Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dog_master napisał(a):
Aaa, jezeli ktos sie nie zgadza na publikacje tu jego zdjecia, to piszcie, usune :) Wrzucam, co mam, a dosc duzo jest portretow ludzi instead of psow ;)

Co robić ... He he - niektóre miny mam zabójcze - w stylu "co ja tutaj robię" :lol:, chociaż jedno zdjęcie yagulcowe pobiło wszystkie moje - wrzuciłąm sobie od razu na tapetkę :evil_lol: Ale faktycznie może na przyszłość skupmy się bardziej na pieskach, a te potraktujmy jako poglądowe ;) :diabloti: Niestety prawda została odkryta - czas na zmiany :razz: i na dalsze odchudzanie ...
Jeszcze raz dziewczyny dzięki za zdjęcia - od dawna nie mieliśmy tylu zdjęć :multi:

Edit: mam parę zbiorowych zdjęć, ale nie bardzo wiem gdzie najszybciej i najprościej można wrzucić fotki. Mogę wrzucić na serwer tymczasowy ?

Posted

Nie przejmujcie sie :cool3: portrety mi wychodza lepiej niz psy (i ludzie maja wiecej min :evil_lol:) wiec jak psy wychodzily mi - jak na zlosc - nieostre, to robilam fotki Wam, bo Wy sie az tak szybko nie przemieszczalyscie :D ;)

Posted

Łoooojej,Alicja! Dzięki za zdjęcia niedźwiedzia - są meeeega świetne! Czym Ty focisz, cudotwórco? :modla:

A jeśli chodzi o niespodziewane miny na zdjęciach - takie są najlepsze! :lol: