Itske Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 dog_master napisał(a): Alfa/Gucia/Icek/Luka/Luna/Max - po przerwie ;) Koniec przerwy, koniec przerwy:sweetCyb::sweetCyb: zdjęcia :modla:zdjęcia:modla: :ghost_2::ghost_2::ghost_2: Quote
dog_master Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Zapomina? Jesli to do mnie, to pisalam, ze 3 "rudych" [Lilla, Loona, Yaga] nie mam, gdyz cwiczylismy w tej samej grupie... Cavisie i bigielek sie zalapaly na koncowke focenia ;), bo byly wczesniej ;) // czesc zaraz bedzie ;] wychodzi na to, ze jutro mam wos, czyli wypadaloby isc spac... ;) Quote
dog_master Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Luna Asiu, pudelek ;p Kubuś ;) Reszta juuuutro... ;) Quote
Itske Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ala - jestes wspaniała!!!!!!!!:Rose::Rose::Rose::calus::calus::calus::iloveyou::iloveyou::iloveyou::laola: Dzięki!!!! Nareszcie ammy Icka w locie! Wyrazy wdzięczności oraz uznania Proponuję w związku albo innym miejscu zorganiozwać wystawę zdjęć albo napiszcie teksty - jak ćwiczycie, o Waszych psach, agilitowych przygodach i wydamy album! Quote
dog_master Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ciesze sie, ze sie podobaja :) Jeszcze costam wrzuce potem z wczoraj ;) Waszym? Naszym! :) Fajny pomysl, tylko kto by to chcial wydac... ;) w wakacje bede robila portfolio, agilitowe foty na pewno tam beda :loveu: [SIZE=2] Dzisiejsze foty autorstwa Patryka od Sheltii :) Quote
dog_master Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 I na zakonczenie gosc specjalny dzisiejszego treningu ;) Quote
dog_master Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Noo, faktycznie... :/ Wracam do fotek z soboty, moje ;) Czy ktoś zamawiał Lukra? ;) Quote
dog_master Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 cdn ;) // tak psami sie o wiele latwiej robi... :D Quote
Recommended Posts