dog_master Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Aaa, jezeli ktos sie nie zgadza na publikacje tu jego zdjecia, to piszcie, usune :) Wrzucam, co mam, a dosc duzo jest portretow ludzi instead of psow ;) Quote
MonikaSz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 dog_master napisał(a):Aaa, jezeli ktos sie nie zgadza na publikacje tu jego zdjecia, to piszcie, usune :) Wrzucam, co mam, a dosc duzo jest portretow ludzi instead of psow ;) Co robić ... He he - niektóre miny mam zabójcze - w stylu "co ja tutaj robię" :lol:, chociaż jedno zdjęcie yagulcowe pobiło wszystkie moje - wrzuciłąm sobie od razu na tapetkę :evil_lol: Ale faktycznie może na przyszłość skupmy się bardziej na pieskach, a te potraktujmy jako poglądowe ;) :diabloti: Niestety prawda została odkryta - czas na zmiany :razz: i na dalsze odchudzanie ... Jeszcze raz dziewczyny dzięki za zdjęcia - od dawna nie mieliśmy tylu zdjęć :multi: Edit: mam parę zbiorowych zdjęć, ale nie bardzo wiem gdzie najszybciej i najprościej można wrzucić fotki. Mogę wrzucić na serwer tymczasowy ? Quote
dog_master Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Miny są najlepsze :P imageshack.us albo fotosik.pl :) Ja mam jeszcze duzo, ale to jutro ;) Jak juz bedzie stronka ;), to trzeba jakiegos ftpa publicznego uruchomic na foty ;) Quote
wix Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Nie przejmujcie sie :cool3: portrety mi wychodza lepiej niz psy (i ludzie maja wiecej min :evil_lol:) wiec jak psy wychodzily mi - jak na zlosc - nieostre, to robilam fotki Wam, bo Wy sie az tak szybko nie przemieszczalyscie :D ;) Quote
AlicjaBax Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Łoooojej,Alicja! Dzięki za zdjęcia niedźwiedzia - są meeeega świetne! Czym Ty focisz, cudotwórco? :modla: A jeśli chodzi o niespodziewane miny na zdjęciach - takie są najlepsze! :lol: Quote
dog_master Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ciesze sie, ze sie podobaja :) ;) Olympus E330 + 50-200 f/2.8-3.5 :loveu: [dzis dalszy ciag, boze, jak ja niecierpie obrabiac fotek... ;)] Quote
Recommended Posts