Asti Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wixu, ja już na Rastę nie jestem chętna z wiadomych powodów, ale mam ochotę Cię zabić, bo miała być niespodzianka:angryy::angryy::angryy: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Asti napisał(a):Wixu, ja już na Rastę nie jestem chętna z wiadomych powodów, ale mam ochotę Cię zabić, bo miała być niespodzianka:angryy::angryy::angryy: Ale koleżanko Agato byla była niespodzianka i to niemała :cool3: A że ktoś inny ja wcześniej wypuścił to co się marwisz i tak wszyscy z utęsknieniem czekali na Twój powrót i relacje :eviltong: Quote
Asti Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 I za karę sobie poczekacie na relację jakieś 2 godziny jeszcze xD Minimum! :eviltong: Przepraszam za OT. Quote
wix Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 co? :cool3: TO? http://img106.imageshack.us/img106/8813/img7404mah8.jpg tak ;) Quote
jamnicze Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='wix']co? :cool3: TO? http://img106.imageshack.us/img106/8813/img7404mah8.jpg tak ;) bardzo ładny :lol: Quote
sheltia12 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Hej, hej, jak z jutrem? Będą treningi? Bo ja se boje ze znowu wszystko będzie nam zwiewać... Quote
dog_master Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ejjjj, musi byc! ;) Pudla mi roznosi :P Quote
MonikaSz Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Na prośbę Uli wrzucam info: [SIZE=4]ZE WZGLĘDU NA NIEKORZYSTNE WARUNKI POGODOWE ZAPOWIEDZIANE NA SOBOTĘ, TZN. LATAJĄCE HOPKI, TUNELE ITP. ZAJĘCIA W SOBOTĘ ODWOŁANE !!! Prośba o przekazanie informacji osobom, które nie zaglądają na forum. Mail-e dziś będą jeszcze rozsyłane, ale zawsze jest ryzyko, że informacja do kogoś nie dotrze. Prośba, by jutro też zaglądać na forum, bo na razie nie wiadomo, czy niedzielnego treningu też nie będzie trzeba odwołać. Quote
sheltia12 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No właśnie, tak myślałam. Ala, trzeba było dzisiaj do nas wpaść na "naukę handlingu" :D Była Lilli siostra + 2 beagle :D świetnie wyszło ;p Pozdrawiam, Ania i Lilla Quote
dog_master Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dzis nie moglabym i tak ;) Buuuuu szkoda.... Trzymamy kciuki za niedziele! Quote
AlicjaBax Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 A to złośliwa pogoda! :mad: Ale fakt - tunele mimo,że ukamieniowane,to pewnie by latały po całym placu. Miejmy nadzieje,że w niedziele będzie nieco ładniej.:) Quote
Nela* Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 sprawdziłam prognozę na jutro ma nie padać (lub mniej) i trochę słabiej wiać... moja niewyżyta bestia czeka na agility :cool3: Quote
sheltia12 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Miejmy nadzieje ze będzie, bo i ja i pies oszalejemy z powodu braku treningów :D Już nas roznosi ;p Edit: Wedlug mojego serwisu pogodoweo jutro ma padać i deszcz i śnieg, ale wiatr zdecydowanie mniejszy. Pozdrawiam Ania i Lilla Quote
Agata i Zorka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ja też słyszałam, że jutro wiatr mniejszy:) Ale czekamy na pewną informację od przełożonych:) czy to prawda, że niedługo będziemy trenować w grupach "rozmiarowych"? Pozdrawiam! Quote
Nela* Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 :placz: a jednak pogoda górą i zajęcia odwołane ... Quote
MonikaSz Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Wklejam info odnośnie niedzielnego treningu (maile jak widać już dotarły): wiatr co prawda juz zmniejsza tempo, ale ma jutro padac snieg z deszczem i nadal wiac dosc mocno. Sama jestem zla na ta pogode, ale moze warto odpuscic jeszcze ten trening. Tak, zeby psiakow i Was nie poprzeziebiac. Takze jutro odwoluje zajęcia. Dziewczyny - nie zapominajcie, że nad morzem mniejsza siła wiatru, to nie znaczy że taka, by przeszkody przestały fruwać :evil_lol: Ostatnio, gdy 'odlatywały' tunele, to wiało poniżej 40, a jutro będzie powyżej 40 (http://meteo.icm.edu.pl/) Quote
dog_master Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Szkoda... [chociaz ja i tak chora i nie wiem, czy bym doczłapała, z bieganiem byłoby o wiele gorzej ;)] Mnie bardziej martwi to... :/ "od lutego zajecia beda jeszcze w tygodniu :-) w Ktory dzien powiem na treningu 2 lutego" Z moimi Indeksami to już to widze ze sobie poskacze... No, ale zobaczymy *trzyma kciuki* ;) Quote
sheltia12 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ta maile doszły. Monika widze korzystamy z tego samego serwisu pogodowego ]:-> Quote
medyk Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 dog_master napisał(a): Mnie bardziej martwi to... :/ "od lutego zajecia beda jeszcze w tygodniu :-) w Ktory dzien powiem na treningu 2 lutego" Z moimi Indeksami to już to widze ze sobie poskacze... No, ale zobaczymy *trzyma kciuki* ;) A mnie zajęcia w tygodniu bardzo cieszą, bo w końcu przestanę mieć zablokowane weekendy :multi: dog_master może uda Ci się jakoś wygospodarować godzinkę w tygodniu... poza tym "jeszcze" brzmi jakby zajęcia w weekend zostawały po staremu, a te w tygodniu to bonus. a może się mylę? sheltia12 napisał(a):Ta maile doszły. Monika widze korzystamy z tego samego serwisu pogodowego ]:-> bo to najlepszy serwis :cool3: Quote
Recommended Posts