dog_master Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 71. 72. 73. 74. 75. Uff. Koniec :) Czesc zdjec Ani Kulawiak [w tym wszystkie mojego pudla - dzieki :*] :) Quote
asia&smyk Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dzięki! :) Można z podpisem wstawić na inne forum? Quote
Blow Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Jaaaa!!! Super!:D Kuuurcze...Jeśli uda mi się wyczłapać z wyra i ogarnąć dwa psy, stawie sie, zeby sie polampic^^ Moze wezme pod pache Yorkasa:diabloti: Medyk: Twoj blog jest fajny! Jakie Ty fajne rzeczy wyczyniasz z Twoim psiurem!:) Moglabym wykorzystac pare fotkow na innym forum??;) Quote
medyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='MonikaSz'] Edit: Medyk - czy do pierniczków sama robiłaś foremki, czy gdzieś można takie dostać ? Foremki? Można to i nazwać foremką - wydrukowałam zdjęcia laba i tollera w pozycji wystawowej, wycięłam psiury nożyczkami, przyłożyłam na rozwałkowane ciasto i wycięłam nożem :P [quote name='Blow'] Moglabym wykorzystac pare fotkow na innym forum?? prosze bardzo tylko poprosze linka do tego forum wix -> jak wsadzasz Raste do samochodu albo do kojca, masz ręce wolne :cool3: dog_master -> Dzięki, dzięki, dzięki :loveu: Piękne fotki :crazyeye: Jeśli pozwolisz wrzucę je do siebie na fotologa i jeszcze na labowe forum (niech mi zazdroszczą :evil_lol: ) Quote
wix Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ech,no w sumie to masz racje.. :lol: kurcze kurcze waham sie mocno :lol: Quote
Sonika Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Świetne foty. :razz: I zazdroszczę agility. :-( :) Quote
Iwona. Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Sonika napisał(a): zazdroszczę agility. :-( :) ja też:-( czy jakoś na wiosne będzie też organizowany kurs?? Quote
medyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Sonika napisał(a):Świetne foty. :razz: I zazdroszczę agility. :-( :) to nie zazdrość tylko przyjdź :P Quote
wix Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 na wiosne bedzie klub agility :) a teraz uwaga.. pierwszy filmik jaki dostalam, wlasciwie nie powinnam go w ogole pokazywac swiatu ale nie moge :lol: uwaga, oto jak wix prowadzi biedna malutka Rastusie.. przed obejrzeniem filmiku warto powiedziec, ze mialam ja poprowadzic hop - hop (naprzod), hopka w drugiej strony, kolo, tunel.. naprawde dobre sa takie filmiki, zeby zobaczyc, jak bardzo jest sie nieogarnietym.. SZOK :crazyeye: oto i porazka mojego zycia, podziwiam mego psa ze jeszcze mnie lubi - http://youtube.com/watch?v=IjnqzvBeHOQ czekam na fotki!! jak kolega wysle mi filmiki i fotki to wszystko wrzuce :) Quote
medyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 moje już się ładują na fotosika. Jak im się w końcu uda, wylądują na fotologu. Dajcie im jeszcze z 30 min. Quote
Iwona. Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wix świetne:evil_lol: nic Rastusi się nie stało:lol: Quote
wix Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 widze fotki u medyk!!! :D :D cudne- DZIEKUJE !!!!!!! Quote
medyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 jeśli przekręciłam imię któregoś psa, to bardzo prosze o poprawkę :) Quote
medyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 wix napisał(a): naprawde dobre sa takie filmiki, zeby zobaczyc, jak bardzo jest sie nieogarnietym.. SZOK :) naprawdę powinniśmy sobie kręcić filmy. Widziałam tę akcję na żywo, ale stojąc pod innym kątem i nie skumałam dlaczego Rasta zamiast na hopkę poleciała na koło. A tutaj jak na dłoni widać :crazyeye: Quote
tongue Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Medyk, wielkie dzięki za fantastyczne fotki. Teraz widać jaka różnorodność psich sportowców. Quote
wix Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 medyk napisał(a):naprawdę powinniśmy sobie kręcić filmy. Widziałam tę akcję na żywo, ale stojąc pod innym kątem i nie skumałam dlaczego Rasta zamiast na hopkę poleciała na koło. A tutaj jak na dłoni widać :crazyeye: DOKLADNIE!!! to swietny sposob na to zeby zobaczyc jak genialne sa psy a jak beznadziejni my :lol: wlasciwie to ona nawet nie poleciala od razu na kolo, tylko najpierw leciala na hopke, a jak ja skrecilam tak debilnie jak to widac na filmiku, poleciala na kolo.. tylko juz niestety nie wyrobila.. :lol: Quote
MonikaSz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='medyk']jeśli przekręciłam imię któregoś psa, to bardzo prosze o poprawkę :) U nas Jaga to w rzeczywistości Yaga. Świetne fotki - to ja się też uśmiecham o możliwość wrzucenia paru fotek na www.belgi.com.pl:loveu: (tylko powiedz jak podpisać zdjęcia). Przegląd ras faktycznie imponujący. Wix - jak tak dalej pójdzie będziemy biegać z pluszakami w celu skoordynowania własnych ruchów ciała :evil_lol: Quote
medyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='MonikaSz']U nas Jaga to w rzeczywistości Yaga. Świetne fotki - to ja się też uśmiecham o możliwość wrzucenia paru fotek na www.belgi.com.pl:loveu: (tylko powiedz jak podpisać zdjęcia). Przegląd ras faktycznie imponujący. Wix - jak tak dalej pójdzie będziemy biegać z pluszakami w celu skoordynowania własnych ruchów ciała :evil_lol: Yage juz poprawiam :oops: Jasne przeklejaj - fot. Anna Skaja Z tymi pluszakami to wcale nie takie głupie... Quote
wix Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='MonikaSz']Wix - jak tak dalej pójdzie będziemy biegać z pluszakami w celu skoordynowania własnych ruchów ciała :evil_lol: z pluszakami albo ze soba nawzajem :D na fortowym obozie byla taka jazda, ze biegalismy parami - jedna osoba byla przewodnikiem, druga psem ('pies' wczesniej nie widzial jak inni biegaja ten sam tor). no, i przewodnik mial poprowadzic 'psa' po torze tak samo jakby prowadzil psa - swietne cwiczenie i tez super uswiadamiacz, jak ciezko jest psu domyslic sie, co sie od niego chce ;) Quote
Recommended Posts