Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łojej! To taki pożerający ludzi tor?:cool3:
Ja się boje tam psa wpuścić! A jak jakaś ręka mi go zabierze?:-o

Suuuuper!:cool2:I ja czekam z niecierpliwością na pierwszą fotorelacje z toru...Będą Was uszy piekły,bo zazdroszcze niemiłosiernie...:placz:

Ala - no tak,jeszcze 2 tygodnie. Co prawda akurat to jest pocieszeniem marnym,ale perspektywa 5 miesięcy wakacji jest o niebo bardziej pocieszająca.:cool3:

Posted

Wakacje... Do polowy lipca nerwy, potem prawko :D Super, po prostu cudownie... I koniec z MFI'05... ;(

// w najgorszym wypadku bede miala motywacje, zeby jezdzic do wawy na zawody

Zeby nie bylo, ze sam Off ;) Cos juz wiadomo, jak w nastepny łikend? Jakies godziny czy cos? ;)

Posted

:placz: a ja tak chciałam Was spotkać i przyszłyśmy z Sajduchną w niedzielę, ale nigoguśko nie było :shake:. Jakaś pani nam powiedziała, ze zawsze jesteście, ino jakoś dzisiaj nie :mad:. Ale ja was jeszcze dorwę:evil_lol:

Posted

Bylismy miedzy 13 a 15, tylko pewnie gdzie indziej ... W zeszlym tygodniu ze wzgledu na zawody jezdzieckie szybciej zmienilismy plac szkoleniowy, ktory docelowo od maja bedziemy uzytkowac ...

Posted

wix napisał(a):
A Iculinda jutro z Ala, czy z Panem Malzonkiem?

Pan Małżonek przebywa daleko - jakoś głupio zrobiłam i nie umówiłam się z Alą, jak Ala nie będzie mogła, to Ickowa choć trochę ze mną, a właściwie to ja z nią:evil_lol:, no żeby tylko miała okazję się poruszać, ino dalej nie wiem, na którą?!

Posted

wix napisał(a):
skontaktowalam sie z Ala, przygarnie holendra :) w takim razie na 13, a wlasciwie na 13:10, bo tak przyjdzie Ala ;)

OK, dzięki:loveu:

Posted

Dzieki Asiu :) Jasne, ja zawsze bardzo chetnie :) A wlasnie wrocilam z imprezy, wiec dopiero teraz na forum moglam wpasc ;) Bede, bede, o 12:30 koncze wos w Oliwie [sie zwolnic nie moge, gdyz ostatni ;)], smigam po psa i na hipodrom, wiec zakladam, ze sie spoznie tak z 10min ;)