tongue Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No tak, teraz trzeba czekać na słoneczko. Quote
Atkaaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dog_master napisał(a):200zl za 20 zajec. Atkaaaa, Ty masz pudla? :> [avatar;)] Gdyni nie ma - Sopot już jest :P a to pozytywnie...taak mam pudelka :D Quote
dog_master Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ojej :) No to z pudelkiem na tor! :) [ehh, w tę sobotę się w końcu pojawie! :D] Quote
Viz Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jak będzie chciały to mogę przyjechać i pofocić. Bo pies mój nie ćwiczy. :diabloti: Quote
wix Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 chodz chodz bucu koniecznie :) Lupelski zrobi dla Ciebie wszystko - ja bym sprobowala,ale to Twoja decyzja ;-) Quote
Viz Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Przemyślimy. ;) To akurat ciężka decyzja... :eviltong: Ale z aparatem chętnie wpadnę. :) Quote
Atkaaaa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ehh chetnie... ale jakos nigdy czasu nie moge znalezc..jakby to bylo w Gdyni to inaczej hehe...:) moj pudelek ma 6lat juz... ale dalej dzikus wiec jeszcze by sie chyba nadawal :D Quote
dog_master Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mój ma 8,5 a oprócz agility męczę o na frisbee i obedience ;) Dacie rade! :) Quote
Atkaaaa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 moj za frisbee tez biega :D 8,5 roku wow to sie dobrze trzyma:D Suczka czy piesek?? Jakie umaszczenie? I jaka wielkość? :) Quote
dog_master Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 piesio czarna miniatura :) [w podpisie fotolog ;)] No, czyli pudelki oba stawiaja sie w sobote, PRAWDA? :> :) Quote
Atkaaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 może w następna..ta dopada..:( a poza tym tam trzeba się zapisać..czy jak? Bo nie czytałam watku od początku....i niezbyt mi sie chce 37 stron czytac xD Quote
wix Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 uprzedzajac wszelkie pytania na temat naszego boskiego sprzetu :cool3: :lol: od razu mowie, ze kurs nazywa sie kursem przygotowujacym do agility, a nie kursem samym w sobie agility, m.in. wlasnie dlatego, ze profesjonalny tor bedziemy miec juz/dopiero na wiosne ;) na razie musimy radzic sobie na pecefałkach ;) zeby jednak w koncu udowodnic, ze wreszcie cos robimy w kierunku wyzej wymienionym, oto fotki z ostatnich treningow zrobione przez p.Mariusza Grzegorzewskiego :) moja Rasta lotopałanka :lol: Zorka Bajka Wiecej bedzie jak w koncu Cieniowa Ania albo Kubusiowa Ala zabiora aparaty i porobia foty :) Quote
dog_master Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 lotopałanka wymiata :D Ehh, ja aparat mialam, ale za ciemno ;) Moze w sobote sie uda, ale od razu mowie, ze ladnie nie wyjdzie ;) Za to jak bedzie ładniutko i piękniutko kiedyskiedys, to obiecuje zrobic fotograficzny maraton :D Bo zdjecia to ja luuubie robic :D Quote
Atkaaaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Border!:loveu: No to mnie zacheciło...xD Quote
Atkaaaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 dog_master napisał(a):piesio czarna miniatura :) [w podpisie fotolog ;)] No, czyli pudelki oba stawiaja sie w sobote, PRAWDA? :> :) Kurcze może jednak sie skusze... tylko że hmm moj to "pudel" bo ni ma rodowodu... Quote
Atkaaaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 aha i jaki tam jest..hmm adres? Gdzie to dokładnie jest..jak się z pociągu wysiada...? :D Quote
wix Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 border Cię zachęcił? ;) no coz.. mimo calej jej paskudnosci nie mam zamiaru jej oddawac ani nawet pozyczac, wiec nie wiem, coz to za zacheta :cool3: wysiada sie na Zabiance. zajecia sa na Hipodromie w Sopocie. jednak nie wiem czy wiesz- zajecia rozpoczely sie 3 tygodnie temu i mamy juz pelne 3 grupy psow - chetnych naprawde nie brakuje. Nie planujemy na dzien dzisiejszy stworzenia zadnej nastepnej grupy, a te trzy grupy ktore sa, sa juz tak naprawde zapelnione. Jesli jestes w 100% zainteresowana zajeciami to musisz skontaktowac sie z p.Ula Grzegorzewska (nr tel dam Ci na priva, jesli do mnie napiszesz) Quote
dog_master Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 wix napisał(a):border Cię zachęcił? ;) no coz.. mimo calej jej paskudnosci nie mam zamiaru jej oddawac ani nawet pozyczac, wiec nie wiem, coz to za zacheta :cool3: Łee, a już miałam nadzieje... :( ;) Atkaaaa, moj tez bez rodowodu i co z tego :P Tylko w mistrzostwach polski nie mozemy startowac :] Quote
wix Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 dog_master napisał(a):Łee, a już miałam nadzieje... :( ;) na treningu pewnie zmienie zdanie :cool3::lol: oby nie ;) :evil_lol::lol: Quote
Atkaaaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 wix napisał(a):border Cię zachęcił? ;) no coz.. mimo calej jej paskudnosci nie mam zamiaru jej oddawac ani nawet pozyczac, wiec nie wiem, coz to za zacheta :cool3: wysiada sie na Zabiance. zajecia sa na Hipodromie w Sopocie. jednak nie wiem czy wiesz- zajecia rozpoczely sie 3 tygodnie temu i mamy juz pelne 3 grupy psow - chetnych naprawde nie brakuje. Nie planujemy na dzien dzisiejszy stworzenia zadnej nastepnej grupy, a te trzy grupy ktore sa, sa juz tak naprawde zapelnione. Jesli jestes w 100% zainteresowana zajeciami to musisz skontaktowac sie z p.Ula Grzegorzewska (nr tel dam Ci na priva, jesli do mnie napiszesz) hmm kurcze...nie chodziło mi o to w sumie zeby tam regularnie chodzić...chciałam pojechać w sobote i sprawdzic przede wszystkim jak moj Dzekus się by zachowywał...itp. Ale jeśli nie ma już miejsc to trudno... ale może ktos by na zajecia nie przyszedł akurat w sobote...i bym np. zapłaciła za koszty jednych zajęć... i jeszcze jeden problem, nie jestem pełnoletnia(wiec nie iwem czy moge)...i w sumie wiekszosc czasu spedzam na uczeniu sie...wiec chciała bytm sporbowac na razie...:) Quote
wix Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jesli chcesz przyjsc zobaczyc jak wygladaja zajecia, jak zachowuje sie Twoj pies, zostac przydzielonym do danej grupy - zapraszamy ;) Jednak jesli chcesz uczestniczyc w zajeciach to platnosc jest z gory za 20 lekcji - zalezy nam na tym zeby przychodzili na kurs ludzie w 100% zainteresowani agility i zdecydowani, ze to jest to, co chca robic z psem - regularnie :) Quote
skubi Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 To może ja wstawię kilka już dość starych zdjęć psów :lol: Najpierw specjalnie dla Wix, co prawda nie mam zdjęć Rasta, ale można w końcu trenować też z innymi zwierzętami :evil_lol: Quote
skubi Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 BLUES Przymiarka do tunelu Chyba nie trafiłem... Znalazłem koniec Już wiem o co chodzi Quote
skubi Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 BLUES Przeszkoda A teraz samemu VEGA Ja też umiem skakać Quote
Recommended Posts