Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

skubi napisał(a):
Najpierw specjalnie dla Wix, co prawda nie mam zdjęć Rasta, ale można w końcu trenować też z innymi zwierzętami :evil_lol:

o maaatko :lol: no tak, gonienie za koniem po calym hipodromie + ulicy to moje prawdziwe hobby :cool3::lol:

fajnie ze wstawilas fotki :D

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wix napisał(a):
jednak nie wiem czy wiesz- zajecia rozpoczely sie 3 tygodnie temu i mamy juz pelne 3 grupy psow - chetnych naprawde nie brakuje. Nie planujemy na dzien dzisiejszy stworzenia zadnej nastepnej grupy, a te trzy grupy ktore sa, sa juz tak naprawde zapelnione.

Wow, rewelacja :lol:

Posted

[quote name='skubi']

Czyzby ktos zglebil? :cool3:

Ps. ladne, co to jest?

Ps2.
Super ze juz cwiczycie! Jak bede w kolicach (a bywam czesto) to chetnie wpadne przetestowac pecefalki (jaka fajna nazwa).,

Posted

[quote name='yassue']super ze cos sie u Was ruszylo! :)

tez tak uwazam :multi:

Czyzby ktos zglebil?:cool3:

tak jest ;) zanim dziewczyna sie pozbierala to kon uznal ze sobie pojdzie (razem z psem tej dziewczyny). wesolo nie bylo, bo wcale nie zamierzal zwalniac ani dac mi sie zlapac, w efekcie gonilysmy go z jego wlascicielka po ulicy :roll: ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo ;)

Posted

oczywiscie mnie, najbardziej żądnej fotek, musialo nie byc dnia, kiedy wreszcie Ala wyjela aparat i zaczela wyzej wymienione pstrykac :cool3:

Posted

Jak na warunki, to fotki są naprawdę extra :D ubolewam jednak nad brakiem czarnej wersji psa :P

BTW jesli to nie tajemnica służbowa - jakim obiektywem robione?

Posted

Aluś, dzięk dzięki za fotasy. Ja swoich jeszcze nie zgrałam. Ledwo co kompa spod książek odgruzowałam. Za tydzień nas nie będzie.

To na sobote przed sylwestrem sie umawiamy ze może po zajęciach robimy foty?

Pozdrawiam,
Ania i Lilla

Posted

Ala - jak zawsze świetne fotki - naprawdę podziwiam, że tak ładnie wyszły, tym bardziej że światła, to prawie nie było. Fajnie uchwyciłaś moment na ostatnim zdjęciu mojej (jeszcze) grubej suki :evil_lol: Czy ja też mogę się uśmiechać o wykorzystanie Twoich fot, oczywiście z podaniem imienia i nazwiska ?

Posted

Łoooo...daaawno mnie tu nie było i widzę, żeśta ruszyli z grubej rury:cool3:
Spotykacie sie w sobotę? O której? Mogę się przyłączyć??:knajpa:
Bez psa oczywiście:bluepaw:
Ile sobie liczą za 209 lekcji??
Czy pies zaczynającyagillity musi być...hmmm...posłuszny??:baddevil:

Posted

[quote name='Blow']Łoooo...daaawno mnie tu nie było i widzę, żeśta ruszyli z grubej rury:cool3:

Lepiej pozno niz wcale :razz:

Bez psa oczywiście:bluepaw:

Jak to bez psa? :P

Ile sobie liczą za 209 lekcji??

'KURS AGILITYOddziałowa Komisja Szkolenia Psów informuje, że od dnia 18 listopada br. rozpoczyna się kurs przygotowujący do sekcji Agility z elementami posłuszeństwa, na terenie Wyścigów Konnych (Hipodrom) w Sopocie.
Kurs obejmuje 20 spotkań treningowych, które odbywać się będą w soboty i niedziele w godz. od 12.00 do 15.00 (obowiązywać będzie podział na 3 grupy ).
Koszt 20 spotkań treningowych to 200 PLN. Obowiązywać będzie termin realizacji treningów w okresie od 24 listopada 2007 do 24 lutego 2008.
Pierwsze spotkanie organizacyjne (z psami) odbędzie się 18 listopada 2007 o godz. 14.00. Plac szkoleniowy znajduje się na Hipodromie od strony Żabianki (kierować się za padokami w prawo przy wieży telefonii komórkowej GSM).
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy. '

Z przylaczeniem sie szczerze mowiac moze byc ciezko, bo sa juz 3 grupy wypelnione po brzegi. Jezeli BARDZO Ci zalezy to jak napiszesz do mnie na pw to dam Ci nr do 'kierownika' ;)

Czy pies zaczynającyagillity musi być...hmmm...posłuszny??:baddevil:

To jest kurs z elementami posluszenstwa, wiec nie musi chodzic przy nodze, nie musi umiec miliarda komend,ale to zalezy co masz na mysli, mowiac 'posluszny'. Absolutnie niezbednym minimum jest przynajmniej zadowalajacy kontakt z psem i mozliwosc panowania nad nim, glownie dlatego, ze obok sa konie ;) galopujace nierzadko ;)

Posted

Dzieki, na razie pytam z czystej ciekawości:)
A jutro będziecie? Chciałabym po prostu przyjść bez psiura i się pogapić. Chyba, że mogę go wziąść, zeby też popatrzył;)
Z tym kontaktem i przywoływalnością mamy problem ostatnio, bo przechodzimy burzę hormonalną połączoną niestety ze zmniejszoną ilością czasu, jaki mogę mu poświęcić...:(
Przed końmi Fado czuje respekt, często spotykamy je w lesie i zawsze(do tej pory;)) stawał jak wryty, albo zachowywał dystans, nigdy nie pogonił ale głowy nie dam:)

Tfu! Jakie jutro?! Przecież dzisiaj jest niedziela^^