Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wixu, ja już na Rastę nie jestem chętna z wiadomych powodów, ale mam ochotę Cię zabić, bo miała być niespodzianka:angryy::angryy::angryy:

Posted

Asti napisał(a):
Wixu, ja już na Rastę nie jestem chętna z wiadomych powodów, ale mam ochotę Cię zabić, bo miała być niespodzianka:angryy::angryy::angryy:

Ale koleżanko Agato byla była niespodzianka i to niemała :cool3: A że ktoś inny ja wcześniej wypuścił to co się marwisz i tak wszyscy z utęsknieniem czekali na Twój powrót i relacje :eviltong:

Posted

Na prośbę Uli wrzucam info:

[SIZE=4]ZE WZGLĘDU NA NIEKORZYSTNE WARUNKI POGODOWE ZAPOWIEDZIANE NA SOBOTĘ, TZN. LATAJĄCE HOPKI, TUNELE ITP.
ZAJĘCIA W SOBOTĘ
ODWOŁANE !!!

Prośba o przekazanie informacji osobom, które nie zaglądają na forum. Mail-e dziś będą jeszcze rozsyłane, ale zawsze jest ryzyko, że informacja do kogoś nie dotrze.

Prośba, by jutro też zaglądać na forum, bo na razie nie wiadomo, czy niedzielnego treningu też nie będzie trzeba odwołać.

Posted

Miejmy nadzieje ze będzie, bo i ja i pies oszalejemy z powodu braku treningów :D

Już nas roznosi ;p

Edit:
Wedlug mojego serwisu pogodoweo jutro ma padać i deszcz i śnieg, ale wiatr zdecydowanie mniejszy.

Pozdrawiam
Ania i Lilla

Posted

Wklejam info odnośnie niedzielnego treningu (maile jak widać już dotarły):

wiatr co prawda juz zmniejsza tempo, ale ma jutro padac snieg z deszczem i nadal wiac dosc mocno.
Sama jestem zla na ta pogode, ale moze warto odpuscic jeszcze ten trening. Tak, zeby psiakow i Was nie poprzeziebiac. Takze jutro odwoluje zajęcia.

Dziewczyny - nie zapominajcie, że nad morzem mniejsza siła wiatru, to nie znaczy że taka, by przeszkody przestały fruwać :evil_lol: Ostatnio, gdy 'odlatywały' tunele, to wiało poniżej 40, a jutro będzie powyżej 40 (
http://meteo.icm.edu.pl/)

Posted

Szkoda... [chociaz ja i tak chora i nie wiem, czy bym doczłapała, z bieganiem byłoby o wiele gorzej ;)]

Mnie bardziej martwi to... :/ "od lutego zajecia beda jeszcze w tygodniu :-) w Ktory dzien powiem na treningu 2 lutego" Z moimi Indeksami to już to widze ze sobie poskacze... No, ale zobaczymy *trzyma kciuki* ;)

Posted

dog_master napisał(a):
Mnie bardziej martwi to... :/ "od lutego zajecia beda jeszcze w tygodniu :-) w Ktory dzien powiem na treningu 2 lutego" Z moimi Indeksami to już to widze ze sobie poskacze... No, ale zobaczymy *trzyma kciuki* ;)

A mnie zajęcia w tygodniu bardzo cieszą, bo w końcu przestanę mieć zablokowane weekendy :multi:

dog_master może uda Ci się jakoś wygospodarować godzinkę w tygodniu... poza tym "jeszcze" brzmi jakby zajęcia w weekend zostawały po staremu, a te w tygodniu to bonus. a może się mylę?

sheltia12 napisał(a):
Ta maile doszły.
Monika widze korzystamy z tego samego serwisu pogodowego ]:->

bo to najlepszy serwis :cool3: