Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze bardzo. :)
We wtorki nie będziemy - szkoła i zajęcia...tylko weekendy mam jako-tako wolne (chociaż ostatnio nie do końca - rano ide na 4 godziny chemii od 8.00 do 12.00 ,wracam szybko do domu po psa i ziuuum na hipodrom).

Posted

Ala, ja w sobote mam na 9.30 biologie, koncze o 11.20, w domu po psa jestem o 12.10, o 12.15 wychodze :lol: :lol: ;)

szkoda ze we wtorki Was nie bedzie :( trening sie udal, bardzo przyzwoita ta nasza hala jest :D :D

Posted

jeśli można by dowiedzieć się więcej o tym klubie na hipodromi i gdzie dokładnie się znajduje? bo szukam klubu dla swojego psiaczka ;)
a na hipodrom przyjezdzam na konie to bym podeszal sie zapytac ;)

Posted

one są płatne i ile? i o której? i czy z jakimś trenerem czy tak do pobiegania?

przepraszam, ale nie bardzo mam chęć czytać 81 stron :oops::roll:

Posted

Sobotnie fotki ;) Poczatek, czyli chyba te ;) moje, reszta, ktora bedzie jeszcze dzis - by Wix :)

Wiem, ze jestem zla i mroczna i wstawiam ich az tyle, ale gdy nie moge sie zdecydowac, czy dac czy nie dac, to daje wszystko... ;]

Posted

Budyn napisał(a):
one są płatne i ile? i o której? i czy z jakimś trenerem czy tak do pobiegania?

Wszystko masz napisane tutaj: http://www.gdansk.zkwp.pl/oddzialy.php?oddzial=sopot
Musisz się skontaktować z p. Ulą, która na pewno będzie chciała zobaczyć jak wygląda posłuszeństwo Twojego psa. Zajęcia są w godzinach 12-13, 13-14, 14-15.
Dzięki za zdjęcia :loveu: Wix - na ostatnich zdjęciach nie widzę psów ;) :evil_lol:

Posted

Fajnie sobie ćwiczycie. Na tych zdjęciach widać, że i dla psów to świetna zabawa :lol:. muszę kiedyś wpaść i popatrzeć na "żywca", ale może jak będzie nieco cieplej :roll:.
Pozdrawiam wszystkich i życzę wielu sukcesów (i żeby tunel nie odfruwał :evil_lol:)