Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Wszystkie informacje masz na stronie ZK Sopot: http://www.sopot.zkwp.pl (Kontakt dla zainteresowanych kursem: p.Urszula Grzegorzewska,tel. (0) 601 611 387).
Co to za piesek ?

Edit: Widzę, że spóźniłam się z informacją ;-)

Przy okazji - od czerwca zmiany w grupach ćwiczących. Godziny treningów i dni pozostają te, które obowiązywały w maju. Szczegóły na naszym forum.

Posted

[quote name='MonikaSz']Wszystkie informacje masz na stronie ZK Sopot: http://www.sopot.zkwp.pl (Kontakt dla zainteresowanych kursem: p.Urszula Grzegorzewska,tel. (0) 601 611 387).
Co to za piesek ?

Edit: Widzę, że spóźniłam się z informacją ;-)

Przy okazji - od czerwca zmiany w grupach ćwiczących. Godziny treningów i dni pozostają te, które obowiązywały w maju. Szczegóły na naszym forum.
To jest mala sunia,ma ok.40 cm wzrostu w wieku 1,5 roku. Dziekuje za informacje,juz sie umowilam na wstepne spotkanie z p.Ula.:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Przed chwilą otrzymałam informację od Uli:

Ze względu na odbywające się w dniach 13.-15.VI.2008r. międzynarodowe zawody konne w skokach przez przeszkody CSI SOPOT zajęcia w piątek i niedzielę odwołane !

Nie będzie możliwości wejścia na nasz placyk - cały hipodrom jest 'zarezerwowany' na CSI. Do zobaczenia we wtorek.

Posted

:multi: Hejka :multi:
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie, miło było was w końcu poznać i na własne oczy zobaczyć hopkające psiaki :loveu:

Mam nadzieję, że uda nam się w połowie lipca do Was dołączyć:bigcool:

Posted

Biegl za kotem... Miesiac temu... [przed Bydgoszcza] :( Ot, na trawniku... Caly czas sie to ciagnie, 3 wetów nie rozpoznalo, ortopeda dzis, od razu, swierdzil zerwanie... Jeszcze przeswietlenia we wtorek, ale hmm nadziei nie mam... :(