Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh chetnie... ale jakos nigdy czasu nie moge znalezc..jakby to bylo w Gdyni to inaczej hehe...:) moj pudelek ma 6lat juz... ale dalej dzikus wiec jeszcze by sie chyba nadawal :D

Posted

uprzedzajac wszelkie pytania na temat naszego boskiego sprzetu :cool3: :lol: od razu mowie, ze kurs nazywa sie kursem przygotowujacym do agility, a nie kursem samym w sobie agility, m.in. wlasnie dlatego, ze profesjonalny tor bedziemy miec juz/dopiero na wiosne ;) na razie musimy radzic sobie na pecefałkach ;) zeby jednak w koncu udowodnic, ze wreszcie cos robimy w kierunku wyzej wymienionym, oto fotki z ostatnich treningow zrobione przez p.Mariusza Grzegorzewskiego :)

moja Rasta

lotopałanka :lol:

Zorka

Bajka

Wiecej bedzie jak w koncu Cieniowa Ania albo Kubusiowa Ala zabiora aparaty i porobia foty :)

Posted

lotopałanka wymiata :D Ehh, ja aparat mialam, ale za ciemno ;) Moze w sobote sie uda, ale od razu mowie, ze ladnie nie wyjdzie ;)

Za to jak bedzie ładniutko i piękniutko kiedyskiedys, to obiecuje zrobic fotograficzny maraton :D Bo zdjecia to ja luuubie robic :D

Posted

dog_master napisał(a):
piesio czarna miniatura :) [w podpisie fotolog ;)]

No, czyli pudelki oba stawiaja sie w sobote, PRAWDA? :> :)

Kurcze może jednak sie skusze... tylko że hmm moj to "pudel" bo ni ma rodowodu...

Posted

border Cię zachęcił? ;) no coz.. mimo calej jej paskudnosci nie mam zamiaru jej oddawac ani nawet pozyczac, wiec nie wiem, coz to za zacheta :cool3:

wysiada sie na Zabiance. zajecia sa na Hipodromie w Sopocie.

jednak nie wiem czy wiesz- zajecia rozpoczely sie 3 tygodnie temu i mamy juz pelne 3 grupy psow - chetnych naprawde nie brakuje. Nie planujemy na dzien dzisiejszy stworzenia zadnej nastepnej grupy, a te trzy grupy ktore sa, sa juz tak naprawde zapelnione. Jesli jestes w 100% zainteresowana zajeciami to musisz skontaktowac sie z p.Ula Grzegorzewska (nr tel dam Ci na priva, jesli do mnie napiszesz)

Posted

wix napisał(a):
border Cię zachęcił? ;) no coz.. mimo calej jej paskudnosci nie mam zamiaru jej oddawac ani nawet pozyczac, wiec nie wiem, coz to za zacheta :cool3:

Łee, a już miałam nadzieje... :(

;)

Atkaaaa, moj tez bez rodowodu i co z tego :P Tylko w mistrzostwach polski nie mozemy startowac :]

Posted

wix napisał(a):

wysiada sie na Zabiance. zajecia sa na Hipodromie w Sopocie.

jednak nie wiem czy wiesz- zajecia rozpoczely sie 3 tygodnie temu i mamy juz pelne 3 grupy psow - chetnych naprawde nie brakuje. Nie planujemy na dzien dzisiejszy stworzenia zadnej nastepnej grupy, a te trzy grupy ktore sa, sa juz tak naprawde zapelnione. Jesli jestes w 100% zainteresowana zajeciami to musisz skontaktowac sie z p.Ula Grzegorzewska (nr tel dam Ci na priva, jesli do mnie napiszesz)

hmm kurcze...nie chodziło mi o to w sumie zeby tam regularnie chodzić...chciałam pojechać w sobote i sprawdzic przede wszystkim jak moj Dzekus się by zachowywał...itp. Ale jeśli nie ma już miejsc to trudno... ale może ktos by na zajecia nie przyszedł akurat w sobote...i bym np. zapłaciła za koszty jednych zajęć... i jeszcze jeden problem, nie jestem pełnoletnia(wiec nie iwem czy moge)...i w sumie wiekszosc czasu spedzam na uczeniu sie...wiec chciała bytm sporbowac na razie...:)

Posted

Jesli chcesz przyjsc zobaczyc jak wygladaja zajecia, jak zachowuje sie Twoj pies, zostac przydzielonym do danej grupy - zapraszamy ;) Jednak jesli chcesz uczestniczyc w zajeciach to platnosc jest z gory za 20 lekcji - zalezy nam na tym zeby przychodzili na kurs ludzie w 100% zainteresowani agility i zdecydowani, ze to jest to, co chca robic z psem - regularnie :)

Posted

To może ja wstawię kilka już dość starych zdjęć psów :lol:

Najpierw specjalnie dla Wix, co prawda nie mam zdjęć Rasta, ale można w końcu trenować też z innymi zwierzętami :evil_lol: