Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaaa!!! Super!:D
Kuuurcze...Jeśli uda mi się wyczłapać z wyra i ogarnąć dwa psy, stawie sie, zeby sie polampic^^
Moze wezme pod pache Yorkasa:diabloti:
Medyk: Twoj blog jest fajny! Jakie Ty fajne rzeczy wyczyniasz z Twoim psiurem!:)
Moglabym wykorzystac pare fotkow na innym forum??;)

Posted

[quote name='MonikaSz']
Edit: Medyk - czy do pierniczków sama robiłaś foremki, czy gdzieś można takie dostać ?

Foremki? Można to i nazwać foremką - wydrukowałam zdjęcia laba i tollera w pozycji wystawowej, wycięłam psiury nożyczkami, przyłożyłam na rozwałkowane ciasto i wycięłam nożem :P

[quote name='Blow'] Moglabym wykorzystac pare fotkow na innym forum??
prosze bardzo tylko poprosze linka do tego forum

wix -> jak wsadzasz Raste do samochodu albo do kojca, masz ręce wolne :cool3:

dog_master -> Dzięki, dzięki, dzięki :loveu: Piękne fotki :crazyeye: Jeśli pozwolisz wrzucę je do siebie na fotologa i jeszcze na labowe forum (niech mi zazdroszczą :evil_lol: )

Posted

na wiosne bedzie klub agility :)

a teraz uwaga.. pierwszy filmik jaki dostalam, wlasciwie nie powinnam go w ogole pokazywac swiatu ale nie moge :lol: uwaga, oto jak wix prowadzi biedna malutka Rastusie.. przed obejrzeniem filmiku warto powiedziec, ze mialam ja poprowadzic hop - hop (naprzod), hopka w drugiej strony, kolo, tunel.. naprawde dobre sa takie filmiki, zeby zobaczyc, jak bardzo jest sie nieogarnietym.. SZOK :crazyeye:
oto i porazka mojego zycia, podziwiam mego psa ze jeszcze mnie lubi - http://youtube.com/watch?v=IjnqzvBeHOQ

czekam na fotki!! jak kolega wysle mi filmiki i fotki to wszystko wrzuce :)

Posted

wix napisał(a):
naprawde dobre sa takie filmiki, zeby zobaczyc, jak bardzo jest sie nieogarnietym.. SZOK :)

naprawdę powinniśmy sobie kręcić filmy. Widziałam tę akcję na żywo, ale stojąc pod innym kątem i nie skumałam dlaczego Rasta zamiast na hopkę poleciała na koło. A tutaj jak na dłoni widać :crazyeye:

Posted

medyk napisał(a):
naprawdę powinniśmy sobie kręcić filmy. Widziałam tę akcję na żywo, ale stojąc pod innym kątem i nie skumałam dlaczego Rasta zamiast na hopkę poleciała na koło. A tutaj jak na dłoni widać :crazyeye:

DOKLADNIE!!! to swietny sposob na to zeby zobaczyc jak genialne sa psy a jak beznadziejni my :lol: wlasciwie to ona nawet nie poleciala od razu na kolo, tylko najpierw leciala na hopke, a jak ja skrecilam tak debilnie jak to widac na filmiku, poleciala na kolo.. tylko juz niestety nie wyrobila.. :lol:

Posted

[quote name='medyk']jeśli przekręciłam imię któregoś psa, to bardzo prosze o poprawkę :)
U nas Jaga to w rzeczywistości Yaga.
Świetne fotki - to ja się też uśmiecham o możliwość wrzucenia paru fotek na www.belgi.com.pl:loveu: (tylko powiedz jak podpisać zdjęcia). Przegląd ras faktycznie imponujący.
Wix - jak tak dalej pójdzie będziemy biegać z pluszakami w celu skoordynowania własnych ruchów ciała :evil_lol:

Posted

[quote name='MonikaSz']U nas Jaga to w rzeczywistości Yaga.
Świetne fotki - to ja się też uśmiecham o możliwość wrzucenia paru fotek na www.belgi.com.pl:loveu: (tylko powiedz jak podpisać zdjęcia). Przegląd ras faktycznie imponujący.
Wix - jak tak dalej pójdzie będziemy biegać z pluszakami w celu skoordynowania własnych ruchów ciała :evil_lol:

Yage juz poprawiam :oops:

Jasne przeklejaj - fot. Anna Skaja

Z tymi pluszakami to wcale nie takie głupie...

Posted

[quote name='MonikaSz']Wix - jak tak dalej pójdzie będziemy biegać z pluszakami w celu skoordynowania własnych ruchów ciała :evil_lol:

z pluszakami albo ze soba nawzajem :D na fortowym obozie byla taka jazda, ze biegalismy parami - jedna osoba byla przewodnikiem, druga psem ('pies' wczesniej nie widzial jak inni biegaja ten sam tor). no, i przewodnik mial poprowadzic 'psa' po torze tak samo jakby prowadzil psa - swietne cwiczenie i tez super uswiadamiacz, jak ciezko jest psu domyslic sie, co sie od niego chce ;)