Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wix napisał(a):
...A Teddy jest przeciez na tyle nakrecony na agility, ze nie powinien sie interesowac, co moze byc halę obok..

Wyjęłaś mi to z ust, no! ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Huraaaa mam świetne wieści :D a wiec tak:

Będzia likwidacja stadniny przy klifie, w tym miejscu powstanie super wypasiony hotel na euro 2012, a na przeciwko powstanie wielki ośrodek, gdzie będzie kilka wybiegów dla koni (hipoterapia) kilka dla psów i agility.
Miasto przeznaczy na to pół miliona zł na pierwszy rok dzialalności, a wszystko prawdopodobnie bedzie nalezalo do fundacji Dogtor. Narazie to wszystko jest na planach, ale mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie :loveu:

Posted

Czyli jak? będę wtedy dwa miejsce gdzie będzie można z psem poćwiczyć( o ile to na hipodromie będzie)?
Jesli tak to... :loveu:

Z tym, ze to za 5 lat :lol: W ciągu 5 lat wszystko się moze sto razy zmieniac.

Posted

mucha__ napisał(a):
Huraaaa mam świetne wieści :D a wiec tak:

Będzia likwidacja stadniny przy klifie, w tym miejscu powstanie super wypasiony hotel na euro 2012, a na przeciwko powstanie wielki ośrodek, gdzie będzie kilka wybiegów dla koni (hipoterapia) kilka dla psów i agility.
Miasto przeznaczy na to pół miliona zł na pierwszy rok dzialalności, a wszystko prawdopodobnie bedzie nalezalo do fundacji Dogtor. Narazie to wszystko jest na planach, ale mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie :loveu:

Super, super, super! [za 5 lat to moze i ja sie BC albo chociaz Pudla Juniora doczekam :razz:]

Posted

Za 5 lat to moja Gucia zdecydowanie nie będzie nadawała się na agility:lol: , już teraz mam spore wątpliwości, a co dopiero za 5 lat...ciepłe kapcie i wygodny fotel, sami rozumiecie:p :eviltong:

Posted

Za 5 lat to ja będę na 3 roku weterynarii w Sztokholmie, jak wszystko dobrze pójdzie. :lol:
Ale na euro 2012 przyjadę, bo jakże... :evil_lol:

A tak serio to super, że jest jakiś postęp, nawet jeśli za 5 lat. Przynajmniej w trójmieście będzie coraz więcej miejscówek agilitowych dla psiaków. Dobre i to. :eviltong:

Posted

mucha__ napisał(a):
Z tego co zrozumialam konie beda przeniesione na przeciwko... no i budowa ma ruszyc niedlugo :D

A czy to "na przeciwko" jest blizej okreslone? ;) Bo hmm czy ja mysle o tym samym? :|

Posted

Przecież tam nawet stajnia by się nie zmieściła. Musieliby kawałek lasu wyciąć, więc zapewne myślimy nie o tym miejscu, co trzeba. ;)

Posted

w tym miejscu powstanie super wypasiony hotel na euro 2012, a na przeciwko powstanie wielki ośrodek, gdzie będzie kilka wybiegów dla koni (hipoterapia) kilka dla psów i agility.

Z tego co zrozumialam konie beda przeniesione na przeciwko... no i budowa ma ruszyc niedlugo

...czyli konie zostaną przeniesione do super wypasionego hotelu na Euro 2012 :lol: :D

Posted

Hahaha ;) nie wiem planow nie widzialam na wlasne oczy tylko slayszalam to od kolezanki ktora jest w fundacji, lecz bedzie ona na dniach w firmie wiec sie dopyta bardziej co i jak.

Osrodek ma byc na skale krajową wiec myśle ze to dosyc duze bedzie...

Posted

mucha
zlikwidują stajnie królowej Marysieńki??? ( z któregoś tam wieku)
No to baaaardzo ciekawe jest :lol: .
A zlikwidują je zaraz po tym remoncie co to własnie tam trwa? czy w trakcie???:p

Posted

no wlasnie jakos nie chce mi sie wierzyc w to, ze zrobia tak se o wielkie sru i zlikwiduja stajnie i rownie beztrosko przeniosa ja na druga strone (gdzie na druga strone? na stacje benzynowa? czy na plac szkoleniowy?)..

Posted

Stajni nie zlikwidują na pewno, bo to jest zabytek. Jak mój ojciec tam pracował to mieli problem jeden gwóźdź wbić, a co dopiero likwidacja. Chyba że stajnie chcą przerobić na hotel.

Posted

I znowu cisza...

Coś to nasze trójmiejskie agility się nie moze zorganizować. :mad: :eviltong:
Mógłby ktoś napisać, co konkretnie już jest, a czego brakuje?
Chodzi mi o tor w Sopocie, bo czekać na jakieś domniemane przebudowy Kolibek raczej nie ma sensu.;)

• 2 weeks later...
Posted

szelka, spokojnie :) to nie bedzie tak z dnia na dzien.. agility sie organizuje, jak juz pisalam wczesniej - teren mamy na sto procent zalatwiony, zarowno trawiasty kawalek hipodromu jak i hale, z tego co wiem. takze spoko maroko, po prostu trzeba poczekac, bo slyszalam ze jest kilkumiesieczny poslizg jesli chodzi o organizacje toru.