:mad:to bys wiedziala:diabloti:,ja napisalam:multi:[/QUOTE]

Napewno - ale w natłoku znajdkowych spraw nie doczytałam. ps. ale po coś zakladamy te wątki każdemu psiakowi hehe :) więc info też by się przydało uaktualniać :D

Posted

[quote name='kejciu']Napewno - ale w natłoku znajdkowych spraw nie doczytałam. ps. ale po coś zakladamy te wątki każdemu psiakowi hehe :) więc info też by się przydało uaktualniać :D[/QUOTE]

Bardzo przepraszam:oops:,juz bede pisala co wiem na kazdym psim watku:evil_lol:
Moze tak byc:razz:

Posted

[quote name='UlaFeta']Bardzo przepraszam:oops:,juz bede pisala co wiem na kazdym psim watku:evil_lol:
Moze tak byc:razz:[/QUOTE]

Ula Musi Musi!!! :) oby więcej takich dobrych wiadomości :)

Posted

Zmieniłam tytuł wątku - Paula czy jest jakaś szansa na dostanie zdjęć Lusieńki z nowego domku?:)
kurde dopiero teraz zobaczyłam że to przecież ja zakładałam wątek :D mam nadzieję że minimalnie przyniosłam Luśce szczęście :) hehe :)

• 10 months later...
  • 3 months later...
Posted

[quote name='Kamila Proc']i co slychac? wszystko dobrze?[/QUOTE]

niestety nie mam żadnych wieści :( nie miałam żadnego kontaktu z domkiem jaki Lusię adoptował - może paula82 coś wie?

Posted

Watek załozyłam na prośbę paula82 - ale suni na oczy nigdy nie widziałam - napiszę do Pauli zapytanie czy cokolwiek o niej wie.
Może była jakaś wizyta POA - spróbuję się dowiedzieć