dog_master Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzieki :) No, no, hopki nie wydają mi się takie trudne do zrobienia ;) Quote
mucha__ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja bym była bardzo chętna :D Mieszkam w Gdyni. Chcialabym zacząć z moja papillonką trenować lecz nigdy nie mialam zadnego doswiadczenia i wogle sie na tym nie znam...:oops: Quote
dog_master Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Puk,puk! Przekazuje, co sie dzis dowiedzialam na zebraniu dot. szkolen :) Jest osoba chetna do prowadzenia, jest pelno chetnych do cwiczenia, jest teren, jest kasa zwiazkowa na zakup przeszkod! Ale... nie ma kontenera / garazu / miejsca do trzymania przeszkod. [ale jest miejsce na to miejsce ;)]. Problemem sa wlamania etc... Trzeba sie dowiadywac w Zwiazku, co dalej [ja bede w przyszlym tygodniu dzwonic... :/] A co do naszego samozwanczego agility, to Pan Michał wie i się zgadza :) Jak bysmy chcieli, to mozemy na ich placu cwiczyc, jednak problem z trzymaniem przeszkod jest analogiczny... A jak tam z naszym agility? :> Mi się teren bardzo spodobal, a reszta juz go widziala? Quote
wix Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ala, jestes boska :) Zdradz cos wiecej? Kto do prowadzenia? A co do naszego samozwanczego agility, to Pan Michał wie i się zgadza :smile: Jak bysmy chcieli, to mozemy na ich placu cwiczyc, jednak problem z trzymaniem przeszkod jest analogiczny... Bardzo fajnie :) Aczkolwiek to chyba niepotrzebne, bo mamy swój teren (jupi jupi :) ) i mam nadzieję, że na nim będziemy ćwiczyć. Przeszkody mamy od hanik (jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!!)- tunel miękki, pół slalomu, koło i parę hopek (?). Resztę możemy próbować zrobić sami, albo trzeba znaleźć dobrego stolarza (stolarza?). Ja terenu jeszcze nie widziałam ale wierzę Wam na słowo ;) Najbardziej się cieszę, że jest ogrodzony i na sto procent nasz :D Quote
dog_master Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hm, nie mam zdradzac, jeszcze nic nie ma ;) Wiem, ze prowadzic bedzie p. Urszula Grzegorzewska - z tego, co slyszalam/czytalam, ma w tym doswiadczenie i forsuje to w oddziale :] [a przeszkody beda pewnie profi, bo kasa na nie tez jest profi :razz:] Chetnych tez podobno jest coraz wiecej, tylko eh zeby jakos ten garaz czy cos skolowali... :/ Quote
wix Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 oooo no to super!! bardzo bym sie cieszyla jakby ktos odpowiedni byl do prowadzenia ;D tylko pytanie kiedy to ruszy.. bo z tego co wiem Zwiazkowe agility 'rusza' już trzeci rok :( Quote
Iwona. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Wreszcie jakieś nowości :) O jakich terenach i przeszkodach mówicie, bo ja w ogóle nie w temacie jestem:oops: ? Quote
Sonika Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Wlasnie, ktory teren? bo sie juz zgubiłam. :eviltong: A no i mam nadzieje, ze cos wyjdzie... Quote
dog_master Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Wix, mam się "dowiadywać - dzwonić", więc mam już misterny plan zatruwania życia paniom w oddziale :p Teraz to już TYLKO kwestia garażu, więc myślę, że coś z tego będzie :) Sonika, Iwona: generalnie o dwóch rzeczach mówimy ;) Ja o Spacerowej [oddziałowe agility], Wix o Polankach [czyli to "nasze" agility] ;) Quote
Sonika Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Gdy agility sie jednak zacznie na Spacerowek, to musze byc członkiem ZK? ;) Quote
dog_master Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Tak. Ale to doslownie 2 minutki ;) Jedyny wymog to >16 lat :) Quote
Iwona. Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 dog_master napisał(a):Tak. Ale to doslownie 2 minutki ;) Jedyny wymog to >16 lat :) i 44 zł o ile się nie mylę;) Quote
