Marysia_i_gończy Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 wix napisał(a):odliczamy ostatnie dni do odbioru toru, a dni tych pozostalo.. dwa :) :D w poniedzialek Slany przybywaja!! juhuuuu :D I jak?? Macie go już? :loveu::loveu: Quote
Gosia_i_Luka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ala!! Jesteś wieeeeelka!!! Ile Lukra, dzięki!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
wix Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):I jak?? Macie go już? :loveu::loveu: MAMY :D :D :D Quote
Marysia_i_gończy Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 wix napisał(a):MAMY :D :D :D Szczerze zazdroszczę :roll::loveu::razz::eviltong::multi: I czekam na fooooootki :cool3: Quote
Itske Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jak się zgodzicie - autor fotek ( ach, ten autor - ma talent!) oraz bohaterowie (zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych) to ja chyba sprokuruje jakis albumik... hm... jak myslicie? Księga pamiątkowa klubu agility w Sopocie? Quote
dog_master Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ustawa o ochronie danych osobowych nie chroni wizerunku psów ;) Tak btw, bo przeciez nie ma sensu szkodzic nikomu ;) Pomysl imho bardzo fajny :) Album dla Zwiazku? Mamy wielu fotografow, cos sie znajdzie :) No dobra, wstawiam sobote dalej ;) [tak to jest jak sie godzine robi foty... ;)]: Itske ;) Quote
Blow Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jam zakochana w Maxach i Cieniach:loveu: Musze kiedy znowu wpaść tak żeby złapać bladory, o ile można oczywista:roll: Quote
Kasia&Alfa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dzięki wielkie za fotki Alfy.. :D tylko czasem wygląda jak taka śnięta królewna :eviltong: Quote
wix Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=-oyvYL6nvss niedzielny ;) Quote
Kasia & Nemo Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Zdjęcia śliczne ;) ale ja i tak nie mogę się doczekać, kiedy pochwalicie się nowymi przeszkodami :cool3: Quote
MonikaSz Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Na razie trzeba je poskręcać i wypolerować ;) :loveu: Quote
AlicjaBax Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Aaaaależ my byśmy do Was dołączyli znowu...:placz::placz::placz:Zazdroszcze baaardzo,zazdroszcze...:roll: Czasami tylko pocieszyć oko mogę zdjęciami... No nic - czekam na koniec matur i obowiązkowo pokażemy się z Baxem na nowych zajęciach. Quote
Recommended Posts