Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na ich stronie info nie ma, ale jest telefon ;) Zawsze mozna sie zapytac...

Teren nie jest wielki, na razie pewnie wystarczy [na zapoznanie sie z przeszkodami]. Przeszkody... Nie sa oryginalne/kupione, ale sa i dzialaja ;) Slalom ok, w czwartek maja byc 2 tunele, hopki ok, jedynie strefowki jeszcze nie sa pomalowane fabra z piaskiem, wiec moj pies po nich jezeli jak na lodowisku [inne, duze psy nie mialy problemu, bo chodzily po tych takich listwach]. Najlepiej tam isc i samemu zobaczyc.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Ja również byłabym chętna na agility lecz jestem jeszcze początkująca...nic nie umiem, pies zreszta tez :P

Wiec chcialam się dowiedziec gdzie ogolnie miały by powstac kursy.. wiem ze jest Dog&Roll ale maja kosmiczna cene...
A co z ZK ???

Posted

Ha! Dzwonilam i co nieco wiem :)
Na razie jeszcze kompletowanie toru i prawdopodobnie do konca lipca ma ruszyc. Na wyscigach i pod dachem :) Jakby co, to dzwoncie do ZK, a tam dadza Wam namiar do kogo dzwonic dalej. Nie chce tu wrzucac nr tel, bo nie mam upowaznienia.

Posted

Ooo super!

[napiszcie prosze, jak cos bedziecie wiedziec ;) ja do ZK dzwonilam juz n razy w sprawie agility, znienawidza mnie tam, jezeli juz tego nie zrobili ;) oczywiscie dalej zamierzam ich gnebic moimi telefonami ;P]

Posted

Zuzix napisał(a):
Hm...może Peddigree?
:lol::oops::roll::p:eviltong::razz::diabloti:2

Też sobie o tym pomyslała... dzisiaj dostałam w oddziale numer tej Pani ktora ma sie tym zajmowac...

Posted

strumyk napisał(a):
Z tego co wiem, wciaz nie ma toru. Mozna dzwonic po szczegoly po wystawie, bo raczej wczesniej nic sie nie rozwiaze.

No to w takim razie bede dzwoniła po wystawie...moze wtedy bedzie juz cos wiadomo...

Posted

Ja też się zjawiam. ;)

Co do agility to mam nadzieję, że niedługo sponsor się znajdzie i wreszcie w 3mieście pojawi się profesjonalny tor. :)

• 3 weeks later...