sic! Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 hmm a ta p. Urszula to poza tym, że z tego co się zorientowałam, hoduje bearded collie :) to jaki ma związek z agility? wix trochę więcej optymizmu :)) Quote
dog_master Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 W Oliwie na ul. Polanki... ok. 110 ;) Niedaleko Meczetu :P Co do dojazdu, to to 3-5min od tramwaju [6,12,15], a przez Polanki w teorii już od 2 tygodni jeżdżą autobusy... Quote
sheltia12 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Halo czy ktoś tu jeszcze żyje? Jak z naszym agility? Robimy cos czy nie? Proponuję spotkać się 30 kwietnia na terenie i co nieco posprzątać tam może co? Pozdrawiam, Ania Quote
sic! Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 sheltia12 napisał(a): Proponuję spotkać się 30 kwietnia na terenie i co nieco posprzątać tam może co? A nie lepper w weekend??? Quote
strumyk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 sic! napisał(a):A nie lepper w weekend??? bo maja cwaniary wolne :) a leppera nie mieszajmy w to :evil_lol::evil_lol: Zglaszam sie do pomocy i pracy przy ... I mam od razu pare pytan: 1. jaki udzial bedzie mial w tym ZK czy w ogole robimy pod patronatem ZK 2. jakie planujecie oplaty? 3. kto prowadzi zajecia, czy po prostu kto bedzie z tych co spojrza na poczatkujacych? I slowko ode mnie, zeby sprobowac na Polankach i na razie nie mieszac w to Spacerowej, bo klucz do bramy,IPO itp :roll: Quote
sic! Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 strumyk napisał(a):bo maja cwaniary wolne :) a leppera nie mieszajmy w to :evil_lol::evil_lol: Wolne??jak to wolne?znowu jakieś święto jest??? a jakby lepper miał pomóc to jestem za :diabloti: strumyk napisał(a): I slowko ode mnie, zeby sprobowac na Polankach i na razie nie mieszac w to Spacerowej, bo klucz do bramy,IPO itp :roll: yyyy??za mało jedno słówko chyba, bo ja nie rozumiem :cool1: Quote
strumyk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='sic!']Wolne??jak to wolne?znowu jakieś święto jest??? ja to u nas bywa - zalozylam, ze szkoly moga miec wolne przed 1 maja :) a jakby lepper miał pomóc to jestem za :diabloti: w sumie - racja !!! oby tylko bez weksli :evil_lol: yyyy??za mało jedno słówko chyba, bo ja nie rozumiem :cool1: chodzilam tam na OB, klucz do bramy (wjazdowej) na teren ma tylko kilka osob, ktore czasem nie przychodzily na spotkanie, a my tam stalysmy i czekalysmy; na spotkaniach czesto byli ludzie z IPO i choc to mial byc akurat nasz i tylko nasz czas, to musielismy sie dzielic placem i wchodzic na zmiany Quote
sic! Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 strumyk napisał(a): chodzilam tam na OB, klucz do bramy (wjazdowej) na teren ma tylko kilka osob, ktore czasem nie przychodzily na spotkanie, a my tam stalysmy i czekalysmy; na spotkaniach czesto byli ludzie z IPO i choc to mial byc akurat nasz i tylko nasz czas, to musielismy sie dzielic placem i wchodzic na zmiany A no to wszystko jasne, ale z drugiej strony..ZK ma kasę na przeszkody - że niby profesjonalne mają być, zmienił się przew.o.komisji szkolenia (nie wiem czy to za czasów OB czy nie, ale może pójdzie ku lepszemu?Ja przynajmniej na to liczę:) Quote
strumyk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 sic! napisał(a):ale z drugiej strony..ZK ma kasę na przeszkody - że niby profesjonalne mają być, dlatego mi to nie przeszkadza, ze moze byc pod patronatem ZK - jak najbardziej, tu nie bede na nic naciskac nie pasi mi Spacerowa :) a moze inaczej - mam nadzieje, ze Polanki wyeliminuja problem jaki byl na Spacerowej :) Quote
Recommended Posts