Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysiu, dzieki za rade ;) aczkolwiek.. to niestety raczej by nie pomoglo :shake: skoro tunele nam zwiewaja nawet jak sa podwojnie przysledziowane i ukamienowane :cool3::lol: jak bedziemy miec profesjonalny tor to przysiegam, bede sie do niego modlic :diabloti:

Posted

AlicjaBax napisał(a):
Asiu,z niedzieli zdjęcia? Suuuuuuuper by było. :)

A do toru i my się pomodlimy - może niedźwiedź zacznie zauważać tyczki? x)

Zdjęć mam całe mnóstwo - tylko mimo tłumaczeń mądrych ludzi, nie umiem ich wklejać na dogo, no jedną wadę mieć muszę:evil_lol:
a jaki pięknie wyszedł onek!:multi:

Posted

wrry grry

nie wiem co my tu robimy ale niezmiernie podoba mi sie wyraz twarzy mojego psa

pogięte

dziwne

biegnące

gumowe

i na koniec z mina 'co dzisiaj dla mnie masz?'

KONIEC ;)

Posted

O i kolejna fajna fotorelacja :loveu: Dziękujemy.
Ale i tak najbardziej mi się podoba rastowa mina zza okien samochodu :lol: Nie powiem, by nasze miny były lepsze :razz: Wix - w razie czego dla Rasty szybko znajdę 'przeznaczenie' - sama wiesz ;)
Fraszka - superaśna :loveu:

Posted

[quote name='MonikaSz']
Ale i tak najbardziej mi się podoba rastowa mina zza okien samochodu :lol:

Mi tez :lol::lol::lol: mam nadzieje ze nie masz szyb podrapanych przez tego durnia, chyba jej bede skarpetki zakladac zamykajac ja w samochodzie, bo przegina pałkę :shake:

Wix - w razie czego dla Rasty szybko znajdę 'przeznaczenie' - sama wiesz ;)

Nie sadzisz, ze jednak jest troszke za mala jak na dywanik? :cool3::lol: chyba ze ewentualnie taki łazienkowy, ale tez nie bedzie zbyt luksusowy :evil_lol:

Posted

Świetne zdjęcia!:lol:Moge przekleić na owczarkowe forum? Prooosze!:razz:
Rasta w oknie jest obłędna. :)

Icek - można mi przesłać na maila - ja pozmniejszam i zamieszcze.:razz:

Posted

Tak sobie myślę, że zarówno moja jak i Twoja suka powinny być w klatkach (zasłoniętych), bo one nawet jak są w aucie, to często gapią się co się dzieje. Swoją klatkę kupowałam tutaj: http://www.allegro.pl/item295644461_klatka_lekka_dla_psa_kota_z_materialu_wys_0_zl.html (nie kosztuje dużo - w weekend wezmę z sobą, to będziesz mogła ją sobie pooglądać). Niestety często nie chce mi się jej targać do auta, ale uważam, że docelowo to jest najlepsze rozwiązanie. Psy przede wszystkim wtedy odpoczywają.
[quote name='wix']Nie sadzisz, ze jednak jest troszke za mala jak na dywanik? :cool3::lol: chyba ze ewentualnie taki łazienkowy, ale tez nie bedzie zbyt luksusowy :evil_lol:
Eeee ... naciągnie się tu i tam ;)

Posted

Monika, mam podobna klatke ;) mam rowniez metalowa, niestety wielka, zamierzam ja sprzedac i kupic o polowe mniejsza, i jak bedziemy miec juz kontener na przeszkody to po prostu ja przywioze i zostawie i bede tam psice wtrącać ;)

Posted

Veni, vidi :)
Nawet sobie adoptowałam miłą, czarną suczkę do zabawy:) (zapomłam imienia-sorki) i przepraszam właścicielkę za destrukcję zabawki :).
Ćwiczcie ćwiczcie,dołączymy jak tylko tor przyjdzie :diabloti:

Posted

wix napisał(a):
jak bedziemy miec juz kontener na przeszkody to po prostu ja przywioze i zostawie i bede tam psice wtrącać ;)

Niezły pomysł, bo jedyna rzecz, która mnie denerwuje w tej klatce, to wielkość po złożeniu. No ale coś za coś :p
sic! napisał(a):
Veni, vidi :)

Jak widać moje przeczucie mnie nie zmyliło, ale nie miałam odwagi by spytać wprost, czy Ty to Ty :oops: