Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałabym zapytać, czy planujecie cos na wystawie w Sopocie. Ja się zastanawiam czy nie zgłosic Oxy, to mogłabym przy okazji z wami pobiegac na jakimś pokazie. Może tez Ala by przyjechała z Catty, tylko musiałybyśmy noclegu sobie poszukać, bo spaniele i pyrki w inne dni są wystawiane.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Jedź do dra Bieżyńskiego do Wrocławia, on robi cuda, Oxie łape utatował, spaprana przez innych. Jak będziesz chciała to na pw wyślę ci nr telefonu. To fantastyczny lekarz i człowiek.

WHOA, do Wrocka mowisz... Hmm zobacze, co mi powie dr Zaleski, ortopeda, po wtorkowych badaniach... Dzieki, jak cos to sie odezwe :) Nie wiem, ktory lepszy, podroz do Wrocka... Heh, kto sie u mnie na to zgodzi... Wiec pewnie bedzie w/w lekarz, no chyba, ze on osobiscie poleci, zeby tam jechac...

A plany jakies byly, ale to Wix najlepiej wie ;p

Posted

sheltia12 napisał(a):
Witami, witami Małą Basenji ;)

:hand:
dog_master napisał(a):
Ooo Basenji :loveu:
A Kubuś ma na 99% zerwane wiezadlo krzyzowe w kolanie... ;( We wtorek badania, czy na pewno, ale ... :(

oj, to bida :-( koniecznie do dobrego weta trzeba

Posted

dog_master napisał(a):
WHOA, do Wrocka mowisz... Hmm zobacze, co mi powie dr Zaleski, ortopeda, po wtorkowych badaniach... Dzieki, jak cos to sie odezwe :) Nie wiem, ktory lepszy, podroz do Wrocka... Heh, kto sie u mnie na to zgodzi... Wiec pewnie bedzie w/w lekarz, no chyba, ze on osobiscie poleci, zeby tam jechac...

dr Zaleski to swietny wet - Kubus jest pod dobra opieka :)
Trzymam kciuki za jego powrot do zdrowia.. biedactwo :(

Posted

Ala, wiesz, że mocno wierzę, że Kubuś szybko z tego wyjdzie! W końcu silny facet. :loveu:

Co do Zaleskiego... Znasz moją opinię. :lol:

Posted

A Wy w tym Trójmieście ćwiczycie coś? Wcześniej tu tyle fot i filmików było, a teraz macie nowy tor i nic??? Oglądam regularnie profil Wix, coś tam jest, ale chętnie bym zobaczyła więcej psów. I Rastę częściej :D

• 2 months later...
  • 2 years later...
Posted

Niestety nie prowadzimy indywidualnych treningów, ale zapraszam do śledzenia informacji na temat kursu agility dla początkujących psów. Na wiosnę planowany jest nabór do grupy wiosennej - więcej szczegółów będzie w tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/122488-BAT-BALTIC-AGILITY-TEAM-Tr%C3%B3jmiasto oraz na stronie http://www.sopot.zkwp.pl/oddzialy.php?oddzial=sopot , gdzie jest link do oddziałowej podkomisji o/Sopot: http://www.agilitybat.pl/
Niestety ze względu na stan placu wszystkie treningi są zawieszone - jak tylko wrócimy - informacja pojawi się na stronie. Najlepiej by było się spotkać na placu (razem z psiakiem) i porozmawiać. Jak masz jakieś pytania możesz bezpośrednio napisać do mnie: moniszpak@poczta.onet.pl