Davie Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 wix napisał(a):...A Teddy jest przeciez na tyle nakrecony na agility, ze nie powinien sie interesowac, co moze byc halę obok.. Wyjęłaś mi to z ust, no! ;) Quote
wix Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 no wlasnie.. zastanawialam sie, dlaczego było takie obslizgle :roll: :lol: :cool1: Quote
Viz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :lol: No niby tak, ale... No znacie mnie, wiecie, że czasem za dużo panikuję. :roll: Quote
mucha__ Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Huraaaa mam świetne wieści :D a wiec tak: Będzia likwidacja stadniny przy klifie, w tym miejscu powstanie super wypasiony hotel na euro 2012, a na przeciwko powstanie wielki ośrodek, gdzie będzie kilka wybiegów dla koni (hipoterapia) kilka dla psów i agility. Miasto przeznaczy na to pół miliona zł na pierwszy rok dzialalności, a wszystko prawdopodobnie bedzie nalezalo do fundacji Dogtor. Narazie to wszystko jest na planach, ale mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie :loveu: Quote
Sonika Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Czyli jak? będę wtedy dwa miejsce gdzie będzie można z psem poćwiczyć( o ile to na hipodromie będzie)? Jesli tak to... :loveu: Z tym, ze to za 5 lat :lol: W ciągu 5 lat wszystko się moze sto razy zmieniac. Quote
dog_master Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 mucha__ napisał(a):Huraaaa mam świetne wieści :D a wiec tak: Będzia likwidacja stadniny przy klifie, w tym miejscu powstanie super wypasiony hotel na euro 2012, a na przeciwko powstanie wielki ośrodek, gdzie będzie kilka wybiegów dla koni (hipoterapia) kilka dla psów i agility. Miasto przeznaczy na to pół miliona zł na pierwszy rok dzialalności, a wszystko prawdopodobnie bedzie nalezalo do fundacji Dogtor. Narazie to wszystko jest na planach, ale mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie :loveu: Super, super, super! [za 5 lat to moze i ja sie BC albo chociaz Pudla Juniora doczekam :razz:] Quote
Iwona. Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Za 5 lat to moja Gucia zdecydowanie nie będzie nadawała się na agility:lol: , już teraz mam spore wątpliwości, a co dopiero za 5 lat...ciepłe kapcie i wygodny fotel, sami rozumiecie:p :eviltong: Quote
Viz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Za 5 lat to ja będę na 3 roku weterynarii w Sztokholmie, jak wszystko dobrze pójdzie. :lol: Ale na euro 2012 przyjadę, bo jakże... :evil_lol: A tak serio to super, że jest jakiś postęp, nawet jeśli za 5 lat. Przynajmniej w trójmieście będzie coraz więcej miejscówek agilitowych dla psiaków. Dobre i to. :eviltong: Quote
mucha__ Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Nieeee to napewno nie bedzie za 5 lat :shake: oni to moga zaczac budowac nawet juz teraz... Quote
wix Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jak to likwidacja stajni w Kolibkach? a gdzie przeniosa konie? :shock: Quote
mucha__ Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Z tego co zrozumialam konie beda przeniesione na przeciwko... no i budowa ma ruszyc niedlugo :D Quote
dog_master Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 mucha__ napisał(a):Z tego co zrozumialam konie beda przeniesione na przeciwko... no i budowa ma ruszyc niedlugo :D A czy to "na przeciwko" jest blizej okreslone? ;) Bo hmm czy ja mysle o tym samym? :| Quote
Viz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Yyyy tam, gdzie mieliśmy zajęcia...? Albo właśnie mylę dzielnice Gdyni, co jest możliwe. :roll: Quote
dog_master Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Tez nie znam Gdyni dobrze ;) Ale to jest w miare "na przeciwko". Tylko, ze to by bylo niedobrze i malo miesca jak na konie, wiec tak jakos dziwnie. Quote
Viz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Przecież tam nawet stajnia by się nie zmieściła. Musieliby kawałek lasu wyciąć, więc zapewne myślimy nie o tym miejscu, co trzeba. ;) Quote
Asti Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 w tym miejscu powstanie super wypasiony hotel na euro 2012, a na przeciwko powstanie wielki ośrodek, gdzie będzie kilka wybiegów dla koni (hipoterapia) kilka dla psów i agility. Z tego co zrozumialam konie beda przeniesione na przeciwko... no i budowa ma ruszyc niedlugo ...czyli konie zostaną przeniesione do super wypasionego hotelu na Euro 2012 :lol: :D Quote
Viz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Haha, i pani detektyw rozwiązała sprawę... :lol: :lol: Quote
mucha__ Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Hahaha ;) nie wiem planow nie widzialam na wlasne oczy tylko slayszalam to od kolezanki ktora jest w fundacji, lecz bedzie ona na dniach w firmie wiec sie dopyta bardziej co i jak. Osrodek ma byc na skale krajową wiec myśle ze to dosyc duze bedzie... Quote
sic! Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 mucha zlikwidują stajnie królowej Marysieńki??? ( z któregoś tam wieku) No to baaaardzo ciekawe jest :lol: . A zlikwidują je zaraz po tym remoncie co to własnie tam trwa? czy w trakcie???:p Quote
wix Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 no wlasnie jakos nie chce mi sie wierzyc w to, ze zrobia tak se o wielkie sru i zlikwiduja stajnie i rownie beztrosko przeniosa ja na druga strone (gdzie na druga strone? na stacje benzynowa? czy na plac szkoleniowy?).. Quote
mucha__ Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ;) Mnie nie pytajcie planow nie widzialam. :roll: Tak mi tlumaczyla kolezanka ktora na wlasne oczy je widziala...jak bede widziala tylko cos wiecej to powiem Quote
Nesuniaaa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Stajni nie zlikwidują na pewno, bo to jest zabytek. Jak mój ojciec tam pracował to mieli problem jeden gwóźdź wbić, a co dopiero likwidacja. Chyba że stajnie chcą przerobić na hotel. Quote
asia&smyk Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 I znowu cisza... Coś to nasze trójmiejskie agility się nie moze zorganizować. :mad: :eviltong: Mógłby ktoś napisać, co konkretnie już jest, a czego brakuje? Chodzi mi o tor w Sopocie, bo czekać na jakieś domniemane przebudowy Kolibek raczej nie ma sensu.;) Quote
wix Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 szelka, spokojnie :) to nie bedzie tak z dnia na dzien.. agility sie organizuje, jak juz pisalam wczesniej - teren mamy na sto procent zalatwiony, zarowno trawiasty kawalek hipodromu jak i hale, z tego co wiem. takze spoko maroko, po prostu trzeba poczekac, bo slyszalam ze jest kilkumiesieczny poslizg jesli chodzi o organizacje toru. Quote
Recommended Posts