Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam po dłuższej nieobecności. Mam nadzieję, ze w ten weekend zajęcia będą jak zwykle :)

dog_master
wrzuciłam do siebie Twoje fotki Cienia. Dzięki :*

Posted

Dlaczego ja nie wiedziałam o tym wątku wcześniej? :mad:;)

Alu , medyk , Itske - moge zapożyczyć sobie baxowe zdjęcia na owczarkowe forum? Proooooosze!:modla: Są przefantastyczne! :modla: Oczywiście będą podpisane.

Mam kilka fotek od siebie - pozmniejszam je i od razu wstawie...

A Bax biedny chłopak wyposzczony od zwalania tyczek - czekamy na sobote. Zajęcia są? Pogoda się poprawiła.:multi:

Posted

WOW! Dzieki za pudelka :* [znowu smieszna mine zrobil :D]

Jasne, jasne, moje mozna brac :) Ciesze sie, ze sie podobaja :)

Mam nadzieje, ze w sobote zajecia beda, bo jeszcze bede a potem fruu! Wyjezdzam, a pudlowego zostawiam, beze mnie i bez treningow ;)

Posted

ponieważ będę z Wegą w ferie w trójmieście, chętnie wybrałabym się na te treningi:cool3: tylko nie wiem czy można uczestniczyć w tym tylko kilka dni???

Posted

[quote name='AlicjaBax']Dlaczego ja nie wiedziałam o tym wątku wcześniej? :mad:;)

Alu , medyk , Itske - moge zapożyczyć sobie baxowe zdjęcia na owczarkowe forum? Proooooosze!:modla: Są przefantastyczne! :modla: Oczywiście będą podpisane.

[/quote]

Bardzo proszę!

Posted

[quote name='dog_master']Super :) Chyba sie wyrobie wpasc :)[/quote]

Ty nie wpadaj, tylko przyjdź świadomie;)
Oj, a ja mam stresa i nerwa i w góle:crazyeye:, bo Piotr teraz wybrał koniki mechaniczne i będę sama z Iculkiem, aaaaaa!
Proszę o łagodne traktowanie!
Tym bardziej, że Icek przeżywa okres buntu i testowania autorytetu, od niedzieli odmawia współpracy - czyżby brak treningu w ostatni weekend tak na nią wpłynął:diabloti:
a tak serio - jesteśmy właśnie po zabiegu u weta - zrobił się jej paskudny wodniak ( tak nazwał to wet), ale w sobotę ganiać już może!
Do zobaczenia!

Posted

Zajęcia w weekend muszą być...jak pogoda nie dopisze,to jakiś taniec słońca trzeba będzie zorganizować. :razz: ;)

Icek - łojej,biedna dziewczynka! Podrapać za uszkiem prosze od nas koniecznie...A Pańcia sobie poraaaaadzi napewno spokojnie.:kciuki:

Posted

Ch----rka, u weta wczoraj czyszczenie swiństwa, dzisiaj znowu gulaja jak pięść:angryy: teraz antybiotyki itp, jutro znowu wet i cięcie!
W sobotę zobaczymy, jak młoda się czuje, bo na razie biega z gulajem - wygląda jak wielbłąd z obsuniętym garbem:cool1:
... wcale mi nie do smiechu:-(